Mısır vizesi kaç günde çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • N.Tufan 01 Haz 2021, 16:17
    Merhabalar, Mısır seyahatim için vize talebinde bulunmak istiyorum. Mısır vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için güncel durum nedir? Buna göre seyahatten ne kadar önce işlemleri başlatmam doğru olur? Sizle başvuru yaptığımda benim neler yapmam gerekiyor ve şahsen orada olmam gibi bir zorunluluk mevcut mu? İyi günler dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Haz 2021, 16:17

    İyi günler, Mısır vizesi çıkma süresi Mısır konsolosluğu yetki alanı içerisindedir. Başvuru işlemleri ortalama 30 ila 45 gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Başvurunun resmi tatil günlerine denk gelmesi, konsolosluğun yoğun olması ya da tarafınızdan ek evrak talep edilmesi gibi durumlarda vize talebi ret kararı ile sonuçlanabilmektedir.

    Mısır’a vize kaç günde çıkar sorusu başvuru işlemleri sırasında tarafımıza sıkça sorulan sorular arasında yer almaktadır. Vize talebi oluşturulması aşamasında eksik evrak ibraz edilmesi değerlendirme sırasında tarafınızdan ek evrak talep edilmesine neden olabilmektedir. Belgeler arasında eksiklik olması aynı zamanda başvurunun işleme alınmamasına ya da olumsuz karar ile sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Değerlendirme aşamasında ek evrak gönderilmesi de sonuçlanma gün sayısında değişiklik yaşanmasını sağlayabilmektedir.

    Başvurunun talep edildiği şekilde gerçekleştirilmesi seyahat planının herhangi bir aksaklık yaşanmadan başlatılabilmesi açısından oldukça önem arz etmektedir. Mısır vizesi çıkma süresi göz önünde bulundurularak vize talebi oluşturma işlemlerinin seyahat başlangıç tarihinin en az 2 ay önce başlatılması tavsiye edilmektedir.

    Vize talebinin oluşturulması aşamasında tarafımızdan danışmanlık desteği almanız halinde işlemler yapılırken şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Mısır vize işlemleri sizin adınıza gerçekleştirilirken rahatlıkla uzaktan yapabilir olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Konsolosluk tarafından talep edilen evrakları tarafımıza elden, online olarak ya da kargo veya kurye hizmetinden faydalanarak iletebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Mısır vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı güncel bilgilerini sorunuza yardımcı olacak şekilde yanıtlamaya çalıştık. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettiklerinizi sormak ya da kurumumuzdan danışmanlık aşamasında destek almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile iletişime geçmek için size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz ya da 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Mısır Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • N.Aksu 07 Ağu 2021, 18:22

    İyi günler iyi çalışmalar diliyorum öncelikle, ben Mısır için vize talebinde bulunmak istiyorum. Ama öğrendiğim kadarıyla bu süreç çok uzun olabiliyormuş o yüzden emin olmak adına bu soruyu oluşturuyorum. Mısır vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için güncel durum nedir ve işlemlerin ne zaman başlatılması doğru olur bunları merak ediyorum. Bilgi alabilirsem çok sevinirim çünkü ona göre sizinle iletişime geçip başvurumu desteğinizle yapmayı planlıyorum. Teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Ağu 2021, 18:25

    İyi günler, Mısır’a yapılan vize başvuruları Mısır Konsolosluğu tarafından değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Mısır vizesi çıkma süresi de yine konsolosluğun inisiyatifinde gerçekleştirilmektedir. Başvuruların değerlendirilmesi için ortalama 30 ila 45 güne ihtiyaç duyulmaktadır. Fakat değerlendirme süresinde her zaman değişikliklerin meydana gelebileceğini hatırlatmak isteriz.

    Kurumumuz desteği ile yapılan başvurularda alanında uzman temsilcilerimiz vize talebinin eksiksiz bir şekilde hazırlanması konusunda danışmanlık desteği vermektedir. Değerlendirme süresinin de göz önünde bulundurularak Mısır’a vize kaç günde çıkar sorusuna net bir cevap verilmemekle birlikte işlemlerin en az 2 ay önceden başlatılması tavsiye edilebilmektedir.

    Başvuruların konsolosluğun yoğun bir dönemine veya resmi tatil günlerine denk gelmesi halinde sonuçlanma işlemi tahmin edilenden daha uzun sürebilmektedir. Değerlendirme aşamasında konsolosluk başvuru sahibinden ek evrak talep edebilmektedir. Bu durumda Mısır vizesi çıkma süresi yine tahmin edilenden daha uzun bir sürede gerçekleşebilmektedir.

    İşlemler sırasında talep edilen belgelerin eksiksiz olarak ibraz edilmesi oldukça önem arz etmektedir. Bu sayede eksik evrak gözlemlenmesi durumunda başvurunun işleme alınmaması ya da ret kararı ile sonuçlanması ihtimalinin önüne geçilmektedir.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Mısır vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı güncel bilgilerini sizinle paylaşarak sorunuzu açıklayıcı biçimde cevaplamaya çalıştık. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz soruları yöneltmek ya da işlemleri doğrudan kurumumuz desteği ile başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile 0212 970 05 87 numaralı telefonumuz üzerinden ya da ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret ederek rahatlıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatırız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp