Danimarka Turistik Vize

Danimarka Turistik Schengen Vizesi başvuruları sırasında hazırlanması gereken belgeler:
 
1. Pasaport - 10 yıldan eski olmayan, başvuru yapmak istediğiniz tarihten itibaren en az 3 ay geçerli

2. Fotoğraf - İki adet Biometrik fotoğraf; 35 x 45 mm ölçülerinde, son üç ay içerisinde çekilmiş, pasaportunuzda başka bir vize var ise o vizenin alınması için kullanılmamış

3. Vergi Levhası Fotokopisi - Bulunduğumuz yıldan bir eski yıla ait olmalı

4. Şahsi hesabınızın son 3 aya ait Banka Hesap Cüzdanı veya  Banka Hesap Dökümü

   a. Dilekçenizde masrafları üstlenen kişi kim ise banka hesabı ona ait olup en az 4000 TL bakiye bulunmalıdır.
   b. son hesap hareketi 15 günden eski olmayıp Hesap dökümü alınmış bankadan her sayfanın kaşeli, ıslak imzalı ve imza sirküleri de olmalıdır.

5.Varsa Kira Gelirleri fotokopisi, Tapu fotokopisi, Araç Ruhsatı fotokopisi

6. Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği - Anne, baba, kardeş, eş ve çocuk bilgileri mutlaka gözükmelidir. Açıklamalar kısmında adres belirtilmeli ve düşünceler bölümü işlenmiş olmalı.

7.Kimlik Fotokopisi

8.Otel-Uçak Rezervasyonu - Danimarka'da gitmek istediğiniz şehrin adına (ve ya bu şehre en yakın havalimanına) düzenlenmiş uçak biletleriniz. Bu şehirde (gidecekseniz diğer şehirler için) konaklayacağınız hotellere ait rezervasyonlarınız.

9. Seyahat Sağlık Sigortası - 30 bin Euro teminatlı ve orijinal poliçe
 
Danimarka turistik vize başvuru sahibinin bulunduğa duruma bağlı ek olarak hazırlanması gereken belgeler;

Kişi şirket sahibi ise;
1. Dilekçe - Şirketin antetli kağıdına yazılmış, şirketinizde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanmış, şirketin kaşesi vurulmuş Danimarka Konsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi

2. Faaliyet Belgesi - Son üç ay içinde bağlı bulunduğunuz ilin Ticaret Odasından çalıştığınız şirket adına düzenlenmiş orijinal Faaliyet Belgesi. Pasaportlarında daha önce Schengen vizesi olan başvuru sahipleri Faaliyet belgesinin fotokopisini kullanabilirler.

3. Ticaret Sicil Gazetesinin Fotokopisi - Çalıştığınız şirkete ait  bilgilerin yer aldığı Ticaret Sicil Gazetesinin fotokopisi.
Şirketin Kuruluş, sermaye artırımı, adres değişikliği oldu ise, bunlardan sonra - son hali belirten Ticaret Sicil Gazetesi

4. Vergi Levhası Fotokopisi - Bulunduğumuz yıldan bir eski yıla ait olmalı.

5. İmza Sirkülerinin Fotokopisi - Şirket adına  imza atma yetkisi olan kişilere ait  İmza Sirkülerinin fotokopisi.

6. SGK/Bağ-Kur Hizmet Dökümü

Kişi şirket çalışanı ise;
1. Faaliyet Belgesi - Son üç ay içinde bağlı bulunduğunuz ilin Ticaret Odasından çalıştığınız şirket adına düzenlenmiş orijinal Faaliye
Belgesi. Pasaportlarında daha önce Schengen vizesi olan başvuru sahipleri Faaliyet belgesinin fotokopisini kullanabilirler.
2. Ticaret Sicil Gazetesinin Fotokopisi - Çalıştığınız şirkete ait  bilgilerin yer aldığı Ticaret Sicil Gazetesinin fotokopisi.
Şirketin Kuruluş, sermaye artırımı, adres değişikliği oldu ise, bunlardan sonra - son hali belirten Ticaret Sicil Gazetesi
3. Vergi Levhası Fotokopisi - Bulunduğumuz yıldan bir eski yıla ait olmalı.
4. İmza Sirkülerinin Fotokopisi - Şirket adına  imza atma yetkisi olan kişilere ait  İmza Sirkülerinin fotokopisi.
5.SGK Hizmet Dökümü
6.Son 3 aya ait kaşeli imzalı maaş bordrosu
7. Dilekçe - Şirketin antetli kağıdına yazılmış, şirketinizde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanmış, şirketin kaşesi vurulmuş Danimarka Konsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
 
Kişi Devlet Dairesi çalışanı ise;
1. Başvuru sahibi tarafından Danimarka Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
2. Mesleğinizle ilgili yaptığınız görevi de içeren Çalışma Belgesi, bağlı bulunduğunuz kurumdan almanız gerekmektedir.
3. Talep edilen vize süresini kapsayan resmi İzin Belgesi, bağlı bulunduğunuz kurumdan almanız gerekmektedir.
4. Resmi kurum görev kimlik kartının önlü - arkalı  fotokopisi
 
5.Son 3 aylık Maaş Bordrosu (İmzalı ve kaşeli olmalıdır.) Bağlı bulunduğunuz kurumdan almanız gerekmektedir.
 
Kişi Emekli ise;
1. Başvuru sahibi tarafından Danimarka Konsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi
2.Başvuru sahibinin emekli maaşının yattığı bankadan son 3 aya ait Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü
Son hesap hareketi 15 günden eski olmayıp, Hesap dökümü alınmış ise bankadan kaşeli ve ıslak imzalı olmalıdır.
 
Kişi Ev Hanımı ise;
Başvuru Sahibi, Sponsor Olacak 1. dereceden Akrabasına Ait (Anne, Baba, Kardeş, Eş, Çocuk) Aşağıda Belirtilen İş Evraklarından Uygun Olanı  İbraz Etmelidir,
 
Kişi Öğrenci ise;
Okuldan alınmış orijinal Öğrenci Belgesi
Başvuru sahibi 18 yaşından küçük ise, anne ve babadan son 3 ay içinde çıkarılmış noter onaylı muvafakatname aslı
Başvuru sahibi 18 yaş altında ise (reşit değil ise), başvuru formuna anne ve babanın imzası gerekli

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel :+90 (212) 970 05 32
Cep: 0 532 476 25 16
avrupa@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 32
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 32
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 20 26
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
Tel: + 90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com