Mısır vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • O.Göl 31 May 2021, 18:53
    Merhabalar, Mısır vizesi 2021 başvuru işlemleri ile bilgi almak istiyorum. Başvurularda pasaporta göre vize muafiyeti söz konusu mu? Eğer değilse süreç boyunca yapılması gerekenlerden bahsedebilir misiniz lütfen? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 May 2021, 18:53

    İyi günler, Mısır’a vize şartları konsolosluk kararınca belirlenmektedir. T.C. Yeşil (Hususi), Siyah (Diplomatik) ve Gri (Hizmet) Pasaportuna sahip kişiler 90 günü aşmayan seyahatleri için vize zorunluluğundan muaf tutulmaktadır. Planan seyahatin Bordo (Umuma Mahsus) Pasaport ile gerçekleştirilecek olması halinde başvuru sahibinin vize talebinde bulunması gerekmektedir.

    Mısır’a gitmek için vize işlemleri kurumumuz profesyonel danışmanlık desteği sayesinde konsolosluk tarafından talep edildiği şekilde gerçekleştirilmektedir. Başvuru adımları içerisinde ile olarak seyahatin hangi amaçla yapılacağının belirlenmesi bulunmaktadır. Bir sonraki adımda söz konusu seyahat amacına, seyahat süresine uygunluk gösteren vize türünün belirlenmesi yer almaktadır. Mısır vizesi için gerekli evraklar ve ücretler başvuru yapılacak vizenin türüne göre değişiklik göstermektedir.

    Kurumumuz temsilcileri Mısır’a vize işlemleri sırasında başvuru sahibinin şahsen bulunmasına gerek olmadan tüm süreci yöneterek en doğru dosyayı hazırlamaktadır. Bu sayede eksik evrak teslim edilmesi ya da işlemlerin hatalı olarak yapılması nedeniyle sürecin olumsuz sonuçlanması ihtimalinin önüne geçilmektedir. İşlemler sırasında konsolosluğa eksik evrak ibraz edilmesi, evraklar arasında tutarsızlık olması, başvuru adımlarının hatalı olarak tamamlanması veya tamamlanmaması halinde süreç vizenin reddi kararı ile sonuçlanabilmektedir.

    Mısır’a gitmek için vize başvuru işlemlerini tarafımız ile iletişime geçerek oldukça hızlı ve kolay bir şekilde başlatabilirsiniz. Şahsen bulunma şartı aranmaması nedeniyle işlemlerin sizin adınıza en uygun şekilde gerçekleştiriliyor olmasını uzaktan takip edebilirsiniz. Vize uzmanlarımız gerekli belgeleri sizin adınıza düzenleyerek herhangi bir hatalı ya da eksik evrak sunmanız halinde şahsınız ile iletişime geçmektedir.

    Mısır vizesi 2021 başvuru şartları, konsolosluk tarafından talep edilen belgeler ve ücretlerle ilgili olarak detaylı bilgi talep etmeniz durumunda tarafımız ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Süreçle ilgili olarak bilgi için ya da başvuru işlemlerini başlatmak için 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanabilir veya size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Mısır Vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • R.Enver 07 Ağu 2021, 17:41

    İyi günler öncelikle, ben iki arkadaşımla birlikte Mısır’a seyahat etmek istiyorum. Aramızdan iki kişi bordo bir kişi ise yeşil pasaport sahibi bu durumda sadece bordo pasaportluların mı başvuruda bulunması gerekiyor. Mısır vizesi 2021 yılında nasıl bir başvuru talep ediliyor ve siz bu konuda gerekli desteği veriyor musunuz öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Ağu 2021, 17:43

    İyi günler, Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahiplerinin seyahatleri öncesinde gereken evraklar ile birlikte Mısır’a vize başvurusunda bulunmaları şartı aranmaktadır. Yeşil Hususi Pasaport sahipleri ise 90 ikame gününü aşmayan seyahatleri için vize sahibi olma zorunluluğundan muaf tutulmaktadır. Söz konusu seyahatin 90 günden uzun sürecek olması halinde ise Yeşil Pasaport sahiplerinin de vize talebinde bulunmaları gerekmektedir.

    Kurum olarak Mısır’a gitmek için vize başvurusunda bulunacak kişileri profesyonel olarak danışmanlık desteği sağlayarak sürecin en doğru şekilde yönetilebilmesi konusunda destek vermekteyiz. Mısır vize işlemleri için öncelikle seyahatin ne kadar süreliğine ve hangi amaçla gerçekleştirilecek olduğunun belirlenmesi gerekmektedir. Bu sayede başvuru yapılması gereken vize türü belirlenebilmektedir. Gereken belgeler ve ücretler vize türüne göre farklılık göstermektedir. Vize türünün belirlenmesinin ardından belgeler kurumumuza elden, kargo ya da kurye desteği ile veya online olarak gönderilebilmektedir.

    Kurumumuz desteği ile yapılan Mısır’a vize başvuruları sırasında başvuru sahiplerinin şahsen bulunmaları gibi bir zorunluluk söz konusu olmamaktadır. Bu sayede şahsınız adına yapılan işlemleri temsilcilerimiz ile iletişimde kalarak uzaktan rahatlıkla takip edebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Temsilcilerimiz evrakların eksiksiz olarak bir araya getirilmesi ve başvuru adımlarının en doğru şekilde atılması konusunda destek vererek sürecin hatasız olarak tamamlanmasını sağlamaktadır. Bu sayede başvuru hatalarından dolayı olumsuz sonuç ile karşılaşma ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Mısır vizesi 2021 yılı için geçerli başvuru şartları ve işlemlerine dair sorunuzu cevaplamış bulunmaktayız. Süreçle ilgili olarak ayrıca bilgi almak istediğiniz konuların bulunması durumunda tarafımız ile iletişime geçerek merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile 0212 970 05 87 numaralı telefonumuz üzerinden rahatlıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatır ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp