Mısır vize randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • V.Üstün 01 Haz 2021, 14:45
    Selamlar, iyi çalışmalar. Mısır’a vize talebi oluşturmak istiyorum. Seyahatim turistik gezi amaçlı ve kısa süreli olacak. Bu durumda Mısır vize randevusu 2021 yılı için geçerli oluyor mu? Şahsen randevu alarak mı başvuru yapmam gerekiyor yoksa bunun daha kolay bir yolu var mı? Bir arkadaşım sizden danışmanlık alarak başvuruda bulunmuş ve memnun kaldığını söylediği için ben de sizden destek almak istedim. Teşekkür ederim cevabınız için şimdiden.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Haz 2021, 14:45

    İyi günler, Mısır vizesine randevu almak sorusu Mısır’a seyahat planı olan kişiler tarafından sıkça sorulan sorular arasında yer almaktadır. Başvuru işlemleri sırasında kurumumuzdan danışmanlık desteği almanız halinde süreç içerisinde yer alan tüm adımlar temsilcilerimizin uzmanlığı ile atılmaktadır. Bu aşamada işlemlere başlarken ilk olarak tarafımız ile iletişime geçilmesi ve seyahat planına dair detayların aktarılması oldukça önem arz etmektedir.

    Vize uzmanlarımız başvurunun niteliği, vize türü ve gereken evraklarla ilgili olarak tarafınıza detaylı bir bilgilendirme sağlamaktadır. Mısır vizesi randevu süreci bir sonraki adımda yer almaktadır. Öncelikle vize türüne ait olan gerekli belgelerin eksiksiz olarak bir araya getirilmesi gerekmektedir. Başvuruda talep edilen formların doldurulması ve dilekçelerin hazırlanması konusunda da kurumumuz destek vermeye devam etmektedir.

    Tarafımıza iletmiş olduğunuz belgelerde eksik, tutarsız ya da hatalı bilgi gözlemlenmesi durumunda şahsınız ile iletişime geçilmektedir. Bu sayede dosyada değerlendirme sırasında güvensizlik oluşturacak tüm detayların ortadan kaldırılması sağlanmaktadır.

    Mısır vizesine randevu almak ve başvuru dosyasını değerlendirmeye sunmak kurumumuz temsilcileri tarafından gerçekleştirilmektedir. Değerlendirme süreci sona erdiğinde pasaportunuz temsilcilerimiz tarafından teslim alınarak şahsınıza doğrudan iletilmektedir. Karmaşık sayılabilen vize sürecini en doğru şekilde ve hızlıca tamamlamak için bizimle görüşme yapabilir ve deneyimlerimizden destek alabilirsiniz.

    Mısır vize randevusu 2021 yılına ait diğer merak ettikleriniz ile ilgili detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Mısır vizesi işlemlerinde alanında uzman kadromuz ile dilerseniz ikamet etmekte olduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanarak görüşebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Mısır Vize Randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Y.T. 01 Ağu 2021, 18:30

    İyi günler Vize Merkezi, ben Tekirdağ’da ikamet ediyorum ve Mısır’a seyahat etmek için vizeye başvurmak istiyorum. Bu durumda sizden danışmanlık desteği alırsam şahsen bulunmam gerekir mi ve Mısır vize randevusu 2021 yılı için kendim mi bulunmam lazım? Sürecin nasıl ilerlediğine dair bana kısaca bilgi verir misiniz lütfen? Dönüş için şimdiden teşekkür ederim ve iyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Ağu 2021, 18:33

    İyi günler, kurumumuzdan danışmanlık hizmeti alarak başvuru işlemlerini başlatmanız halinde süreç içerisinde şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Başvuru aşamasında yer alan evrakların kontrol etmek, form doldurmak ve Mısır vizesine randevu almak gibi adımları temsilcilerimiz yürütmektedir. İşlemleri başlatmanız durumunda dilerseniz danışmanlarımız ile iletişimde kalarak sürecin takibini yapabilirsiniz.

    Başvuru işlemlerini başlatmak için ilk olarak başvuru yapılacak olan vize türünün belirlenmesi gerekmektedir. Seyahat amacı, süresi ve ülkeye giriş sayısına bağlı olarak vize türleri belirlenmektedir. Bu sonraki aşamada Mısır konsolosluğu tarafından talep edilen belgelerin bir araya getirilmesi gerekmektedir. Evrakları kurumumuza elden, kargo veya kurye ile ya da online olarak gönderebilirsiniz. Mısır vizesi randevu işlemleri ile temsilcilerimiz ilgilenmektedir. Başvuru sahiplerinin vize talebi oluşturulması aşamasında konsoloslukta bulunması gerekmemektedir.

    Temsilcilerimiz evraklarınızı inceledikten sonra herhangi bir hata ya da eksik bulunması halinde tarafınız ile iletişime geçmektedir. Böylece başvuru sahiplerinin işlemler sırasında sıkça yaptığı hatalardan dolayı vize talebinin olumsuz sonuçlanması ihtimalinin önüne geçebilirsiniz. Temsilcilerimiz tüm başvuru sürecinin şahsınız adına en uygun şekilde gerçekleştirilmesi konusunda destek vermektedir.

    Mısır vizesine randevu almak ve diğer başvuru adımları ile ilgili olarak alanında uzman kadromuz ile görüşme gerçekleştirmek için 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanabilir dilerseniz ikamet etmekte olduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Mısır vize randevusu 2021 ve başvuru işlemlerine dair sorunuzu doğru ve güncel bilgilerle cevaplamış bulunmaktayız. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiklerinizi sormak ya da başvuru işlemlerini doğrudan başlatmak için Mısır vize işlemleri konusunda uzman kadromuz ile iletişime geçebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp