Mısır vize fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • P.Deniz 31 May 2021, 22:11
    İyi günler dilerim, mısır’a yapacağım seyahat için vizeye başvuruda bulunmak istiyorum. Toplamda ne kadar bir ücrete denk geleceğini hesaplayamıyorum. Mısır vize fiyatları 2021 yılı için nedir? Başvuruda sizden danışmanlık alırsam ne kadar süre önce görüşme yapmamız doğru olur, şahsen gelmeme gerek var mı?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 May 2021, 22:11

    İyi günler, Mısır vize fiyatları Mısır Konsolosluğu yetki alanı içerisinde yer almaktadır. Söz konusu ücretler konsolosluk tarafından belirlenerek dönemsel olarak güncellenmektedir. Ücretin güncellenmesi nedeniyle başvuru öncesinde son belirlenen tutarın teyit edilmiş olması tavsiye edilmektedir.

    Mısır vize fiyatı başvuru yapılacak olan vize türüne göre farklılık göstermektedir. Örneğin Mısır turistik vize ücreti ile ticari vize ücreti arasında fark bulunmaktadır. Bu nedenle seyahatin hangi amaçla gerçekleştirilecek olduğunun belirlenmesi atılması gereken ilk adım olarak kabul edilebilmektedir. Başvuru ücretleri seyahatin süresine ve ülkeye yapılacak olan giriş sayısına göre de değişiklik gösterebilmektedir.

    Kurumumuzdan danışmanlık desteği almanız durumunda temsilcilerimiz planlamış olduğunuz seyahate uygun olan vize türünün belirlenmesi konusunda gerekli desteği sağlamaktadır. Belirlenen vize türüne bağlı olarak talep edilen belgeler konusunda da detaylı bilgi vermektedir. Gerekli evrakların teslim edilmesi ve Mısır vize fiyatı temini ile birlikte başvuru işlemleri başlatılmaktadır.

    İbraz ettiğiniz belgeler arasında eksiklik ya da hata bulunması durumunda temsilcilerimiz şahsınız ile iletişime geçerek başvuru dosyasının talep edildiği şekilde hazırlanmasını sağlamaktadır. Kurumumuzun danışmanlık desteği ile vize talebi oluşturma adımlarını başlatmanız durumunda şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Bu sayede şahsınız adına yapılan işlemlerin tümünü uzaktan rahatlıkla takip edebilirsiniz.

    Mısır vize fiyatları konusunda detaylı bilgi için planladığınız seyahate dair detayları temsilcilerimiz ile paylaşmanız yeterli olacaktır. Ücret ve fiyatlarla ilgili olarak en güncel bilgilere kurumumuz aracılığıyla rahatlıkla ulaşabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Mısır vize fiyatları 2021 yılına ait güncel bilgilerle ilgili olarak detaylı bilgi istemeniz halinde kurumumuz temsilcileri ile görüşme yapabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ve 20 yılı aşkın deneyimimiz ile vize talebi oluşturma sürecini başlatmak için bizimle 0212 970 05 87 numaralı telefonumuz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Mısır Vize Fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • H.Kucuk 01 Ağu 2021, 15:48

    Selamlar, üniversitesi öğrencisi olarak arkadaşlarımla birlikte Mısır’a turistik bir gezi gerçekleştirmeyi planlıyorum. Bu aşamada işlemleri nereden ve nasıl başlatmam gerektiği konusunda soru işaretlerim var. Sürecek dair bilgi vererek Mısır vize fiyatları 2021 yılı için güncel bilgileri de benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Ağu 2021, 15:51

    İyi günler, Öncelikle kurum olarak Mısır’a vize başvurusunda bulunacak olan kişilere işlemler sırasında profesyonel olarak danışmanlık desteği verdiğimizi hatırlatmak isteriz. Alanında uzman kadromuza gerekli evrakların teslim edilmesi ile birlikte başvuru sürecini kolaylıkla başlatabilirsiniz. Bu aşamada talep edilen Mısır vize fiyatları konsolosluk tarafından belirlenmektedir. Söz konusu ücretlerin dönemsel olarak yine konsolosluk tarafından güncellendiğini belirtmek isteriz. Bu nedenle başvuru öncesinde son belirlenen tutarın teyit edilmesi oldukça önem arz etmektedir.

    Mısır vize işlemleri konusunda uzman danışmanlarımız ile iletişime geçerek planladığınız seyahatin detaylarını paylaşabilirsiniz. Bu sayede danışmanlarımız başvuru yapmanız gereken vize türü, bu vize türüne ait gereken evraklar ve Mısır vize fiyatı hakkında güncel bilgileri tarafınız ile paylaşacaktır. Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak başvuru işlemlerini başlatmanız durumunda şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Şahsınız adına yapılan işlemleri dilerseniz danışmanlarımız ile iletişimde kalarak uzaktan rahatlıkla takip edebilirsiniz.

    Başvurunun konsolosluk tarafından herhangi bir nedenden dolayı reddedilmesi halinde belirlenen Mısır vize fiyatları tutarı başvuru sahibine iade edilmemektedir. Seyahat planı ile ilgili olarak maddi ve manevi herhangi bir kayıp ile karşılaşmamak adına tüm işlemlerin en doğru şekilde gerçekleştirilmiş olması oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır. Tarafımızdan destek almanız durumunda başvuru sahiplerinin işlemler sırasında sıkça yaptığı hatalardan dolayı olumsuz sonuç ile karşılaşılması ihtimalinin önüne geçebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Mısır vize fiyatları 2021 yılı güncel bilgileri ve başvuru adımları ile ilgili sorunuzu cevaplamış bulunmaktayız. Oluşturmuş olduğumuz yanıtın tarafınıza yardım sağladığını umuyoruz. Süreçle ilgili olarak ayrıca bilgi almak istediğiniz konuların bulunması halinde alanında uzman temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Merak ettiklerinizi sormak ya da doğrudan başvuru işlemlerini başlatmak için bizimle 0212 970 05 87 numaralı telefonumuz üzerinden rahatlıkla iletişime geçebileceğinizi hatırlatırız.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp