Mısır turistik vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.Y. 01 Haz 2021, 14:36
    Merhabalar, ben yaz sonu eylül ayı için kısa süreli olarak Mısır’a seyahat etmeyi planlıyorum. Mısır turistik vize 2021 başvuru işlemleri ile ilgili olarak sizden bilgi almak sonrasında da başvuru yaparken sizden danışmanlık hizmeti almak istiyorum. Seyahatten ne kadar önce görüşme yapmamız doğru olur? Teşekkür ederim şimdiden.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Haz 2021, 14:36

    İyi günler, Mısır konsolosluğu kararınca Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus Pasaport sahiplerinin seyahatleri öncesinde vize sahibi olmaları gerekmektedir. Mısır turist vizesi başvuru işlemleri konusunda kurumumuz başvuru sahiplerine danışmanlık desteği vererek sürecin talep edildiği şekilde eksiksiz olarak tamamlanmasını sağlamaktadır. Başvuru işlemleri 30-45 gün aralığında değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır.

    Mısır turistik vize ücreti seyahatin göre değişiklik gösterebilmektedir. Konu ile ilgili güncel ve doğru bilgilere ulaşmak için kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçerek seyahat detaylarından bahsedebilirsiniz. Başvuru işlemlerinin değerlendirme sürelerinin göz önünde bulundurulması ile birlikte seyahat başlangıç tarihinin en az 2 ay öncesinden tarafımız ile iletişime geçmenizi tavsiye etmekteyiz.

    Mısır turist vizesi başvurularında Mısır vize işlemleri gerçekleştirilmesi aşamasında başvuru sahibinin şahsen bulunması zorunluluğu söz konusu olmamaktadır. Bu sayede şahsınız adına yapılan işlemlerin uzaktan takibini rahatlıkla yapabilir olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Başvuru işlemlerinde gereken evrakların ibraz edilmesi ve Mısır turistik vize ücreti ödemesinin ardından işlemler başlatılmaktadır. Bu aşamada sunmuş olduğunuz belgelerde herhangi bir eksiklik gözlemlenmesi durumunda temsilcilerimiz sizinle iletişime geçerek dosyanın eksiksiz olarak hazırlanmasını sağlamaktadır.

    Konsolosluk değerlendirmesine sunulan başvuru dosyası içerisinde eksik ya da hatalı bilgi olması halinde başvuru işleme alınmayabilir ya da olumsuz karar ile sonuçlanabilir. Bu nedenle vize talebinin konsolosluğun uygun bulacağı şekilde hazırlanması oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır. Kurumumuz temsilcileri sahip olduğu deneyim ve uzmanlık sayesinde sürecin en doğru şekilde yönetilmesini sağlamaktadır.

    Mısır turistik vize 2021 başvuru işlemleri, gereken belgeler ve talep edilen ücretlerle ilgili olarak diğer merak ettiklerinizi sormak için bizimle 0212 970 05 87 telefon numaramızı kullanarak iletişime geçebilirsiniz. Vize uzmanlarımız talebinizin en doğru şekilde oluşturulması konusunda tarafınıza gerekli desteği sağlamaktadır.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Mısır Turistik Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • F.Gül 15 Tem 2021, 19:37

    İyi çalışmalar diliyorum Vize Merkezi, bordo pasaport sahiplerinin Mısır’a seyahatleri için vize başvurusunda bulunmaları gerekiyor mu acaba? Eğer gerekiyorsa Mısır turistik vize 2021 yılı için başvurular nasıl yapılıyor? Doğrudan konsolosluğa mı gitmem lazım yoksa bu süreci daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilme şansım var mıdır? Sizden yardım almam durumunda yüzyüze mi görüşmemiz gerekir? Teşekkür ederim şimdiden cevabınıza iyi günler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Tem 2021, 19:41

    İyi günler, Mısır’a seyahat edecek olan Bordo (Umuma Mahsus) Pasaport sahiplerinin seyahatleri öncesinde Mısır turist vizesi başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Onaylanan vize izni ile ve geçerli süreye sahip pasaport ile seyahatlerini gerçekleştirebilmektedir. Kurumumuz başvuru işlemleri sırasında danışmanlık desteği vererek işlemlerin konsolosluğun uygun gördüğü şekilde gerçekleştirilmesi konusunda yardım sağlamaktadır.

    Mısır turistik vize ücreti ve gereken evraklar konsolosluk tarafından belirlenmektedir. Talep edilen belgelerin eksiksiz olacak şekilde başvuru dosyasına eklenmesi şartı aranmaktadır. Evraklarda değerlendirme aşamasında eksiklik gözlemlenmesi halinde başvuru işleme alınmayabilir veya olumsuz olarak sonuçlandırılabilir. Bu nedenle kurumumuzdan destek alarak başvuru sahiplerinin vize talebi oluşturma sürecinde sıkça yaptığı hatalardan dolayı ret kararı ile karşılaşma ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz.

    Başvuru işlemleri sırasında tarafımızdan danışmanlık desteği aldığınızda şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Bu nedenle Vize başvuruları temsilcilerimiz tarafından şahsınız adına yapılırken uzaktan takibini gerçekleştirebilirsiniz. Temsilcilerimize evraklarınızı elden teslim edebileceğiniz gibi online olarak veya kargo ya da kurye hizmetinden faydalanarak iletebilirsiniz. Mısır vize işlemleri konusunda uzman kadromuz evraklarınızı titizlikle inceleyerek eksik veya hata olması durumunda tarafınız ile iletişime geçmektedir.

    Mısır turist vizesi ile ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz konularda bilgi almak ya da doğrudan başvuru sürecini başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Mısır vizesi işlemleri konusunda uzman temsilcilerimizle 0212 970 05 87 numaralı telefonumuz üzerinden rahatlıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Kurumumuza iletmiş olduğunuz Mısır turistik vize 2021 yılı başvuruları ile ilgili olan sorunuzu doğru ve güncel bilgiler kullanarak cevaplamış bulunmaktayız. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza bilgi sağlamış olduğunu umuyoruz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp