Kültürel- Spor- Konferans Vizesi

Danimarka Kültürel- Spor- Konferans Vizesi İçin Gereken Evraklar
 

  • (3.5 * 4.5 cm) boyutlarında arka fonu beyaz,  renkli ve yeni çekilmiş fotoğraf. Fotoğrafta başvuru sahibinin yüzü, çenesi, alnı, burnu, gözleri,kaşları ve ağzı net bir şekilde görülmelidir. (Çene – baş mesafesi 3/3,5 cm olmalıdır)
  • Kültürel ziyaretler ve konferanslar için: organizatör tarafından gönderilmiş davetiye ya da kültürel servis sağlayıcısından gönderilmiş sözleşme ya da yaratıcı çalışma davetiyesi
  • Spor etkinlikleri için: spor kulübünden ya da spor federasyonundan gönderilmiş davetiye ya da spor etkinliğini katılımı onaylayan akreditasyon ya da spor kulübü tarafından gönderilen sertifika.
  • Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Sadece İstanbul’daki başvuru merkezi için gereklidir.)
  • Seyahat tarihlerini içeren Seyahat Sağlık Sigortası (Seyahat sağlık sigortası vize bavuru merkezlerinden de yapılabilmektedir.)
  • Uçak Bileti Rezervasyonu (bütün bağlantılı uçuşları gösteren) ya da diğer ulaşım araçları
  • Konaklamayı gösterir belgeler
  • Geçim araçlarının kanıtı: örneğin;
  • Hesabın son 3 aylık banka hesap hareketleri
  • Düzenli gelir kanıtı örneğin son 3 aylık maaş bordrosu (ya da benzeri)
  • Başvuru sahibi çalışıyor ise; işvereninden izin mektubu ve/veya izinli olduğunun onayı (izin yazısında başvuru sahibinin ne görevle ve ne kadar süredir çalıştığı,
  • Danimarka/Schengen ülkesini ziyaretinden sonra çalışmaya devam edeceği bilgisi eklenmelidir.) , son 3 ayın maaş bordrosu, işe giriş bildirgesi ve hizmet dökümü, işverenin faaliyet belgesi
  • Başvuru sahibi çiftçi ise, ziraat odasından çiftçi sertifikası
  • Başvuru sahibi işveren ise; Oda Sicil Kaydı, Faaliyet Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası
  • Faaliyet Belgesi) and copy of the bulletin of the trade register and statement of taxes payment, e.g Tax Chart (Vergi Levhası).
  • Başvuru sahibi emekli ise, emekliliğin kanıtını gösterir belgeler (emekli maaşını aldığı banka hesap hareketleri veya )
  • Başvuru sahibi öğrenci ise, İngilizce ve original öğrenci belgesi
  • Başvuru sahibi 18 yaşından ufaksa ve tek başına seyahat ediyorsa: Noterden onaylı muvaffakatname. Sadece bir ebeveyn çocuğa eşlik ediyorsa, diğer ebeveynin noterden onaylı muvaffakatnamesi gereklidir. (Bu durum eğer ebeveyn tek ebeveynse veya çocuğun velayeti varsa geçerli değildir ) Eğer her iki ebeveyn de yolculuk ediyorsa muvaffakatnameye gerek yoktur.
  • Pasaport Fotokopisi : Son 10 yıl içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve işlem görmüş sayfaların renkli fotokopisi (en az iki sayfası boş olmalı). Varsa eski pasaportlar ve A4 boyutlu renkli fotokopileri (işlem görmüş tüm sayfalar).
  • Danimarka yetkilileri yukarıda belirtilen belgelere ek olarak yeni belgeler talep etme hakkına sahiptir.
Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel :+90 (212) 970 05 32
Cep: 0 532 476 25 16
avrupa@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 32
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 32
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 20 26
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
Tel: + 90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com