Mısır vize başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ö.Durmuş 01 Haz 2021, 14:41
    İyi günler Vize Merkezi, Mısır vize başvurusu 2021 yılında nasıl yapılmaktadır? Ben ve arkadaşım başvuruda bulunmak istiyoruz. İlk olarak ne yapılması gerekiyor ve diğer başvuru adımları içerisinde neler bulunuyor? Sayfanızda anlatmışsınız fakat daha önce başvuruda bulunmadığım için süreç benim için biraz karmaşık gözüküyor. Bu yüzden kısaca süreci özetlerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Haz 2021, 14:41

    İyi günler, Mısır vizesine başvurmak için ilk olarak seyahatin hangi amaçla gerçekleştirilecek olduğunun belirlenmesi gerekmektedir. Daha sonra bu amaca hizmet eden vize türünün, seyahat süresinin ve ülkeye yapılacak olan giriş sayısının netleştirilmesi şartı aranmaktadır. Bu sayede vize türüne bağlı olarak talep edilen evraklar ve ücretin netleştirilmesi sağlanmaktadır.

    Kurumumuz Mısır vizesi başvuru işlemleri dahilinde başvuru sahibi kişilerin süreci oldukça kolay ve hızlı bir şekilde tamamlamaları konusunda destek vermektedir. İşlemlerin yapılması sırasında şahsen bulunma zorunluluğu söz konusu değildir. Bu sayede şahsınız adına tüm adımlar talep edildiği biçimde atılırken uzaktan takibini rahatlıkla yapabilir olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Mısır vize işlemleri vize türünün belirlenmesi ve bu türe uygun olan belge ve ücretlerin temin edilmesi ile başlatılmaktadır. Gerekli evrakların kurumumuza teslim edilmesinin ardından temsilcilerimiz titiz bir inceleme gerçekleştirmektedir. Bu aşamada herhangi bir eksik bilgi ya da belge ibrazının gözlemlenmesi halinde tarafınız ile iletişime geçilmektedir. Mısır vizesine başvurmak için tüm belgelerin eksiksiz olarak sunulması ve başvuru adımlarının doğru olarak tamamlanması gerekmektedir.

    Başvuru dosyanızın talep edildiği şekilde hazırlanmasının ardından dosya konsolosluk değerlendirmesine sunulmaktadır. Değerlendirme süreci sona eren vize talebi için pasaportunuz kurumumuz tarafından teslim alınarak şahsınıza iletilmektedir.

    Mısır vize başvurusu 2021 şartlarına dair ayrıca merak ettiklerinizi sormak ya da kurumumuzdan danışmanlık desteği almak için bizimle görüşme yapabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile görüşmek ve deneyimlerimizden faydalanmak için 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz. Süreçle ilgili detaylı bilgi almak ya da başvuru işlemlerini başlatmak için ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret edebilir olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla

    Mısır Vize Başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • V.Tunç 01 Ağu 2021, 15:17

    Merhabalar öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. Ben Mısır’a turistik gezi amaçlı bir seyahat planladım. Bordo pasaport sahibi olduğum için vizeye başvurmam gerektiğini tahmin ediyorum. Bana Mısır vize başvurusu 2021 işlemlerinin nasıl yapılması gerektiğine dair ve tahminen ne kadar bir zaman ayırmam gerektiğine dair bilgi verir misiniz lütfen? Ona göre sizden danışmanlık desteği alarak süreci başlatmak istiyorum. Dönüşünüz için şimdiden teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Ağu 2021, 15:20

    İyi günler, Bordo pasaport (Umuma Mahsus Pasaport) sahiplerinin Mısır vizesi başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Olumlu olarak sonuçlanan vize ve geçerli süreye sahip olan pasaport ile seyahat gerçekleştirilebilmektedir. Kurumumuz başvuru sürecinde profesyonel olarak sağladığı danışmanlık desteği sayesinde işlemlerin en uygun şekilde gerçekleştirilmesi konusunda destek vermektedir.

    Kurumumuz desteği ile Mısır vizesine başvurmak için konsolosluk tarafından talep edilen belgelerin tarafımıza iletilmesi gerekmektedir. Evrakların eksiksiz olarak bir araya getirilmesi oldukça önem arz etmektedir. Temsilcilerimiz belgelerinizi inceleyerek eksik ya da hata olması durumunda tarafınız ile iletişime geçmektedir. Böylece başvuruların eksiksiz olarak gerçekleştirilebilmesi sağlanmaktadır. Belgeleri tarafımıza elden teslim edebileceğiniz gibi dilerseniz kargo ya da kurye desteği ile ya da online olarak gönderebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Konsolosluk tarafından Mısır vizesi başvuru değerlendirme süresi ortalama 30-45 gün aralığında değişiklik göstermektedir. Değerlendirme süresinin de göz önünde bulundurularak başvuru adımlarının başlatılması oldukça önem arz etmektedir. Konsolosluğun yoğun olması, başvurunun resmi tatil günlerine denk gelmesi ya da değerlendirme aşamasında tarafınızdan ek evrak talep edilmesi sonuçlanma gün sayısının değişikliğe uğramasına yol açabilmektedir. Mısır vizesine başvurmak için kurumumuza tercih ederek tüm işlemlerin şahsınız adına en uygun şekilde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Mısır vize başvurusu 2021 yılı başvuru süreci ile ilgili sorunuzu sizin cevaplamaya çalıştık. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olmasını umuyoruz. Mısır vize işlemleri konusunda uzman temsilcilerimiz ile görüşerek ayrıca merak ettiklerinizi sorabilir ya da başvuru işlemlerini başlatabilirsiniz. Süreçle ilgili olarak ayrıca bilgi almak istemeniz halinde 0212 970 05 87 numaralı telefonumuz üzerinden tarafımız ile rahatlıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp