Rusya vizesi nasıl alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ö.Y 07 Oca 2021, 16:17
    İyi günler diliyorum öncelikle Vize Merkezi, ben daha önce Rusya seyahati gerçekleştirmemiş olan bordo pasaport sahibi bir Türk vatandaşıyım. Rusya’da ikamet eden bir arkadaşımı ziyaret etmek için vize başvurusunda bulunmam gerekiyor. Rusya vizesi nasıl alınır 2021 yılı için yeni bir düzenleme mevcut mu diye öğrenmek amacıyla sizinle iletişime geçiyorum. Başvuru işlemleri ve bu sırada yapılması gerekenleri anlatabilirseniz sevinirim. İşlemleri ne kadar süre önceden başlatmak ve sizinle görüşmek gerekiyor onu da söyleyebilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Oca 2021, 16:17

    İyi günler, Rusya’ya vize nasıl alınır sorusuna ilk olarak verilebilecek olan yanıt seyahate dair detayların belirlenmesidir. Seyahat detaylarına göre başvuru yapılacak vize türünün belirlenmesi daha sonra söz konusu vize türüne ait gerekli evrakların ve vize ücretinin öğrenilmesi gerekmektedir. Başvuru için vize türüne ait gerekli belgelerin eksiksiz olarak bir araya getirilmesi, talep edilen diğer belgelerin hazırlanması ve başvuru adımlarının tamamlanması gerekmektedir.

    Rusya vizesi alma yolları içerisinde başvuru sahibinin seyahat bitiş tarihinden sonra en az 6 ay daha geçerli olacak pasaport sahibi olması yer almaktadır. Kurumumuz başvuru sahiplerine süreç dahilinde danışmanlık hizmeti vererek işlemlerin en doğru şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır. Bu aşamada seyahatin başlangıç tarihinden en az 2 hafta kadar öncesinde tarafımızla iletişime geçilmesi oldukça önem arz etmektedir. Rusya’ya vize nasıl alınır sorusuna verilebilecek bir diğer yanıt başvurunun Rusya Konsolosluğu tarafından talep edildiği şekilde yapılması yer almaktadır.

    Başvuru sırasında gerekli bilgi ve belgelerin eksiksiz olacak şekilde ibraz edilmesi gerekmektedir. Söz konusu şartın yerine getirilmemesi halinde başvuru ret kararı ile sonuçlanabilmektedir. Rusya vizesi alma yolları ile ilgili detaylı bilgilere seyahat planınızı temsilcilerimiz ile paylaşmanız halinde kolaylıkla ulaşabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Rusya vizesi nasıl alınır 2021 vize prosedürüne uygun olacak şekilde sorunuzu yanıtlamaya çalıştık. Süreç dahilinde ayrıca merak ettikleriniz için vize uzmanlarımız ile görüşerek sorularınızı yöneltebilirsiniz. Kurumumuz temsilcileri ile dilerseniz ikamet etmekte olduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret ederek veya iletişim bilgilerimizi kullanarak görüşebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • L.P 07 May 2021, 17:48

    Merhabalar, 2020 yılında Rusya’dan gelen bir davet üzerine ziyaret vizesi başvurusu yapmıştım ve uzun süreli vize alabilmiştim. Şimdi ise davetiye sağlayamıyorum. Güncellenen bilgiler hakkında Rusya vizesi nasıl alınır 2021 yılı için neler yapmam gerekli? 10 gün kadar kalacağım sadece davetiye şart mı? Rusya turistik vize için en basit halde neler yapmalıyız, nasıl bir danışmanlık alabilirim sizlerden? Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 May 2021, 17:50

    Iyi günler, öncelikle Rusya vize başvurularınız hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Rusya için turist vizeleri başvuruları, başvuru ve seyahat sahiplerimizin geçerli pasaport süresine sahip oldukları ve istenen evrakları eksiz teslim etmeleri süresince genel anlamda herhangi bir sorun yaşamamktadırlar. Pasaportunuzun 10 yıldan eski olmaması ve planlanan seyahat dönüş tarihinizden itibaren en az 6 ay geçerli olması durumunda vize işşlemlerinizi hızlıca adınıza yapabilmekteyiz. Söylemiş olduğunuz üzere 10 gün kalışlı bir seyahatiniz için arkadaşınızdan davetiye getirtmenize gerek duymadan hızlı şekilde olumlu bir süreç yaşayarak vize sahibi olabilirsiniz.

    Rusya’ya vize nasıl alınır sorularına ilişkin açıklamalrı, gerekli evrak bilgisini söyle özetleyebiliriz; Rusya turist vizesi için, pasaportunuzun aslı, 2 adet fotoğraf, kimlik kopyası, online Rusya vizesi başvuru formu doldurmamız için Rusya vize bilgi formunuzu rica ediyoruz. Ek olarak sizden alacağımız tarih aralığına göre Rusya sınır polisleri ve Rusya Başkonsolosluğu’nun kabul gördüğü otel voucher belgesi tarafımızdan sizzler için yapılacaktır. Adınıza oluşturacağımız randevu ve başvuru formu dolumu hizmetleri de tarafımızdan yapılmaktadır. Rusya vizesi alma yolları olarak vize işlem süresi hakkında ise normal servis hizmetinde 4 ile 7 iş günü, 1 veya 2 iş gününde sonuçlanan Rusya ekspres vize  servisinden faydalanabilirsiniz. Ücretlendirmeler hakkında Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimizden destek alabilir ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

    Rusya vizesi nasıl alınır 2021 yılı güncel tüm bilgileri yukarıda basite indirgenmiş özetle sizzler açıklamaya çalıştık. Türkiye’de 13 ayrı şubemiz ile Rusya turistik vize işlemlerinizi başlatmanız için Vize Merkezi müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek sizlere en yakın şubemize istemiş olduğumuz evrakları ileterek hızlıca vize sürecinizi başlatabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • İ.K. 13 Eyl 2021, 23:52

    Merhaba, ben Gebze’de ikamet etmekteyim. Konsolosluğun ikamet ayrımı bulunuyor mu? Eşimle birlikte yılbaşında Rusya’ya gitmek istiyoruz. Daha önce vize almadığımız için süreç hakkında bilgimiz yok. İkimiz de bordo pasaportluyuz. Rusya vizesi nasıl alınır 2021? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Eyl 2021, 23:54

    Merhaba, Rusya'ya vize nasıl alınır ve başvuru süreci seyahat etmek isteyen herkesin aklında merak uyandırmaktadır. Öncelikle Rusya’ya seyahat edecek Umuma Mahsus (bordo) pasaportlu kişilerin seyahatlerinden önce Rusya Konsolosluğu’na vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Rusya vizesi farklı kategorilerden oluşmaktadır. Bu sebeple başvuru yapmadan önce seyahat amacınızı ve kalış sürenizi temsilcimize bildirmelisiniz. Seyahatinizin amacına uygun doğru kategoride işlem yapmanız önemlidir.

    Genel hatlarıyla vize sürecinden bahsedelim. Rusya’ya turistik amaçlı gezi planlayan kişiler Rusya turist vizesine başvurmalıdır. Rusya vizesi alma yolları hakkında temsilcilerimiz sizi bilgilendirerek yardımcı olacaklardır. Rusya için başvurularda bölge ayrımı bulunmadığı gibi şahsen gelme zorunluluğu da bulunmamaktadır. Turistik vize tek ya da çift girişli olabilmektedir. Harç ücretleri de giriş sayısı ve kalış süresine göre değişmektedir. Sizden istenilen belgeleri hazırlayarak tarafımıza kargo ile yollayabilirsiniz. Sizin adınıza başvuruyu temsilcimiz yapacaktır. Gönderdiğiniz belgeler incelendikten sonra evraklar kontrol edilip süreç boyunca bilgilendirileceksiniz. Vize Merkezi sizin adınıza başvuru yapmada yetkilidir. Belgelerinizin kontrolü sağlandıktan sonra başvurunuz gerçekleştirilir. Rusya turistik vize en fazla 30 gün süreyle verilmektedir. Seyahat planınıza uygun şekilde gün sayısı verilmektedir.

    Rusya vizesi alma yolları için vakit kaybetmeden temsilcilerimizle görüşmenizi tavsiye ederiz. Belgelerinizde çelişkili bilgi olmaması ve evrakların tam olması başvuruda dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardır. Hatalı bilginin tespit edilmesi vize almanızı engellemektedir. Başvuru için profesyonel yardım alarak vize ret olasılığınızı en aza indirebilirsiniz.

    Rusya vizesi nasıl alınır 2021 hakkında bilgi almak, güncel vize ücretini öğrenmek ve merak ettiğiniz diğer tüm konularla ilgili Vize Merkezi müşteri temsilcilerimiz ile +90 (212) 970 05 72 numaralı hat üzerinden görüşebilirsiniz. Rusya vizesi konusunda uzman ekibimizle sizlere profesyonel hizmet vermekteyiz. Dilerseniz size en yakın ofisimizi ziyaret ederek işlemlerinizi hemen başlatabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp