Mısır öğrenci vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • L.Elmas 31 May 2021, 22:26
    İyi çalışmalar, ben İstanbul’da yaşayan bir öğrenciyim. 18 yaşından büyüğüm ve bir eğitim programına katılarak bir süre Mısır’da eğitim almayı planlıyorum. Mısır öğrenci vizesi 2021 yılı için başvuru şartlarını öğrenebilmek adına bu soruyu oluşturuyorum. Hangi durumlarda başvuru yapabilirim ve bu başvuruyu nasıl yapabilirim. Eğer süreç bana uygun ise işlemler konusunda siz yardım ediyor musunuz? Teşekkür ederim, iyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 May 2021, 22:26

    İyi günler, Öğrenci vizesi Mısır konsolosluğu tarafından belirlenmiş olan başvuru şartlarına göre yapılabilmektedir. Bu noktada alınacak olan eğitimin süresinin oldukça önem arz eden konular arasında yer aldığını belirleterek sorunuzu cevaplamaya başlamak isteriz.

    Mısır sınırları içerisinde alınacak olan eğitimin 90 günden kısa sürecek olması halinde öğrenciler için düzenlenmiş olan vizeye başvuru yapılabilmektedir. Eğitim süresinin 90 günden uzun olması durumunda Mısır Öğrenci Oturum İzni sahibi olarak eğitime devam edilmesi gerekmektedir. Başvuru işlemleri öncesinde almayı planladığınız eğitime dair sürenin ne kadar olacağının teyit edilmesi gerekmektedir.

    Kurumumuz başvuru işlemleri konusunda gerekli danışmanlık desteğini vererek karmaşık vize sürecinin şahsınız adına hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır. Öğrenci vizesi Mısır konsolosluğu tarafından talep edilen gerekli evrakların eksiksiz olarak değerlendirmeye sunulması ile alınabilmektedir. Bu noktada temsilcilerimiz şahsınız adına tüm belgelerin konsolosluk değerlendirmesine eksiksiz bir şekilde sunulması konusunda destek vermektedir.

    Mısır Öğrenci Oturum İzni gerektiren eğitimler için takip edilmesi gereken adımlarla ilgili olarak aşağıda yer alan iletişim bilgilerimizi kullanarak kurumumuzdan detaylı bilgi alabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. İşlemler sırasında şahsen bulunmanız şartı söz konusu olmamaktadır. Bu nedenle başvuru işlemlerinin sizin adınıza gerçekleştirilmesini ve uzaktan takip edilebilmesini sağlayabilirsiniz.

    Mısır öğrenci vizesi 2021 başvuru şartlarına ilişkin diğer merak ettiğiniz soruları sormak için alanında uzman kadromuz ile görüşme yapabilirsiniz. Mısır vizesi temsilcilerimiz ile size en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da dilerseniz 0212 970 05 87 numaralı telefonumuz üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Tarafımızdan doğrudan bilgi alabilir ya da başvuru işlemlerini başlatabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Vize Merkezi

    Mısır Öğrenci Vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D.Ekin 15 Tem 2021, 15:07

    Merhabalar Vize Merkezi, Mısır öğrenci vizesi 2021 yılı başvuru sürecine dair bilgi almak istiyorum. Daha önce vize başvurusunda bulunmadığım için neyin nasıl yapılması gerektiğine dair bilgi sahibi değilim. Siz bu konuda nasıl bir destek sağlıyorsunuz ve bu süreçte benim de konsolosluk gibi yerlere gitmem gerekiyor mu acaba? Kocaeli’nde yaşıyorum ve işlemler için İstanbul’a gelmem gerekiyor mu öğrenmek istiyorum. İyi çalışmalar dilerim size.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Tem 2021, 15:10

    İyi günler, Mısır sınırları içerisinde eğitim almayı planlayan kişilerin Öğrenci vizesi Mısır konsolosluğu tarafından tahsis edilmektedir. Başvuru aşamasında profesyonel olarak danışmanlık desteği veren kurumların oluşturulan vize taleplerini kabul etme ve değerlendirme yetkisine sahip olmadıklarını hatırlatmak isteriz. Kurumumuz başvuru sürecinde danışmanlık desteği vererek vize talebinizin şahsınıza ve eğitim planınıza uygun olarak gerçekleştirilmesi konusunda yardım sağlamaktadır.

    Planlanan eğitim süresinin 90 günden daha kısa sürecek olması halinde Öğrenci vizesi Mısır sınırları içerisinde öğrenim görmeye yeterli olmaktadır. Başvurular kurumumuz desteği ile yapılmakta ve bu aşamada başvuru sahibinin şahsen bulunması şartı aranmamaktadır. Gereken belgeler tarafımıza elden teslim edilebileceği gibi online olarak ya da kargo veya kurye hizmeti ile de gönderilebilmektedir.

    Mısır’da eğitim programının 90 günden daha uzun sürecek olması durumunda ise Mısır Öğrenci Oturum İzni başvurusunda bulunulması gerekmektedir. Talep edilen belgelerin eksiksiz olacak şekilde ibraz edilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır. Eksik evrak gönderilmesi başvurunun işleme alınmamasına ya da olumsuz olarak değerlendirilmesine yol açabilmektedir. Mısır Öğrenci Oturum İzni ve başvuruları ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için kurumumuza iletişime geçerek almayı planladığınız eğitimin süresini ve niteliğini paylaşabilirsiniz.

    Mısır vize işlemleri konusunda uzman kadromuzdan detaylı bilgi almak istemeniz halinde bizimle doğrudan iletişime geçebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Alanında uzman kadromuz ile 0212 970 05 87 numaralı telefonumuzu kullanarak rahatlıkla görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Mısır öğrenci vizesi 2021 yılı başvuru işlemleri ile ilgili sorunuzu size yardımcı olacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Oluşturduğumuz yanıtın süreç ile ilgili tarafınıza bilgi sağlayabilmiş olduğunu umuyoruz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp