Rusya vizesi reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.Yamanturk 08 Oca 2021, 14:08
    Merhaba, ben e-vize başvurusunda bulunarak Rusya’ya turistik gezi amaçlı bir seyahate çıkmayı planlıyorum. Daha önce bu şekilde bir başvuru yapmadım. Bu nedenle dikkat edilmesi gerekenleri öğrenmek istiyorum. Rusya vizesi reddi 2021 yılı için yapılan başvurularda hangi nelerle gerçekleşebilir? Sizin bu konuda sağladığınız danışmanlıkla ilgili de bilgi verebilir misiniz lütfen? İyi günler dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Oca 2021, 14:08

    İyi günler, Rusya vizesine yapılan başvurular Rusya Konsolosluğu tarafından değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Söz konusu değerlendirme sürecinde konsolosluk kararına bağlı olarak ülkeye giriş talebi Rusya vizesi ret kararı ile sonuçlanabilmektedir. Başvuru evrakları arasında bilgi veya belge eksikliği olması, verilen yanıtlar ile belgelerin tutarsızlık göstermesi gibi durumlarda süreç olumsuz olarak sonuçlanabilmektedir. Bu nedenle sunulan tüm evrakların eksiksiz ve birbirini destekler nitelikte olması şartı aranmaktadır.

    Rusya vize ret kararı başvurunun seyahat amacına uygunluk göstermemesi, seyahat bitişinden sonra ülkeden çıkış yapılacak olduğunun belirtilmemesi gibi durumlarda verilebilmektedir. Başvurunun talep edildiği biçimde tamamlanması hatalı yapılan işlemlerden dolayı reddedilmesi ihtimalinin önüne geçmektedir.

    Kurumumuz vize talebi oluşturma sürecinde tüm işlemleri başvuru sahibi adına tamamlayarak başvuru sahibinin şahsen bulunmasa bile süreci kolaylıkla takip edebilmesini sağlamaktadır. Rusya vizesi ret kararı alındığında başvuru aşamasında ödenen vize ücreti iade edilmemektedir. Bu sebepten tüm işlemlerin en uygun şekilde gerçekleştirilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır.

    Vize temsilcilerimizden danışmanlık desteği alarak başvuru aşamasında yapılan hatalardan dolayı Rusya vize ret kararı ile karşılaşma ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz. Kurumumuz 20 yılı aşkın deneyimi ile başvurunuz şahsınız adına tamamlayarak takibini rahatlıkla yapabilmeniz konusunda hizmet vermektedir. Başvurunun herhangi bir nedenden dolayı reddedilmesi halinde karara neden olan durumun ortadan kaldırılması şartı ile tekrar başvuru yapılabildiğini hatırlatmak isteriz.

    Rusya vizesi reddi 2021 yılı için tarafımıza yöneltmiş olduğunuzu soruyu size yardımcı olmasını umarak yanıtlamaya çalıştık. Başvuruya dair diğer merak ettikleriniz için tarafımızla iletişime geçerek detaylı bilgilere ulaşım sağlayabilirsiniz. Vize başvuruları konusunda uzman olan kadromuza dilerseniz size yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da iletişim adreslerimizi kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D.M. 13 Eyl 2021, 22:48

    Selamlar, Rusya vizesi reddi 2021 almamak için nasıl bir yol izlemeliyim? Daha önce tek başıma yaptığım Schengen vizesine başvurum reddedilmişti. Yeniden ret yanıtı almamak için nasıl bir yol izlemem doğru olur? Ücret bilgisi verebilir misiniz? Rusya vizem reddedilirse ücreti iade ediyor musunuz? Başvuruyu nasıl yapacağımı bilmediğimden dolayı danışmanlık hizmetinizden faydalanmak isterim. Vize Merkezi’nin başvurunun olumlu sonuçlanmasında bir rolü var mı? Sizden aldığımız hizmet sonucunda vizemin sonucu olumlu olacak mı? Teşekkürler şimdiden.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Eyl 2021, 22:50

    Merhabalar, kurum olarak başvuru sahiplerine Rusya vizesi ret yanıtı almamaları için profesyonel danışmanlık desteği vermekteyiz. Vize ücretleri başvuru yapılan vize türüne göre belirlenmektedir. İşlemlerin doğru şekilde yapılması için seyahat amacının belirlenmiş olması gerekmektedir. Bu sayede vize ücreti ve Rusya Konsolosluğu’nun talep ettiği evraklar konusunda daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

    Rusya için süreç ve gerekli evraklar Schengen vize başvurularından farklıdır. Daha önce ret almış olmanız Rusya vizesi ret alacağınız anlamına gelmemektedir. Rusya vize işlemleri için profesyonel ekibimizle hizmet vermekteyiz. Rusya vize başvurularının değerlendirmesi Rusya Konsolosluğu’nun insiyatifindedir. Vize Merkezi’nin ve diğer hiçbir aracı kurumun vizenin sonucunda yetkileri bulunmamaktadır.

    Başvuruların değerlendirme sürecinde hata tespit edilmesi, eksik evrak bulunması, yalan bilgi beyanı ve evraklarda çelişkili bilgilerin olması gibi durumlar başvurunun olumsuz sonuçlanmasına neden olmaktadır. Vizenin herhangi bir sebepten ötürü reddedilmesi durumunda vize bedeli iade edilmemektedir. Rusya vize ret edilmesi zaman ve maddi kayba sebep olmaktadır.  Bundan dolayı süreci profesyonellerle ilerleterek tüm bu olumsuzlukların önüne geçebilirsiniz.  Seyahat planında aksaklık yaşanmaması ve Rusya vize ret yanıtı almamak için başvurunun en doğru şekilde gerçekleşmesi gerekmektedir.

    Rusya vizesi reddi 2021 hakkında bilgi alarak stressiz ve doğru bir başvuru süreci geçirmek isterseniz Vize Merkezi ile +90 (212) 970 05 72 numaralı hattan iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Profesyonel ekibimiz ile başvurunuzu Rusya Konsolosluğu’nun istediği şekilde gerçekleştirmekteyiz. İhtiyacınız olan belgelerin listesine ulaşmak ve başvuru işlemlerinizi başlatmak için müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilir, dilerseniz size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp