Mısır transit vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.Ender 31 May 2021, 19:09
    İyi günler, ben önümüzdeki ay Mısır üzerinden aktarma yaparak başka bir ülkeye seyahat etmeyi planlıyorum. Mısır transit vize 2021 şartlarına göre hangi durumlarda talep edilmektedir? Yalnızca giriş yapacağım ülkeye vize başvurusunda bulunmam ve uçuş biletim yeterli oluyor mu? Şimdiden teşekkür ederiz ve iyi çalışmalar dileriz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 May 2021, 19:09

    İyi günler, Mısır’a transit vize gerekliliği seyahatin niteliğine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Aktarmalı uçuşlarda Mısır havalimanı içerisinde 24 saatten az bulunma ve havalimanı sınırları içerisinden çıkmama şartı ile ayrı bir vizeye başvuruda bulunmadan seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz. Havalimanı sınırları içerisinde 24 saatten uzun kalınacak olması halinde ya da havalimanı sınırlarından ne kadar süre olduğundan bağımsız olarak çıkış yapılacak olması durumunda transit vize Mısır için geçerli olmaktadır.

    Kurumumuz planladığınız seyahate uygun olacak şekilde başvuru işlemleri konusunda tarafınıza destek vererek ihtiyacınız olan vizeye en doğru başvuruyu yapabilmenizi sağlamaktadır. Bunun için temsilcilerimiz ile iletişime geçerek planladığınız seyahat detaylarını paylaşmanız yeterli olmaktadır. İşlemler sırasında şahsen bulunmanıza dair herhangi bir zorunluluk olmadığını hatırlatmak isteriz. Mısır’a transit vize talebi şahsınız adına oluşturulurken sürecin takibini uzaktan yapabilmeniz mümkündür.

    Mısır vizesi işlemleri ile ilgili olarak seyahatinizin ayrıca bir geçiş vizesine sahip olması gerekip gerekmediğine emin olmak için kurumumuz temsilcilerinden yardım alabilirsiniz. Transit vize Mısır geçişinde gerekli olması durumunda başvuru dosyanız talep edildiği şekilde hazırlanarak konsolosluk değerlendirmesine sunulmaktadır. Başvuruda talep edilen bilgi ve belgelerin eksik, hatalı ya da tutarsız olması vize talebinin olumsuz olarak sonuçlanmasına yol açmaktadır. Bu nedenli talep edilen bilgilerin ve belgelerin eksiklik ya da tutarsızlık göstermeyecek şekilde bir araya getirilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır.

    Mısır transit vize 2021 şartları ile ilgili olarak diğer merak ettiklerinizi sormak için kurumumuz temsilcileri ile görüşme yapabilirsiniz. Bizimle iletişime geçmek için dilerseniz 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanabilir ya da talep etmeniz halinde size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. Kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Mısır Transit Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • K.Olcay 15 Tem 2021, 15:29

    Selamlar iyi çalışmalar dilerim sizlere öncelikle. Mısır’dan yapılan uçuşlarda acaba konsolosluk geçiş vizesi istiyor mu? Eğer isteniyorsa Mısır transit vize 2021 yılı başvurusu için ne yapmak gerekiyor? Siz kurum olarak bu konuda yardımcı oluyor musunuz? ve işlemler sırasında şahsen orada bulunmam gibi bir şart var mıdır bunu öğrenmek istiyorum. Cevabınız için çok teşekkür ederim ve iyi günler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Tem 2021, 15:33

    İyi günler, Mısır üzerinden gerçekleştirilecek olan aktarmalı uçuşlarda havaalanı içerisinde geçirilen süre ve havaalanı sınırları içerisinden çıkış yapılıp yapılmadığı Mısır’a transit vize gerekliliğini doğrudan etkilemektedir. Planladığınız seyahat için ayrı bir vizeye sahip olmanız gerekip gerekmediğine dair doğru bir yanıt verebilmemiz adına söz konusu durumlara dair bilgi sahibi olmamız gerekmektedir.

    Transit vize Mısır için havaalanı sınırları içerisinde 24 saatten uzun süre geçirilmesi ve havaalanı sınırları içerisinden çıkış yapılması durumlarında talep edilmektedir. Bir sonraki uçuşun 24 saatten kısa sürede gerçekleştirilecek olması ve geçiş alanı sınırları dışından çıkılmayacak olması durumunda ayrı bir vizeye başvuru yapmadan seyahatinizi tamamlayabilirsiniz. Kurumumuz Mısır’a transit vize başvurularında başvuru sahiplerine profesyonel olarak danışmanlık desteği vererek işlemlerin konsolosluğun talep ettiği şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

    Başvuru aşamasında işlemleri tarafımız desteği ile gerçekleştirerek süreç içerisinde yapılan hatalardan dolayı vize talebinin olumsuz olarak sonuçlanması ihtimalinin önüne geçebilirsiniz. Transit vize Mısır başvuruları ile ilgili seyahat planınıza uygun bilgilere ulaşmak için alanında uzman danışmanlarımız ile iletişime geçerek uçuş planınızdan bahsedebilirsiniz.

    Mısır vizesi başvuru işlemleri ile ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz soruları sormak ya da doğrudan vize talebi oluşturulması adımlarını başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile görüşme yapmak için 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz. Dilerseniz ikamet adresinize en yakın ofisimizi rahatlıkla ziyaret edebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Mısır transit vize 2021 yılı şartları ve başvuru işlemlerine dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Oluşturduğumuz yanıtın sürece dair bilgi sahibi olabilmeniz açısından tarafınıza yardımcı olmuş olduğunu umuyoruz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp