Mısır vizesi nasıl alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.Ilgaz 01 Haz 2021, 14:50
    İyi günler, Mısıra planladığım seyahat için vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Bordo pasaport sahibiyim ama mısır için herhangi bir muafiyet söz konusu mu acaba? Eğer değilse Mısır vizesi nasıl alınır 2021 yılı için başvuru şartları nelerdir ve hangi belgeler talep edilir öğrenmek istiyorum. Ayrıca toplamda bu işlemlerin ne kadar bir ücrete tekabül ettiğinden de bahsedebilirsiniz çok faydalı olur. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Haz 2021, 14:50

    İyi günler, Mısır sınırları içerisine seyahat planı bulunan T.C. Umuma Mahsus Bordo Pasaport sahibi kişilerin seyahatleri öncesinde vize sahibi olmaları gerekmektedir. Kurumumuz Mısır vizesi alma yolları konusunda başvuru sahiplerine profesyonel olarak danışmanlık vererek işlemlerin en doğru şekilde gerçekleştirilmesi konusunda destek vermektedir. Başvuru işlemleri sırasında konsolosluk tarafından talep edilen belgeler ve ücretler başvuru yapılan vize türüne göre farklılık göstermektedir.

    Mısır’a vize nasıl alınır sorunuzu cevaplayabilmek için öncelikle seyahatin hangi amaçla ve ne kadar süreliğine yapılacak olduğunun bilgisi gerekmektedir. Bir sonraki adımda gerekli evrakların ve ücret teminin ardından başvuru dosyanız titizlikle hazırlanmaktadır. Sunduğunuz belgelerin içerisinde eksik, hata ya da tutarsızlığa neden olan bilgilerin bulunması halinde şahsınız ile iletişime geçilmektedir. Bu sayede vize talebi dosyasının en uygun şekilde hazırlanması sağlanmaktadır.

    Mısır vize işlemleri değerlendirme süresi 30 ila 45 gün aralığını kapsamaktadır. Planlanan seyahatten en az 2 ay önce tarafımız ile iletişime geçilerek başvuru işlemlerinin başlatılması oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır. Mısır vizesi alma sürecinde bulunan değerlendirme aşaması sona erdiğinde pasaportunuz kurumumuz tarafından teslim alındıktan sonra şahsınıza iletilmektedir.

    Mısır vizesi nasıl alınır 2021 yılı başvuru şartları, gerekli evrakları, ücretleri ile ilgili sorunuzu tarafınıza yardım sağlamasını umarak cevaplamış bulunmaktayız. Sürece dair ayrıca merak ettiklerinizi sormak ya da vize talebi oluşturma adımlarını başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurumumuz temsilcileri ile görüşmek için size en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz. Tarafınıza yardımcı olmuş olmayı umarak kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız ve iyi günler dileriz.

    Vize Merkezi

    Mısır Vizesi Nasıl Alınır 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • N.Sarıkaya 07 Ağu 2021, 20:55

    Merhabalar öncelikle iyi çalışmalar dilerim. Mısır vizesi nasıl alınır 2021 yılı için başvuru sırasında dikkat edilmesi gerekenler bunları öğrenmek istiyorum. Başvuru süreci için ne kadar bir zamana ihtiyacım var ve sizden destek aldığımda şahsen konsolosluğa gitmem gerekiyor mu acaba? Süreci bana kısaca özetlerseniz nerden başlamam konusunda fikir sahibi olabileceğimi düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Ağu 2021, 20:58

    İyi günler, Mısır seyahat planı olan kişilere başvuru aşamasında kurum olarak profesyonel danışmanlık desteği verdiğimizi hatırlatarak sonucu cevaplamaya başlamak isteriz. Mısır’a vize nasıl alınır sorusu tarafımıza sıkça yöneltilen sorular arasında yer almaktadır. Başvuru işlemlerini başlatabilmek için ilk olarak yapılacak olan seyahatin nedeni ve süresi kesinleştirilmiş olmalıdır. Böylece hangi vize türüne başvuru yapılması gerektiği belirlenebilmektedir.

    Mısır vizesi alma sürecinde vize türü belirlendikten sonra bu vize türüne ait gerekli belgelerin eksiksiz olarak konsolosluğa sunulması gerekmektedir. Bu aşamada kurumumuz başvuru dosyanızı titizlikle düzenledikten sonra konsolosluğa ibraz etmektedir. İşlemler sırasında başvuru sahiplerinin sıkça yaptığı hatalardan dolayı vize taleplerinin reddedilmesi ihtimalinin bu şekilde önüne geçilmektedir. Vize talepleri Mısır Konsolosluğu tarafından ortalama 30-45 gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır.

    Değerlendirme süresinin de göz önünde bulundurulması ile birlikte Mısır vizesi alma işlemlerinin seyahat başlangıç tarihinden en az 2 ay öncesinde başlatılması tavsiye edilmektedir. Mısır vize işlemleri konusunda uzman kadromuz başvuru işlemlerinin şahsınız adına en uygun şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Değerlendirme için öngörülen süre başvurunun resmi tatil günlerine denk gelmesi ya da konsolosluğun yoğun olması gibi durumlarda farklılık gösterebilmektedir.

    Alanında uzman kadromuz ile 0212 970 05 87 numaralı telefonumuz aracılığıyla veya size en yakın ofisimizi ziyaret ederek kolayca iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Mısır vizesi nasıl alınır 2021 yılı güncel bilgileri ile ilgili sorunuzu sizin için cevaplamış bulunuyoruz. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olmasını umarız. Sürece dair ayrıca bilgi sahibi olmak istediğiniz konuların bulunması halinde bizimle iletişime geçerek sorularınızı yöneltebilir ya da doğrudan başvuru işlemlerini başlatabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp