Danimarka Vizesi Evrakları

Danimarka Schengen vizesi için gerekli evrakların başvuruda bulunacak kişinin gerçekleştireceği seyahatin amacını, seyahat masraflarını destekleyen maddi kaynağın biçimini ve başvuru sahibinin Türkiye’ye geri dönmesini gerektiren bağların varlığını kanıtlayıcı belgeler olmalıdır.

Danimarka Konsolosluğu ve Danimarka Büyükelçiliği, Danimarka vizesi başvuru sahiplerinden yurda giriş çıkış belgesi istemektedir. Başvuru sahipleri bu belgeyi e-devlet üzerinden veya emniyet müdürlüklerinden temin edebilirler. Eğer giriş çıkış yoksa, yoktur diye yazılı olan bir belge istenmektedir. 

Danimarka vizesi evrakları durumunuza ve mesleğinize göre değişmekle birlikte seyahat amacına göre de değişmektedir. Danimarka’ya seyahat amacınız turistik, ticari, aile ve arkadaş ziyareti şeklinde olabilir ve her seyahat amacının içerdiği kendine özel evraklar vardır. Seyahat amacınızı doğru belirlemek için Vize Merkezi temsilcilerimizden destek alabilirsiniz.

Danimarka Vize Merkezi sayfamızda seyahat amacınıza uygun kısa süreli Schengen vizesi için gerekli evrak listesini görebilirsiniz. Ancak Danimarka vizesi için gerekli evraklar seyahat amacına olduğu kadar vize başvuru sahibinin durumuna, mesleğine, statüsüne göre de değişiklik arzedebilir. Bu nedenle durumunuza uygun en evrak listesini talep etmek ve güncel başvuru koşulları hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak için lütfen Vize Merkezi temsilcilerimizi +90 212 9700532 numaralı telefondan arayınız. 

Danimarka Vizesi Ortak Evrak Listesi

  • Şirket yazısı:  Yazı şirketin antetli kağıdına, kaşeli ve ıslak imzalı olmalı,  çalışanın görev başlangıç tarihi, şirketteki pozisyonu, seyahat tarihlerini içeren bilgiler de yazıya eklenmeli.
  • Pasaport: Vize bitim tarihinden itibaren en az 3 ay geçerli olmalı
  • Fotoğraf: 2 adet biyometrik yeni çekilmiş fotoğraf. Fotoğrafın boyutları 3,5x4,5 cm ve arka fonu beyaz olmalı
  • Şirket Evrakları: Güncel tarihli şirket evrakları 3 aydan eski olmamalı. Faaliyet belgesi, Vergi levhası, oda sicil kaydı, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi fotokopileri
  • İşe giriş belgesi: SGK işe giriş bildirgesi
  • Hizmet dökümü: 4A detaylı hizmet dökümü
  • Maaş bordrosu: Son 3 aya ait, ıslak imzalı ve kaşeli
  • Banka hesap özeti: Son 3 aylık hesap hareketliliğini içeren en az 5.000 TL bakiyesi bulunan, kaşeli, ıslak imzalı ve banka imza sirküleriyle birlikte 
  • Kimlik fotokopisi: Kimliğin önlü arkalı fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği: Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği güncel tarihli ve orijinal olmalı
  • Ulaşım ve konaklama: Uçak ve Otel rezervasyonlarının çıktıları seyahat tarihleriyle uyumlu olmalı. Satın alınmış olma koşulu yok.
  • Seyahat Sağlık Sigortası: Seyahat süresini içeren, ülkeye geri dönüş, acil tıbbi bakım ya da acil hastane bakımı masraflarını kapsayan, 30000 € teminat tutarında, Schengen bölgesinde geçerlidir ibaresi bulunan bir seyahat sağlık sigortası yapılması gerekiyor.

Danimarka Turistik Vizesi Başvuru Evrakları

  • Şirket yazısı:  Yazı şirketin antetli kağıdına, kaşeli ve ıslak imzalı olmalı,  çalışanın görev başlangıç tarihi, şirketteki pozisyonu, seyahat tarihlerini içeren bilgiler de yazıya eklenmeli.
  • Pasaport: Vize bitim tarihinden itibaren en az 3 ay geçerli olmalı
  • Fotoğraf: 2 adet biyometrik yeni çekilmiş fotoğraf. Fotoğrafın boyutları 3,5x4,5 cm ve arka fonu beyaz olmalı
  • Şirket Evrakları: Güncel tarihli şirket evrakları 3 aydan eski olmamalı. Faaliyet belgesi, Vergi levhası, oda sicil kaydı, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi fotokopileri
  • İşe giriş belgesi: SGK işe giriş bildirgesi
  • Hizmet dökümü: 4A detaylı hizmet dökümü
  • Maaş bordrosu: Son 3 aya ait, ıslak imzalı ve kaşeli
  • Banka hesap özeti: Son 3 aylık hesap hareketliliğini içeren en az 5.000 TL bakiyesi bulunan, kaşeli, ıslak imzalı ve banka imza sirküleriyle birlikte 
  • Kimlik fotokopisi: Kimliğin önlü arkalı fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği: Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği güncel tarihli ve orijinal olmalı
  • Ulaşım ve konaklama: Uçak ve Otel rezervasyonlarının çıktıları seyahat tarihleriyle uyumlu olmalı. Satın alınmış olma koşulu yok.
  • Seyahat Sağlık Sigortası: Seyahat süresini içeren, ülkeye geri dönüş, acil tıbbi bakım ya da acil hastane bakımı masraflarını kapsayan, 30000 € teminat tutarında, Schengen bölgesinde geçerlidir ibaresi bulunan bir seyahat sağlık sigortası yapılması gerekiyor.

Kişi şirket sahibi ise;

  • Dilekçe: Şirketin antetli kağıdına yazılmış, şirketinizde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanmış, şirketin kaşesi vurulmuş Danimarka Konsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
  • Faaliyet Belgesi: Son üç ay içinde şirket adına düzenlenmiş orijinal Faaliyet Belgesi. 
  • Ticaret Sicil Gazetesinin Fotokopisi
  • Vergi Levhası Fotokopisi 
  • İmza Sirkülerinin Fotokopisi - Şirket adına  imza atma yetkisi olan kişilere ait İmza Sirkülerinin fotokopisi.
  • SGK/Bağ-Kur Hizmet Dökümü

Kişi şirket çalışanı ise;

  • Dilekçe. Şirketin antetli kağıdına yazılmış, şirketinizde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanmış, şirketin kaşesi vurulmuş Danimarka Konsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
  • Faaliyet Belgesi. Son 3 ay içinde şirket adına düzenlenmiş orijinal Faaliyet belgesi.
  • Ticaret Sicil Gazetesinin Fotokopisi 
  • Şirketin Kuruluş, sermaye artırımı, adres değişikliği oldu ise, bunlardan sonra son hali belirten Ticaret Sicil Gazetesi
  • Vergi Levhası Fotokopisi. 
  • İmza Sirkülerinin Fotokopisi. Şirket adına  imza atma yetkisi olan kişilere ait İmza Sirkülerinin fotokopisi.
  • SGK Hizmet Dökümü, son 3 aya ait kaşeli imzalı maaş bordrosu

Kişi Devlet Dairesi çalışanı ise;

  • Başvuru sahibi tarafından Danimarka Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
  • Çalışma Belgesi
  • Talep edilen vize süresini kapsayan resmi İzin Belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü - arkalı  fotokopisi
  • Son 3 aylık Maaş Bordrosu (İmzalı ve kaşeli olmalıdır.) 

Kişi Emekli ise;

  • Başvuru sahibi tarafından Danimarka Konsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
  • Başvuru sahibinin emekli maaşının yattığı bankadan son 3 aya ait Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü

Kişi Ev Hanımı ise;

  • Başvuru Sahibi, Sponsor Olacak 1. dereceden Akrabasına Ait (Anne, Baba, Kardeş, Eş, Çocuk) İş Evraklarından Uygun Olanı  İbraz Etmelidir,

Kişi Öğrenci ise;

  • Okuldan alınmış orijinal Öğrenci Belgesi
  • Başvuru sahibi 18 yaşından küçük ise, anne ve babadan son 3 ay içinde çıkarılmış noter onaylı muvafakatname aslı
  • Başvuru sahibi 18 yaş altında ise (reşit değil ise), başvuru formuna anne ve babanın imzası gerekli

Danimarka Ticari Vizesi Başvuru Evrakları

  • Şirket yazısı:  Yazı şirketin antetli kağıdına, kaşeli ve ıslak imzalı olmalı,  çalışanın görev başlangıç tarihi, şirketteki pozisyonu, seyahat tarihlerini içeren bilgiler de yazıya eklenmeli.
  • Pasaport: Vize bitim tarihinden itibaren en az 3 ay geçerli olmalı
  • Fotoğraf: 2 adet biyometrik yeni çekilmiş fotoğraf. Fotoğrafın boyutları 3,5x4,5 cm ve arka fonu beyaz olmalı
  • Şirket Evrakları: Güncel tarihli şirket evrakları 3 aydan eski olmamalı. Faaliyet belgesi, Vergi levhası, oda sicil kaydı, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi fotokopileri
  • İşe giriş belgesi: SGK işe giriş bildirgesi
  • Hizmet dökümü: 4A detaylı hizmet dökümü
  • Maaş bordrosu: Son 3 aya ait, ıslak imzalı ve kaşeli
  • Banka hesap özeti: Son 3 aylık hesap hareketliliğini içeren en az 5.000 TL bakiyesi bulunan, kaşeli, ıslak imzalı ve banka imza sirküleriyle birlikte 
  • Kimlik fotokopisi: Kimliğin önlü arkalı fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği: Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği güncel tarihli ve orijinal olmalı
  • Ulaşım ve konaklama: Uçak ve Otel rezervasyonlarının çıktıları seyahat tarihleriyle uyumlu olmalı. Satın alınmış olma koşulu yok.
  • Seyahat Sağlık Sigortası: Seyahat süresini içeren, ülkeye geri dönüş, acil tıbbi bakım ya da acil hastane bakımı masraflarını kapsayan, 30000 € teminat tutarında, Schengen bölgesinde geçerlidir ibaresi bulunan bir seyahat sağlık sigortası yapılması gerekiyor.
  • Ticari Davetiye (Danimarka'daki firmadan gelecek olan davetiye mail ya da faks olabilir, içeriğinde 3 ana madde belirtilmelidir.) Davet eden firmanın antetli kağıdına yazılmalıdır. Davet edilen firmanın ünvanı, adresi, telefon numaraları, belirtilmelidir.
  • Fuar ve sergi ziyareti ise giriş bileti, katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belge.

Kişi şirket sahibi ise;

  • Dilekçe: Şirketin antetli kağıdına yazılmış, şirketinizde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanmış, şirketin kaşesi vurulmuş Danimarka Konsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
  • Faaliyet Belgesi: Son üç ay içinde şirket adına düzenlenmiş orijinal Faaliyet Belgesi. 
  • Ticaret Sicil Gazetesinin Fotokopisi
  • Vergi Levhası Fotokopisi 
  • İmza Sirkülerinin Fotokopisi - Şirket adına  imza atma yetkisi olan kişilere ait İmza Sirkülerinin fotokopisi.
  • SGK/Bağ-Kur Hizmet Dökümü

Kişi şirket çalışanı ise;

  • SGK İşe Giriş Bildirgesi.
  • 3 aylık Maaş Bordrolarının orijinalleri (Islak imzalı ve kaşeli olacaklar)

danimarka çalışma vizesi

 

Danimarka Ziyaret Vizesi Başvuru Evrakları

  • Şirket yazısı:  Yazı şirketin antetli kağıdına, kaşeli ve ıslak imzalı olmalı,  çalışanın görev başlangıç tarihi, şirketteki pozisyonu, seyahat tarihlerini içeren bilgiler de yazıya eklenmeli.
  • Pasaport: Vize bitim tarihinden itibaren en az 3 ay geçerli olmalı
  • Fotoğraf: 2 adet biyometrik yeni çekilmiş fotoğraf. Fotoğrafın boyutları 3,5x4,5 cm ve arka fonu beyaz olmalı
  • Şirket Evrakları: Güncel tarihli şirket evrakları 3 aydan eski olmamalı. Faaliyet belgesi, Vergi levhası, oda sicil kaydı, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi fotokopileri
  • İşe giriş belgesi: SGK işe giriş bildirgesi
  • Hizmet dökümü: 4A detaylı hizmet dökümü
  • Maaş bordrosu: Son 3 aya ait, ıslak imzalı ve kaşeli
  • Banka hesap özeti: Son 3 aylık hesap hareketliliğini içeren en az 5.000 TL bakiyesi bulunan, kaşeli, ıslak imzalı ve banka imza sirküleriyle birlikte 
  • Kimlik fotokopisi: Kimliğin önlü arkalı fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği: Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği güncel tarihli ve orijinal olmalı
  • Ulaşım ve konaklama: Uçak ve Otel rezervasyonlarının çıktıları seyahat tarihleriyle uyumlu olmalı. Satın alınmış olma koşulu yok.
  • Seyahat Sağlık Sigortası: Seyahat süresini içeren, ülkeye geri dönüş, acil tıbbi bakım ya da acil hastane bakımı masraflarını kapsayan, 30000 € teminat tutarında, Schengen bölgesinde geçerlidir ibaresi bulunan bir seyahat sağlık sigortası yapılması gerekiyor.
  • Davet yazısı: Davet edenin bulunduğu bölge belediyesinden onaylı
  • Sponsor yazısı (Öğrenciler ve Ev hanımları için sponsor olacak birinci dereceden yakını tarafından şirketin antetli kağıdına, konsolosluğa hitaben, sponsor olunacağı ve yakınlık derecesi belirtilmiş kaşe ve imzalı) 

Kişi şirket sahibi ise;

  • Dilekçe: Şirketin antetli kağıdına yazılmış, şirketinizde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanmış, şirketin kaşesi vurulmuş Danimarka Konsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
  • Faaliyet Belgesi: Son üç ay içinde şirket adına düzenlenmiş orijinal Faaliyet Belgesi. 
  • Ticaret Sicil Gazetesinin Fotokopisi
  • Vergi Levhası Fotokopisi 
  • İmza Sirkülerinin Fotokopisi - Şirket adına  imza atma yetkisi olan kişilere ait İmza Sirkülerinin fotokopisi.
  • SGK/Bağ-Kur Hizmet Dökümü

Kişi şirket çalışanı ise;

  • Dilekçe. Şirketin antetli kağıdına yazılmış, şirketinizde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanmış, şirketin kaşesi vurulmuş Danimarka Konsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
  • Faaliyet Belgesi. Son 3 ay içinde şirket adına düzenlenmiş orijinal Faaliyet belgesi.
  • Ticaret Sicil Gazetesinin Fotokopisi 
  • Şirketin Kuruluş, sermaye artırımı, adres değişikliği oldu ise, bunlardan sonra son hali belirten Ticaret Sicil Gazetesi
  • Vergi Levhası Fotokopisi. 
  • İmza Sirkülerinin Fotokopisi. Şirket adına  imza atma yetkisi olan kişilere ait İmza Sirkülerinin fotokopisi.
  • SGK Hizmet Dökümü, son 3 aya ait kaşeli imzalı maaş bordrosu

Kişi Devlet Dairesi çalışanı ise;

  • Başvuru sahibi tarafından Danimarka Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
  • Çalışma Belgesi
  • Talep edilen vize süresini kapsayan resmi İzin Belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü - arkalı  fotokopisi
  • Son 3 aylık Maaş Bordrosu (İmzalı ve kaşeli olmalıdır.) 

Kişi Emekli ise;

  • Başvuru sahibi tarafından Danimarka Konsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
  • Başvuru sahibinin emekli maaşının yattığı bankadan son 3 aya ait Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü

Kişi Ev Hanımı ise;

  • Başvuru Sahibi, Sponsor Olacak 1. dereceden Akrabasına Ait (Anne, Baba, Kardeş, Eş, Çocuk) İş Evraklarından Uygun Olanı  İbraz Etmelidir,

Kişi Öğrenci ise;

  • Okuldan alınmış orijinal Öğrenci Belgesi
  • Başvuru sahibi 18 yaşından küçük ise, anne ve babadan son 3 ay içinde çıkarılmış noter onaylı muvafakatname aslı
  • Başvuru sahibi 18 yaş altında ise (reşit değil ise), başvuru formuna anne ve babanın imzası gerekli

Danimarka Eğitim ve Araştırma Vizesi için Gerekli Evraklar

  • Vize Başvuru Formu
  • Pasaport. Seyahat sonrası için en az 3 ay geçerliliği bulunan ve 2 adet boş sayfası bulunan pasaport. İşlem görmüş sayfaların renkli fotokopisi. Varsa eski pasaportlar.
  • Fotoğraf. 35x45mm boyutlarında arka fonu beyaz, renkli ve yeni çekilmiş fotoğraf.. Fotoğrafta başvuru sahibinin yüzü, çenesi, alnı, burnu, gözleri,kaşları ve ağzı net bir şekilde görülmelidir. (Çene – baş mesafesi 3/3,5 cm olmalıdır)
  • Eğitim amaçlı ziyaretler için: Danimarka yasalarına uygun davetiye veya güvence.
  • Eğitim ziyaretleri ya da AB Eğitimine Katılım, Eğitim ya da araştırma merkezi ya da üniversiteden orijinal davetiye mektubu ve Ulusal Ajans’tan mektup.
  • AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi) ya da TÜBİTAK’tan bireyin AB programı destekli visa başvuru yaptığını gösterir belge.
  • Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Sadece İstanbuldaki başvuru merkezi için gereklidir.)
  • Seyahat sağlık sigortası. Seyahat tarihlerini içeren seyahat sağlık sigortası.
  • Uçak bileti rezervasyonu (bütün bağlantılı uçuşları gösteren) ya da diğer ulaşım araçları.
  • Otel rezervasyonu. Kalış süresini içeren konaklamayı gösterir belgeler.
  • Gelir kaynaklarının kanıtı: örneğin; Hesabın son 3 aylık banka hesap hareketleri, Düzenli gelir kanıtı örneğin son 3 aylık maaş bordrosu (ya da benzeri)
  • Başvuru sahibi öğretmen ya da akademisyen olarak çalışıyorsa, işvereninden izin mektubu ya da izin onayı ve SGK evrakları
  • Başvuru sahibi öğrenci ise, İngilizce ve orijinal öğrenci belgesi.
  • Muvaffakatname. Başvuru sahibi 18 yaşından ufaksa ve tek başına seyahat ediyorsa: Noterden onaylı muvaffakatname. Sadece bir ebeveyn çocuğa eşlik ediyorsa, diğer ebeveynin noterden onaylı muvaffakatnamesi gereklidir. (Bu durum eğer ebeveyn tek ebeveynse veya çocuğun velayeti varsa geçerli değildir ) Eğer her iki ebeveyn de yolculuk ediyorsa muvaffakatnameye gerek yoktur.

Danimarka Kültürel, Spor ve Konferans Vizesi Başvuru Evrakları

  • Vize başvuru formu: Eksiksiz olarak doldurulmuş, imzalanmış ve güncel tarihli vize başvuru formu
  • Pasaport: Seyahat sonrası için en az 3 ay geçerliliği olan 2 adet boş sayfası bulunan pasaport. Pasaport fotokopisi: Varsa eski pasaportlar ve işlem görmüş tüm sayfaların A4 boyutlu fotokopileri.
  • Fotoğraf: 3.5 x 4.5 cm. ölçülerinde arka fonu beyaz, güncel 6 aydan eski olmayan 2 adet biyometrik fotoğraf. Fotoğrafta başvuru sahibinin yüzü, çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı net bir şekilde gözükmelidir.
  • Davetiye: Kültürel ziyaretler ve konferanslar için organizatör tarafından gönderilen davetiye veya kültürel etkinliği sağlayan kurumdan sözleşme ya da yaratıcı çalışma davetiyesi.
  • Spor etkinlikleri için; spor kulübünden veya spor federasyonundan gönderilen davetiye veya spor etkinliğini katılımı onaylayan akreditasyon veya spor kulübü tarafından gönderilen sertifika.
  • Tam tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. Akrabalık, yakınlık ilişkisi nüfus kayıt örneği üzerinde kanıtlanmalıdır.
  • Seyahat Sağlık Sigortası: Seyahat tarihlerini içeren 
  • Uçak bileti rezervasyonu: Tüm bağlantılı uçuşları gösteren veya diğer ulaşım araçları.
  • Otel rezervasyonu veya seyahat planı.
  • Geçim kaynaklarının kanıtı: Banka hesabının son 2 aylık hesap hareketleri, düzenli gelir kanıtı örneğin son üç aylık maaş bordrosu.

Başvuru sahibi çalışıyor ise;

  • İşvereninden izin mektubu veya izinli olduğunun onayı. İzin yazısında başvuru sahibinin şirkette ne görevle ve ne kadar süredir çalıştığı, Danimarka, Schengen ülkesini ziyaretinden sonra çalışmaya devam edeceği bilgisi eklenmelidir. Son 3 ayın maaş bordrosu, SGK işe giriş bildirgesi, SGK hizmet dökümü, işverenin faaliyet belgesi, oda sicil kaydı, ticaret sicil gazetesi, vergi levhası ve şirket imza sirküleri.

Başvuru sahibi çiftçi ise;

  • Ziraat odasından çitfçi sertifikası.

Başvuru sahibi işveren ise;

  • Oda sicil kaydı, faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, vergi kevhası.

Başvuru sahibi emekli ise;

  • Emeklilik kanıtını gösterir belgeler. Emekli maaşını aldığı banka hesap hareketleri veya emeklilik belgesi.

Başvuru sahibi öğrenci ise;

  • İngilizce ve orijinal öğrenci belgesi.
  • Muvaffakatname. Başvuru sahibi eğer 18 yaşından küçükse ve tek başına seyahat ediyorsa Noterden onaylı muvaffakatname.Sadece bir ebeveyn çocuğa eşlik ediyorsa diğer ebeveynin noterden onaylı muvaffakatnamesi gerekmektedir.Bu durum eğer ebeveyn tek ebeveynse veya çocuğun velayeti varsa geçerli değildir.Eğer her iki ebeveyn de yolculuk ediyorsa muvaffakatnameye gerek yoktur
  • Sabıka kaydı. Emniyet'ten ya da E-Devlet'ten alınmış yurtdışı giriş ve çıkış sorgulaması.

Danimarka Şoför Vizesi için Gerekli Evraklar

  • Pasaport: Seyahat sonrası en az 3 ay geçerli
  • Fotoğraf: 2 adet biyometrik fotoğraf (3.5 x 4.5 cm ölçülerinde, güncel, beyaz fon üzeri)
  • Vize talep dilekçesi: (işveren tarafından şirketin antetli kağıdına, Danimarka Konsolosluğu'na hitaben, kaşe ve ıslak imzalı)
  • Güncel şirket evrakları:(orijinal faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirküleri fotokopileri)
  • SGK işe giriş bildirgesi ve hizmet dökümü
  • Kimlik fotokopisi ve tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (aile ve adres bilgilerini içeren)
  • Müracaat tarihi öncesine kadar Schengen-ülkelerine yapılmış seferler hakkında şahsen imzalanmış beyanname
  • Sürücü ehliyeti
  • İşveren Evrakları
    • T.C. işveren belgesi (aşağıdaki hususları da içermeli)
      • Çalışma ilişkisinin teyidi 
      • Araç plakasıT.C. kimlik numarası, varsa emekli tahsis numarası
      • Planlanan giriş ve çıkış tarihleri
      • Danimarka'daki sözleşme partnerlerine ait bilgi
    • Planlanan sefer ve daha önceki seferlerin nakliye ve teslimat işlerine ait belgeler (CMR/CARNET TIR)
    • SGK sigorta belgesi
    • C2 nakliye izni
    • Aracın ruhsatları
Yükleniyor...
Telefon
x