Mısır vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • B.Tuncay 31 May 2021, 18:58
    İyi çalışmalar, ben ve eşim bordo pasaport sahibi olarak kısa süreli Mısır seyahati planladık. Mısır vize 2021 başvuru işlemlerinin nasıl yapıldığına dair bilgi almak istiyoruz. İşlemlerde sizden yardım almak istediğimizde bizim tarafımızdan ne yapılması gerektiğini anlatabilir misiniz? İyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 May 2021, 18:58

    İyi günler, Mısır için vize başvuru işlemleri konusunda alanında uzman kadromuz ve 20 yılı aşkın deneyimimiz ile başvuru sahiplerine profesyonel bir danışmanlık desteği sunduğumuzu hatırlatarak sorunuzu cevaplamak isteriz. Bordo Umuma Mahsus Pasaport hamili T.C. vatandaşlarının seyahatleri öncesinde vize talebinde bulunması gerekmektedir. Konsolosluk değerlendirmesinden olumlu geçen başvuru ile planlanan seyahat gerçekleştirilebilmektedir. Başvuru yapılacak olan vize türü seyahatin hangi amaçla yapılacağı, ne kadar süreceği ve ülkeye kaç kez giriş yapılacağına bağlı olarak belirlenmektedir. Vize türüne göre konsolosluk tarafından talep edilen belgeler ve Mısır vize ücreti öğrenilmektedir.

    Mısır’a vize almak için kurumumuzdan danışmanlık desteği almanız halinde işlemlerin gerçekleştirilmesi esnasında şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Bu sayede evraklarınızı tarafımıza elden, kargo ya da kurye desteği kullanarak ya da online olarak iletebilirsiniz. Süreç boyunca şahsınız adına atılan tüm adımların takibini uzaktan rahatlıkla yapabilirsiniz. Teslim ettiğiniz belgeler içerisinde konsolosluğun Mısır için vize işlemlerinde talep ettiği evraklardan herhangi bir eksik ya da hata olması durumunda kurumumuz tarafınız ile iletişime geçmektedir.

    Başvuru dosyası içerisinde hatalı, eksik ya da tutarsızlığa neden olan bilgi veya belgelerin olması vize talebinin olumsuz olarak sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Temsilcilerimiz başvuru dosyasını titizlikle hazırladığından bu nedenlerle vize talebinin reddedilmesi ihtimalinin önüne geçebilirsiniz.

    Mısır’a vize almak sağlamış olduğumuz danışmanlık desteği sayesinde şahsınız adına oldukça kolay ve hızlı bir şekilde tamamlanacak bir süreci işaretlemektedir.

    Mısır vize 2021 başvuru şartlarına dair detaylı bilgi almak ya da tarafımızdan danışmanlık desteği talep etmeniz halinde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Vize temsilcilerimiz ile görüşme gerçekleştirmek için size en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da dilerseniz 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Mısır Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • G.Ünlü 01 Ağu 2021, 14:45

    Merhabalar, Mısır vize 2021 yılı başvuru işlemlerini uzaktan yürütebilme şansımız var mı acaba? Kocaeli’nde yaşıyorum ve bu işlemler için İstanbul’a gitmem şartı bulunuyor mu öğrenmek istiyorum. Kurumunuz destek verdiğinde illa ki yüzyüze mi görüşmemiz gerekiyor bu konuda bilgi verir misiniz lütfen? Teşekkür ederim şimdiden iyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Ağu 2021, 14:48

    İyi günler, Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak Mısır için vize başvuru sürecini başlatmanız halinde işlemler sırasında şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Alanında uzman temsilcilerimiz başvuru adımlarını şahsınız adına tamamlayarak süreçten haberdar olabilmeniz için tarafınız ile iletişim halinde kalmaktadır.

    Başvuru işlemleri için öncelikle Mısır’a vize almak istemenizin hangi seyahat nedeni ile gerçekleştirilecek olduğunun belirlenmesi gerekmektedir. Seyahatin amacı, süresi, ülkeye giriş sayısı gibi nedenlere bağlı olarak vize türleri belirlenmektedir. Başvuru yapılacak olan vize türünün belirlenmesi ile birlikte gereken evraklar da detaylı olarak ortaya çıkabilmektedir. Konsolosluk tarafından talep edilen belgelerin eksiksiz olacak şekilde başvuru dosyasına eklenmesi şartı aranmaktadır.

    Başvurularda Mısır için vize talebinde bulunurken eksik evrak sunulmaması oldukça önem arz etmektedir. Gereken evrakları kurumumuza elden, kargo ya da kurye desteği ile ya da online olarak iletebilirsiniz. Bu aşamada temsilcilerimiz gereken evraklarınızı titizlikle inceledikten sonra eksik ya da hatalı belge olması durumunda tarafınız ile iletişime geçmektedir. Böylece vize talebinizin eksiksiz olarak tamamlanabilmesi sağlanmaktadır.

    İşlemler sırasında şahsen bulunma zorunluluğunuz olmaması nedeniyle kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçtikten sonra Mısır’a vize almak atılması gereken başvuru adımlarını rahat ve hızlı bir şekilde başlatabilirsiniz. Seyahat planını etkilemeyecek bir tarihte başvuru işlemlerinin başlatılması tavsiye edilmektedir. Başvurular konsolosluk tarafından ortalama 30-45 gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Mısır vize 2021 yılı başvuru işlemleri ile ilgili sorunuzu güncel ve doğru bilgilerle cevaplamış bulunmaktayız. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz konuların bulunması halinde tarafımız ile doğrudan iletişime geçerek sorularınızı yöneltebilirsiniz. Mısır vizesi konusunda uzman danışmanlarımız ile 0212 970 05 87 numaralı telefonumuz üzerinden rahatlıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp