Mısır Ticari Vize 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • A. Akbulut 16 Nis 2020, 10:53
    Merhaba, Mısır’da bulunan firma ile anlaşma yapmak için Mısır’a gitmeyi planlıyoruz. Mısır ticari vize 2020 yılı için işlemleri Mısır’da bulunan firmanın göndereceği davetiyenin resmi makamlardan mı onaylı olması gerekiyor? Mısır Evrak listesini ve detaylar için yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2020, 10:53

    Merhaba,
    Mısır ticari vize işlemleri, Mısır’a ticari görüşmeler, seminerler ve fuarlara katılacak kişiler için alınmaktadır. Öncelikle Mısır’da bulunan firmadan davet mektubu almanız gereklidir. Davet mektubunun firmanın antetli kağıdına İngilizce olarak yazması yeterlidir. Arapça yazılan davet mektubu konsolosluk tarafından kabul edilmemektedir. Antetli kâğıtta mutlaka firmanın tam unvanı, adresi, telefon numarası, firmanın kaşesi ve şirket yetkilisinin imzası olmalıdır. Davet mektubunda davet edilen firmanın unvanı, davet edilen kişin adı soyadı, pasaport numarası ve davet ettikleri tarih mutlaka belirtilmelidir. 

    Davetiyenin orijinal olması zorunlu değildir. Davetiyenin mutlaka bilgisayar ortamında taratılmış PDF / JPG dosyası olarak size mail yoluyla göndermesi gereklidir. Mısır şirketinin yetkilisi Mısır vatandaşı değil ise, kişinin Mısır oturum kartının fotokopisinin mail olarak gönderilmesi gerekiyor. Davet mektubunu resim çekilerek gönderilmiş ise Mısır Konsolosluğu tarafından kabul edilmemektedir. 

    Şirketinizin yazacağı vize talep dilekçesi de İngilizce olmalıdır. Dilekçe şirketin antetli kağıdına yazılmalı, seyahatin amacı, seyahat edecek kişinin adı soyadı, pasaport numarası seyahat tarihleri mutlaka yazılmalıdır. Vize talep dilekçesinde mutlaka şirketin kaşesi ve şirket yetkilisinin imzası olmalıdır. Dilekçenin mutlaka orijinal olması gereklidir.

    Ticari vize Mısır işlemlerinde, evraklar eksiksiz hazırlanıp Mısır Konsolosluğuna sunulduktan sonra, vizenin sonuçlanma süresi 45 – 60 iş günüdür. Mısır Konsolosluğunun yoğunluğuna göre vize sonuçlanma süresi uzayabilir. Konsolosluklar hafta sonları ve resmi tatil günlerinde çalışmadıklarından dolayı başvurunuzu en az 90 gün önce yapmanızı tavsiye ederiz. 45 yaşının üzerinde olan kişilerin vize başvuruları minimum 3 iş gününde sonuçlanmaktadır. Mısır Konsolosluğunda işlemler uzun süreceğinden dolayı uçak biletinizi ve otelinizi vizeniz onaylandıktan sonra almanızı rica ederiz.

    Mısır Ticari Vize 2020 yılı için gerekli evraklar için 0212 970 05 87 numaradan müşteri temsilcimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

    Saygılarımızla,
    Dilek Gürkan

    mısır ticari vize 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp