Danimarka Au-pair vizesi

Danimarka’da bir ailenin yanında au pair olarak çalışmak için oturuma izni başvurusu yapılabilmektedir.

Başvuru formunun aslı veya renkli çıktısı (Danimarka’da size referans olacak kişi tarafından doldurulacak bölümlerin doldurulmasından sonra, referansın sağlaması gereken formda belirtilen belgelerle birlikte ve referans ilgili formu başvuru sahibine göndermelidir. İlgili ayrıntılar başvuru formunda yazılıdır).

Au-pair Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler

  1. Vize başvuru formu. Eksiksiz olarak doldurulmuş, imzalanmış ve tarihli vize başvuru formu.
  2. Fotoğraf. Yakın bir zamanda çekilmiş beyaz zemin üzerine pasaport boyutlu (4.5 cm x 3.5 cm) 6 adet renkli fotoğraf. Fotoğrafta, başvuru sahibinin yüzü-çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı açık bir şekilde görülebilmelidir.
  3. Pasaport. Son 10 yıl içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve işlenmiş tüm sayfalarının 1 adet A4 boyutlu renkli fotokopisi, varsa önceki pasaportlar ve siyah-beyaz fotokopileri
  4. Nüfus Kayıt Örneğinin Asılları ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirileri.
  5. Eğitim Durumunu gösteren belgenin aslı ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirisi.
  6. Dil kursuna katılmış olan başvuru sahipleri için: Dil kursunda alınan sertifika aslı ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirisi.
  7. Başvuru sahibi en az bir yabancı dil konuşmak zorundadır (Danca, İsveççe, Norveççe, İngilizce ya da Almanca).

 

Lütfen Dikkat!

20 Mayıs 2012 tarihinden itibaren uzun dönemli vize başvurusunda bulunan başvuru sahiplerinin, başvuru sırasında, parmak izi alımı ve biyometric fotoğraf çekimi vize başvuru merkezlerinde yapılacaktır. 6 yaşından küçük başvuru sahiplerinin parmak izi alınmayacaktır. Parmaklarda kına varsa parmak izi alımı mümkün olmayacağı için başvuru yapmadan önce kınanın geçmesini bekleyiniz.

 

Yükleniyor...
Telefon