Mısır vize ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • İ. Dağlı 22 Nis 2020, 15:31
    Merhaba, ailece Mısır’a seyahat etmeyi planlamaktayız. Bizimle birlikte 7 ve 10 yaşında olan çocuklarımızda bizimle birlikte gelecek. Mısır ülkesi için vize ücret bedeli ne kadar? Çocuklar için indirim yapılıyor mu? Mısır vize ücreti 2020 için detaylı bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 22 Nis 2020, 15:31

    Merhaba,

    Mısır’a seyahat edecek olan Türk Vatandaşlarının umuma mahsus pasaportları var ise, Mısır vizesi almaları zorunludur. Diplomatik, hususi ve hizmet pasaport sahibi Türk Vatandaşları, Mısır’a vizesiz seyahat edebilir ve Mısır’da 90 gün kalabilirler.

    Vize ücreti, başvuru yapılan vizenin türüne (turistik, ticari, eğitim, aile ve arkadaş ziyareti), giriş ve çıkış (tek girişli, çok girişli) sayısına göre değişiklik göstermektedir. Mısır vize fiyatı, Mısır hükümeti tarafından belirlenmekte olup ülkelere göre değişmektedir. Türkiye’de yaşayan yabancı vatandaşların da ülke vatandaşlıklarına göre Mısır vize fiyatı değişmektedir. Mısır vizesi ücreti sabit olmayıp, belli zamanlarda değişmektedir. Mısır vizenizin başvurusu yapılmış olsa bile, Mısır vize fiyatında yapılan değişikliklerde Konsolosluk ek ücret talep edebilir.

    Mısır Konsolosluğu, başvuru yapan tüm kişilerden yaş sınırlaması olmadan Mısır vizesi ücreti tam olarak almaktadır. Bu nedenle sizin ödeyeceğiniz Mısır vize bedelini, 7 ve 10 yaşında ki çocuklarınız da aynı bedeli ödeyecektir. Mısır Konsolosluğu çocuklar için Mısır vizesi ücretinde indirim yapmamaktadır.

    Mısır vize başvurusu yapan 18 ile 45 yaş aralığında bulunan başvuru sahiplerinin vizeleri 45 ile 60 iş gününde sonuçlanmaktadır. 18 yaşının altında 45 yaşının üzerinde olan başvuru sahiplerinin vizeleri 3 iş gününde sonuçlanmaktadır. İş süreleri Mısır Konsolosluğunun yoğunluğuna göre değişmektedir. Seyahatinizin aksamaması için başvurunuzu 90 gün önceden yapmanızı tavsiye ederiz. 

    Mısır vize işlemleri için, başvuru yapacak kişilerin Mısır Konsolosluğuna şahsen gelmelerine gerek bulunmamaktadır. Acentemiz sizin adınıza Mısır vize başvurusunda bulunabilir ve vize işleminizin takibini yapabilir. Mısır Konsolosluğu istisnai durumlarda vize başvurusu yapılan kişiyi görmek isteyebilir. Bu durumda şirket personelimiz size yardımcı olacaktır.

    Mısır vize ücreti 2020 ile ilgili bilgi ve gerekli belgeleri 0212 970 05 87 numaradan müşteri temsilcimizle görüşerek detayları öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Dilek Gürkan

    mısır vizesi ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp