Mısır vizesi kaç para 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E. Aydemir 01 Haz 2021, 16:37
    İyi çalışmalar dilerim öncelikle Vize Merkezi, ben Mısır seyahatim için bordo pasaport sahibi bir vatandaş olarak başvuruda bulunmak istiyorum. İşlemler sırasında da yeterli vakte sahip olamadığım için kurumunuzdan destek almayı planlıyorum. Mısır vizesi kaç para 2021 yılı için gerekli evraklar nelerdir kısaca sürece dair bilgi almak istiyorum. Bana başvuru sürecini anlatırsanız sevinirim. İyi günler dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Haz 2021, 16:37

    İyi günler, Mısır’a vize almak kaç para sorusu işlemler sırasında tarafımıza sıkça yöneltilen sorular arasında yer almaktadır. Söz konusu soruya en doğru cevabı verebilmek adına öncelikle başvuru yapılacak olan vize türünün belirlenmesi gerekmektedir. Vize türleri seyahatin amacı, süresi, ülkeye giriş sayısı gibi nedenlere bağlı olarak ayrılmaktadır. Planladığınız seyahatin detaylarını temsilcilerimiz ile paylaşarak başvuru yapmanız gereken vize türünü öğrenebilirsiniz.

    Mısır’a vize kaç para sorusunun yanıtı vize türüne bağlı olarak değişmekle birlikte konsolosluk tarafından talep edilen belgeler de yine vize türüne göre farklılık göstermektedir. Mısır vize ücreti sayfamız üzerinden konsolosluk tarafından belirlenen tutarlara ulaşım sağlayabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Başvuru değerlendirme sürecinde konsolosluk kararınca herhangi bir nedenden dolayı vize talebinin reddedilmesi halinde süreç olumsuz bir karar ile sonuçlanabilmektedir. Bu durumda ödenmiş olan vize bedeli başvurunun sahibi olan kişiye iade edilmemektedir. Bu nedenle maddi bir kayıp yaşamamak ve seyahat planı ile ilgili aksaklık olmaması açısından başvurunun doğru bir şekilde gerçekleştirilmesi oldukça önem arz etmektedir.

    Kurumumuz temsilcileri ile doğrudan iletişime geçerek seyahat planınızdan bahsettiğinizde Mısır’a vize almak kaç para sorunuzun ve gereken evrakların detaylı bir şekilde tarafınıza bilgilendirmesi yapılmaktadır. Dilerseniz bilgilendirmenin ardından doğrudan başvuru adımlarını başlatabilir ve şahsen bulunmanız zorunluluğu olmaması nedeniyle işlemlerin uzaktan takibini yapabilirsiniz.

    Mısır vizesi kaç para 2021 yılına ait güncel bilgilerle ilgili olarak ayrıca merak ettiklerinizi sormak için vize temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile görüşme yapmak ya da doğrudan başvuru adımlarını başlatmak için 0212 970 05 87 telefon numaramızı kullanabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunar iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Mısır Vizesi Kaç Para 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • G.Ö. 07 Ağu 2021, 20:38

    Merhabalar, Mısır ziyareti için vize başvurusunda bulunacağım. Başvuru işlemleri, form doldurma gibi süreçlere hakim değilim bu nedenle sizden danışmanlık desteği alarak süreci tamamlamak istiyorum. Şuan Mısır vizesi kaç para 2021 yılı için belirlenen tutar nedir bunu öğrenmek ona göre bütçemi hazırlamak istiyorum. Bana bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Ağu 2021, 20:41

    İyi günler, Mısır seyahatleri için yapılacak vize başvurularında Mısır’a vize kaç para sorusu kurumumuza ilk olarak yöneltilen sorular arasında yer almaktadır. Vize bedelleri ilgili konsolosluk tarafından belirlenmekle birlikte yine konsolosluk kararına bağlı olarak dönemsel olarak güncellenmektedir. Bu nedenle belirlenen son tutarın teyit edilerek başvuru işlemlerinin başlatılması oldukça önem arz etmektedir.

    Mısır vize ücreti başvuru yapılan vize türüne göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle ilk olarak seyahatin hangi nedenle ve ne kadar süreliğine planlanmış olduğunun kesinleştirilmesi gerekmektedir. Bu sayede Mısır’a vize almak kaç para sorusuna doğru yanıtı verebilmek ve hangi evrakların talep edildiğini söyleyebilmek kolaylaşmaktadır.

    Kurumumuz başvuru işlemlerinde danışmanlık desteği vererek sürecin başvuru sahibi adına en doğru şekilde tamamlanabilmesi konusunda yardımcı olmaktadır. İşlemler sırasında başvuru sahibinin şahsen bulunmasına dair herhangi bir zorunluluk aranmadığını hatırlatmak isteriz. Dilerseniz sürecin takibini temsilcilerimiz ile iletişimde kalarak rahatlıkla yapabilirsiniz.

    Seyahat detaylarının belirlenmesi ile birlikte tarafımız ile görüşme yaparak Mısır’a vize kaç para ve başvuruya ilişkin diğer sorularınızı yönelterek sürece dair detaylı bilgilere ulaşım sağlayabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz vize talebini sizin adınıza en uygun şekilde düzenleyerek başvuru aşamasında yapılan hatalardan dolayı olumsuz sonuç ile karşılaşma ihtimalinin önüne geçmektedir.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Mısır vizesi kaç para 2021 yılı için güncel olan bilgileri tarafınız ile paylaşmış bulunmaktayız. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olduğunu umuyoruz. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz soruları yöneltmek ya da başvuru adımlarını başlatmak için bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile ikamet etmekte olduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanarak rahatlıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp