• İkamet İzni Danışmanlık
    Z. B., 20 Eki 2020, 09:15

    Merhabalar; Türkiye’deki bir şirket ile internet üzerinden görüşme sağlayarak iş teklifi aldım. Şimdi benden istedikleri çalışma ikamet izni alarak ülkeye gelip işe başlamam. İlk defa ikamet izni başvurusu yapacağım için süreçlere vakıf değilim. Başvuru için süreç nasıl işliyor? Yanlış bir işlem yapıp başvurumun olumsuz etkilenip bu işi kaybetmek istemiyorum. Bu nedenle ikamet izni danışmanlık hizmeti almayı düşünüyorum. Bu danışmanlık hizmeti kapsamında siz bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Konu hakkında beni bilgilendirebilirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İkamet İzni Uzatma
    Z. G., 19 Eki 2020, 17:00

    Merhaba; ben turistik ikamet izni sahibiyim ve 2 yıldır uzatarak Türkiye’de kalmaktayım. Bu sene yine turistik ikamet izni uzatma başvurusu yaparak Türkiye’de kalabilir miyim? İnternet üzerinden okuduğum bilgilerde uzatma başvurularının kaldırıldığını gördüm bu konuda beni aydınlatmanız mümkün mü? Eğer turistik ikamet uzatma kaldırıldı ise Türkiye’de kalış süremi nasıl uzatabilirim? Bu konuda bana fikir verebilirseniz çok sevinirim. İlginiz için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İkamet İzni Nasıl Alınır?
    J. T., 19 Eki 2020, 13:42

    Merhabalar, ben Azerbaycan vatandaşıyım ve mülk alarak Türkiye’ye gelmek istiyorum. İkamet izni nasıl alınır bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Ben 2 çocuk sahibi ve evliyim. Süreç içerisinde çocuklarımı ve eşimi de kendimle getirebilecek miyim? Onları burada okutabilir miyim? Oturum izni süreçleri ve yapmam gerekenler hakkında beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Süreç içerisinde sizden danışmanlık almayı da düşünüyorum. İlginiz için şimdiden çok teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İkamet İzni Nedir?
    A. K., 19 Eki 2020, 10:13

    Merhabalar, ben ailemle birlikte Türkiye’ye yerleşmek istiyorum fakat prosedürlere çok da hakim değilim. İnternet üzerinden yaptığım araştırmalarda ikamet izni başvuru yapmak gerektiğiyle ilgili yazılar okudum fakat ikamet izni nedir bilmiyorum. Vize başvurusu olarak yapılan bir kategori mi emin olamadım. İkamet izni nedir ve ben bu başvuru sürecini nasıl yürüteceğim? Bu konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Eğer mümkünse başvuru için sizinle çalışmak istemekteyim. İlginiz için şimdiden çok teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışma İzni Başvurusu
    G. A., 18 Eki 2020, 08:14

    Merhabalar; ben Özbek vatandaşıyım. 2 yıl önce Türkiye’ye geldiğimde bir inşaat firması ile görüşmüştüm ve şimdi bana iş teklifinde bulundular. Ben çalışma izni başvurusunda bulunarak Türkiye’ye gelmek istiyorum. Şirketim daha önce yabancı çalışan bulundurmadığı için süreçlere ve şartlara pek de hakim değil. Her şirket yabancı çalışan işe alabilir mi? Çalışma izni başvurusu için Özbekistan’dan başvuru yapabilir miyim? Buradan yapabiliyorsam siz bana yardımcı olabilir misiniz? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İkamet İzni Ücreti
    E. K., 16 Eki 2020, 12:39

    Merhabalar; İkamet izni başvurusu yapmak için ödemem gereken ikamet izni ücreti ve nereye ödeme yapacağım hakkında beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Ben üniversiteyi yeni bitirmiş bir Azerbaycan vatandaşıyım ve turistik amaçlı olarak Türkiye’ye gelmek istiyorum. Aslında geliş amacım Türkiye’yi gezerek yaşamak, çalışmak amacıyla bir fikir edinmek olacak. Sonrasında burada iş başvuruları yaparak kalıcı olmak istiyorum. Kalış sürem 90 günü geçeceği için ikamet izni başvurusunda bulunmam gerektiğini öğrendim. Bu konuda yardım edebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrenci İkamet İzni İçin Gerekli Belgeler
    A. I, 16 Eki 2020, 12:24

    Merhabalar; Öğrenci ikamet izni için gerekli belgeler nelerdir? ben ikamet izni başvurusu yapmak istiyorum. Öğrenci olarak Türkiye’de üniversite kaydımı yaptırdım ve okulum ocak ayında başlayacak. Ailem de beni yerleştirmek için benimle birlikte gelecek. Bu süreçte oturum izni başvurumu yapmak istiyorum. Belgeleri hazırladıktan sonra başvuru süreci nasıl ilerleyecek? Konu hakkında bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Filipinlere Turkiye vizezi
    Ok, 07 Haz 2019, 05:32

    Merhabalar efendim. Ben Filipinler'de evlendim. Eşim ile beraber Türkiye'ye gelmek için aile birleşimi vizesine başvuruda bulunmak istiyorum. Başvuru normal süre ile kaç günde onaylanır. Ne zaman eşime aile vizesi çıkabilir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Türkiye için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp