Au-pair vizesi

Au-pair başvurusu için gerekli belgeler

Başvuru formunun aslı veya renkli çıktısı (Danimarka’da size referans olacak kişi tarafından doldurulacak bölümlerin doldurulmasından sonra, referansın sağlaması gereken formda belirtilen belgelerle birlikte ve referans ilgili formu başvuru sahibine göndermelidir. İlgili ayrıntılar başvuru formunda yazılıdır).

Yakın bir zamanda çekilmiş beyaz zemin üzerine pasaport boyutlu (4.5 cm x 3.5 cm) 6 adet renkli fotoğraf. Fotoğrafta, başvuru sahibinin yüzü-çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı açık bir şekilde görülebilmelidir.

Son 10 yıl içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve işlenmiş tüm sayfalarının 1 adet A4 boyutlu renkli fotokopisi, varsa önceki pasaportlar ve siyah-beyaz fotokopileri

Nüfus Kayıt Örneğinin Asılları ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirileri.

Eğitim Durumunu gösteren belgenin aslı ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirisi.

Dil kursuna katılmış olan başvuru sahipleri için: Dil kursunda alınan sertifika aslı ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirisi.

Dikkat : Başvuru sahibi en az bir yabancı dil konuşmak zorundadır (Danca, İsveççe, Norveççe, İngilizce ya da Almanca).

 

Lütfen Dikkat!

20 Mayıs 2012 tarihinden itibaren uzun dönemli vize başvurusunda bulunan başvuru sahiplerinin, başvuru sırasında, parmak izi alımı ve biyometric fotoğraf çekimi vize başvuru merkezlerinde yapılacaktır. 6 yaşından küçük başvuru sahiplerinin parmak izi alınmayacaktır. Parmaklarda kına varsa parmak izi alımı mümkün olmayacağı için başvuru yapmadan önce kınanın geçmesini bekleyiniz.

 

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel :+90 (212) 970 05 32
Cep: 0 532 476 25 16
avrupa@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 32
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 32
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 20 26
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
Tel: + 90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com