Mısır vize ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • P.Şencan 31 May 2021, 19:02
    Selamlar, ben öğrenci olarak Mısır’a seyahat etmek istiyorum. Daha öncesinde yurtdışına seyahat etmedim ve başvuru işlemlerinin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Öncelikle ne kadar bir bütçe ayırmam gerektiğini öğrenmem gerekiyor. Mısır vize ücreti 2021 yılı için belirlenen tutar nedir ve hangi aşamada ödeme talep ediliyor?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 May 2021, 19:02

    İyi günler, Mısır vizesi ücret detayları konsolosluk yetki alanı içerisinde belirlenerek belirli dönemlerle güncellenmektedir. Bu nedenle başvuru işlemlerini başlatmadan önce son belirlenmiş olan tutarsın teyit edilmesi oldukça önem arz etmektedir. Kurumumuz başvuru sürecinde danışanlarına profesyonel destek sağlayarak işlemlerin en doğru şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

    2021 Mısır vize ücreti hangi vize türüne başvuru yapılacak olduğuna göre değişiklik göstermektedir. Vize bedeli ve gerekli evrakları seyahat amacına, seyahat süresine ve giriş hakkına bağlı olarak değişmektedir. Öncelikli olarak başvuru yapılacak vize türünün belirlenmesi ardından talep edilen belgelerin bir araya getirilmesi gerekmektedir. Kurumumuzdan danışmanlık desteği almanız durumunda gerekli evrakları dilerseniz elden, kargo ya da kurye ile ya da online olarak iletme tercihlerine sahip olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Mısır vize işlemleri sırasında talep edilen belgelerin eksiksiz olarak bir araya getirilmesi şartı aranmaktadır. Eksik, tutarsız ya da hatalı evrak ibraz edilmesi oluşturulan vize talebinin ret kararı ile sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Kurumumuzdan destek alarak süreci yönetme kararı aldığınızda temsilcilerimiz sizin için evraklarınızı titizlikle inceleyerek herhangi bir hata olması durumunda şahsınız ile iletişime geçmektedir.

    Mısır vizesi ücret temini başvuru işlemlerinin başlatılması ve gerekli evrakların teslim edilmesi sürecinde gerçekleştirilmektedir. Başvurunun konsolosluk değerlendirmesinden herhangi bir nedenle geçememesi durumunda ödenen bedel iade edilmemektedir. Söz konusu durum ve seyahat planı ile ilgili aksaklık yaşanmaması için tüm işlemlerin doğru yapılması gerekmektedir.

    Mısır vize ücreti 2021 yılına ait güncel bilgilerle ilgili olarak diğer merak ettiğiniz soruları sormak için tarafımız ile görüşme gerçekleştirebilir olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Sürece dair bilgi almak ya da vize talebi oluşturma sürecini tarafımız desteği ile başlatmak için bizimle 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanarak iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Mısır Vize Ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • T.Gülsoy 07 Ağu 2021, 16:30

    İyi çalışmalar Vize Merkezi, Mısır vizesine başvurusu yapmak istiyorum bordo pasaport sahibi olduğum için sanırım vizesiz seyahat edebilmem mümkün değilmiş bu konuda sizden yardım almayı düşünüyorum. Mısır vize ücreti 2021 yılı için ne kadar bir ücret talep ediliyor acaba ve işlemler ortalama ne kadar sürüyor bunları öğrenmek istiyorum. Buradan bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Ağu 2021, 16:34

    İyi günler, Mısır Konsolosluğu Mısır vizesi ücret detaylarını belirlemek konusunda tek yetkili kurumdur. Vize bedeli konsolosluk tarafından belirlenmekle birlikte yine konsolosluk tarafından dönemsel olarak güncellenebilmektedir. Bu nedenle başvuru işlemleri öncesinde güncel tutarın teyit edilmesi ile başvuru sürecinin başlatılması tavsiye edilmektedir.

    Kurumumuz Mısır’a seyahat edecek kişilerin vize taleplerinin en doğru şekilde gerçekleştirilmesi konusunda destek vermektedir. Başvuru öncesinde seyahatin hangi amaçla ve ne kadar süreliğine gerçekleştirilecek olduğunun kesinleştirilmesi gerekmektedir. Böylece başvuru yapılacak olan vize türünü belirlenmektedir. 2021 Mısır vize ücreti başvuru yapılan vize türüne göre farklılık göstermektedir.

    Vize Merkezi olarak alanında uzman kadromuz ile vize talebi aşamasında başvuru sahiplerinin sıkça yaptığı hatalardan dolayı sürecin olumsuz sonuçlanması ihtimalinin önüne geçmekteyiz. Vize talebinin herhangi bir nedenden dolayı olumsuz sonuçlanması halinde ödenen Mısır vizesi ücret ödemesi başvuru sahibine iade edilmemektedir. Bu nedenle seyahatle ilgili herhangi bir maddi ve manevi kayıp yaşanmaması açısından işlemlerin doğru olarak gerçekleştirilmesi oldukça önem arz etmektedir.

    Başvuru işlemlerini tarafımız desteği ile başlatmak için kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Danışmanlarımız süreçle ilgili tarafınıza bilgi sağladıktan sonra atılması gereken adımlar konusunda destek vermeye devam etmektedir.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Mısır vize ücreti 2021 yılı güncel bilgileri ile ilgili sorunuzu sizin için cevaplamış bulunmaktayız. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz konuların bulunması halinde Mısır vizesi işlemleri konusunda uzman kadromuz ile iletişime geçebilirsiniz. Temsilcilerimiz süreçle ilgili güncel bilgileri tarafınız ile paylaşmakta ve talep etmeniz halinde başvuru adımlarını da başlatmaktadır. Alanında uzman kadromuz ile 0212 970 05 87 numaralı telefonumuz aracılığıyla kolaylıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp