Mısır vizesi nasıl alınır 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.Köse 29 Nis 2020, 13:46
    Merhaba, Mısır’a yapacağım seyahat için Mısır vizesi nasıl alınır 2020 yılı için ? Mısır vizesi ne kadar sürede sonuçlanır? Mısır vizesi alma şartları ve hazırlanacak evraklar hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 Nis 2020, 13:46

    Merhaba, 

    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Mısır’a yapacakları seyahatlerde Mısır vizesi almak zorundadırlar. Umumi (bordo) pasaport sahibi Türk vatandaşları, Mısır’a yapacakları seyahatte vize almaları gereklidir. Gri (hizmet), Yeşil (hususi), ve Kırmızı (diplomatik) pasaport sahibi Türk vatandaşları, Mısır’a yapacakları seyahati 90 günü aşmıyor ise Mısır’a vizesiz giriş yapabilirler. 

    Öncelikle Mısır’a yapacağınız seyahatin türüne ve Mısır’a giriş sayısına karar vermelisiniz. Mısır vizesi işlemleri için seyahatinizin türüne göre gerekli evrakları hazırlamanız gereklidir. Başvuru formunu da dikkat edilmesi gereken, forma yazılan bilgiler ile hazırlanan belgelerinde ki bilgilerin birbiri ile aynı olması gereklidir. Bilgilerin farklı olması veya hatalı yazılması Mısır vize işleminizin olumsuz sonuçlanmasına neden olacaktır. Seyahatinize uygun vize türünü belirlemek için acentemizle görüşerek arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

    Mısır vizesi alma şartları için, öncelikle Mısır vize başvuru formunun doldurulması gereklidir. Başvuru formu doldurulduktan ve vize işlemleri için belgeler hazırladıktan sonra, Mısır vize işlemleri için Ankara’da bulunan Mısır Büyükelçiliğine veya İstanbul’da bulunan Mısır Başkonsolosluğuna erken saatlerde şahsen giderek, sıraya girip başvuru yapabilirsiniz. Acentemiz üzerinden yapılan Mısır vize işlemlerde sizin başvuruya gelmenize gerek bulunmamaktadır. Acentemiz sizin adınıza başvuru yapabilir ve başvuru sonrası da vize sürecini takip edebilir. Yine de konsolosluklar istisnai durumlarda kişileri başvuru sonrasında görmek isteyebilir.

    Mısır vize başvurusunda bulunan Türk vatandaşları 18 - 45 yaş aralığında ise, vize onayları başvuru yapıldıktan sonra 45 – 60 iş gününde gelmektedir. 18 yaşının altında ve 45 yaşının üzerinde olan kişilerin vizeleri başvuru yapıldıktan sonra 3 iş gününde sonuçlanmaktadır. Vize işlemlerinde aksaklık olmaması için, vize başvurularınızın seyahatinizden en az 90 gün önce yapmanızı tavsiye ederiz.

    Mısır vizesi nasıl alınır 2020 veya Mısır vizesini nasıl alırım ile ilgili sorularınızı acentemizin 0212 970 05 87 numaralı telefondan müşteri temsilcimizle görüşerek bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Dilek Gürkan

    mısır vizesi nasıl alınır 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp