Mısır vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • A. Cansız 16 Nis 2020, 10:06
    Merhaba, arkadaşlarım ile birlikte Mısır Sharm El Sheikh ve Kahire’yi gezmek için gitmeyi planlıyoruz. Mısır vizesi 2020 yılı işlemleri için otel ve uçak biletini satın almamız gerekiyor mu? Bir de yaptığımız araştırmalarda Mısır vizesinin uzun sürede sonuçlandığını öğrendik. Vize işlemleri için detaylar ve istenilen evraklar konusunda yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2020, 10:06

    Merhaba, 

    Mısır’a Turistik, Ticari, Seminer, Fuar, Eğitim, Aile ve Arkadaş Ziyareti amacıyla seyahat yapmak isteyen, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarından Umumi Pasaport sahipleri Mısır vizesi almak zorundadırlar. Hususi, hizmet ve diplomatik pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Mısır vizesinden muaftırlar ve Mısır’da 90 gün kalabilirler.

    Siz gezi amaçlı seyahat edeceğinizden dolayı, Mısır’a yapacağınız seyahatte, Mısır vize başvurusu turistik olarak yapılmalıdır. Turistik vize Mısır başvurularında otel rezervasyonu ve uçak biletini rezervasyon olarak sunmanız yeterli olacaktır. Vizenizin onayı geldikten sonra Mısır Konsolosluğu sizden otel ve uçak biletinizi satın almanızı isteyebilir. 

    Mısır vize başvurusu, evraklar eksiksiz hazırlanıp Mısır Konsolosluğuna sunulduktan sonra, vizenin sonuçlanma süresi 45 – 60 iş günüdür. Mısır Konsolosluğunun ek belge talep etmesi veya Mısır Konsolosluğunun yoğunluğuna göre vize sonuçlanma süresi uzayabilir. Konsolosluklar hafta sonları ve resmi tatil günlerinde çalışmadıklarından dolayı başvurunuzu en az 90 gün önce yapmanızı tavsiye ederiz. 18 yaşının altında ve 45 yaşının üzerinde olan kişilerin vize başvuruları minimum 3 iş gününde sonuçlanmaktadır. 

    Mısır Konsolosluğunda işlemler uzun süreceğinden dolayı uçak biletinizi ve otelinizi, vizeniz onaylanmadan satın almamanızı rica ederiz. Vizenizin onayı çıktıktan sonra otelinizi ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz. Mısır vize başvurusu, ne yazık ki ekspres veya vip olarak konsolosluk tarafından kabul etmemektedir. Başvuru sonrasında da hızlandırma işlemi yapılamamaktadır. Bu dönemde pasaportunuzun aslını gördükten sonra iade etmektedir. Vizenizin onayı geldikten sonra Konsolosluk pasaportunuzu tekrar isteyecektir.

    Mısır vizesi işlemlerinizde, başvuru sırasında şahsen Mısır Konsolosluğuna gelmenize gerek yoktur.

    Mısır vizesi 2020 yılı için evraklar hakkında bilgi almak için 0212 970 05 87 numaralı telefondan müşteri temsilcimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

    Teşekkürler
    Dilek Gürkan

    mısır vizesi 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp