Rusya vizesi kaç para 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Z.T. 08 Oca 2021, 13:45
    Selamlar, Rusya vizesi kaç para 2021 yılı içerisinde Rusya’ya seyahat etmem gerekecek. Başvuru ve vize ücretlerini bilmiyorum. Diğer soruların hepsini yanıtladığınızı gördüm o yüzden önce bu şekilde sormak istedim. Ayrıca iletişime geçmek istiyorum başvuru zamanında. İyi çalışmalar iyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Oca 2021, 13:45

    İyi günler, Rusya'ya vize almak kaç para sorusu tarafımıza sıkça yöneltilen sorular arasında yer almaktadır. Başvuru işlemleri sırasında talep edilen vize bedeli Rusya Konsolosluğu tarafından belirlenmekte ve yine konsolosluk kararı ile güncellenmektedir. Vize bedelleri başvuru yapılacak olan vize türü, seyahat süresi, ülkeye giriş hakkı gibi nedenlere bağlı olarak farklılık göstermektedir. Bu nedenle ilgili ücretin öğrenilebilmesi için ilk olarak seyahat nedenine uygun olan vize türünün belirlenmiş olması gerekmektedir.

    Rusya’ya vize kaç para sorusuna ait doğru yanıta kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçerek, Rusya’ya yapacağınız seyahat detaylarından bahsederek kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Vize uzmanlarımız söz konusu güncel ücret ve talep edilen evraklarla ilgili olarak detaylı bir bilgilendirme sağlamaktadır. Rusya'ya vize almak kaç para sorusunu temsilcilerimiz ile görüşmenin ardından en doğru şekilde öğrenebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Başvuru işlemleri için seyahat başlangıcı için planlanan tarihin en az 2 hafta öncesinden kurumumuz ile iletişime geçilmesini tavsiye etmekteyiz. Bu sayede başvuru sürecinde atılması gereken tüm adımlar temsilcilerimiz tarafından şahsınız adına en uygun olacak şekilde tamamlanmaktadır.  Rusya’ya vize kaç para ve gerekli evraklar nelerdir gibi konular hakkında detaylı bilgiye sahip olduktan sonra işlemler sırasında şahsen bulunma zorunluluğunuz olmamasına karşın süreci rahatlıkla takip ederek vize sahibi olabilirsiniz.

    Rusya vizesi kaç para 2021 yılı için sormuş olduğunuz soruyu size yardımcı olmayı amaçlayarak yanıtlamaya çalıştık. Konu ile ilgili ayrıca merak ettiğiniz diğer soruları sormak veya seyahat amacına uygunluk gösterecek şekilde başvuru adımlarını başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Rusya vizesine başvuru işlemleri konusunda uzman olan temsilcilerimiz ile iletişim bilgilerimizi kullanarak veya sizi en yakın ofisimizi ziyaret ederek görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • O.F 23 Haz 2021, 15:23

    Sayın yetkili; Rusya’ya ben ve eşim balayı çifti olarak 15 gün sonra gideceğiz ve acilen vizemizi alıp hazır hale getirmek istiyoruz. Rusya vizesi kaç para 2021 yılında ki güncel bilgiler ne durumda öğrenebilir miyim? Yaklaşık 4 yıl önce ticari bir seyahat etmiştik davetiye ile gittik. Bu sefer turistik olarak ne yapmalıyız? Acil desteğinizi bekler teşekkür ederiz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Haz 2021, 15:49

    İyi günler, öncelikle Rusya vizesi başvurularınız hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Rusya turist vizesi işlemlerinde pasaportunuzun 10 yıldan eski olmaması ve planlanan seyahat dönüş tarihinizden itibaren en az 6 aylık olması halinde vize işlemlerinizi yapabilir ve sonuç alabilmekteyiz. Rusya Sınır polisleri tarafından kabul edilen otel voucher belgesi de bir diğer önemli ve gerekli evraktır. Söylediğimiz bu belge başvurunuzda talep ettiğiniz seyahat tarihlerinize göre düzenlenmekte olup en fazla 30 günlük bir tarih aralığı belirtilebilmektedir. Vize Merkezi müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşmede sizlerden istenen az sayıda evrakınızı belirtilen posta adresimize şahsen veya kargo ile göndererek başvuru merkezi veya konsolosluğa gelmeden vize sürecinizi başlatabilirsiniz.

    Turistik Rusya’ya vize kaç para sorularına ilişkin bilgiler ise 15 günlük ve 30 günlük olmak üzere iki çeşit turist vizesi var ücretlendirmeleri ise 4 veya 6 iş gününde sonuç isterseniz güne göre sırası 160 Dolar + KDV ve 180 Dolar + KDV olarak işleme alınmaktadır. İşlemlerinizin 1 veya 2 iş gününde sonuçlanmasını isterseniz 15 günlük 245 dolar + KDV, 30 günlük 280 Dolar + KDV olarak ücretlendirilmektedir. Rusya’ya vize almak kaç para sorusunun cevapları yukarıda olmak ile beraber başvurunuzda istenen evraklar özetle; pasaportunuzun aslı, 2 adet güncel fotoğrafınız, kimlik kopyanız, Rusya vizesi formu hazırlığı hakkında birkaç bilgi rica ettiğimiz imzalı formunuzu rica ediyoruz. Otel belgesi olarak ise Rusya otel vocuher belgesi tarafımızdan düzenlenmektedir.

    Turistik Rusya vizesi kaç para 2021 yılı güncel tüm bilgiler hakkında detaylı açıklamalara Vize Merkezi Rusya ülkesi uzman ve tecrübeli müşteri temsilcilerimizden tüm vize süreciniz hakkında destek alabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M.O. 13 Eyl 2021, 23:33

    Merhabalar, Rusya’ya vize almak istiyorum ancak araştırma yaparken davetiye gerektiğini söylediler. Davetiye olmadan vize nasıl alınıyor? İstanbul’da yaşıyorum ancak ikametim Edirne’de başvuruyu nasıl yapacağım? Rusya vizesi kaç para 2021? Şimdiden teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Eyl 2021, 23:35

    Merhaba, yapılan güncellemelerle birlikte umuma mahsus  (bordo) pasaportlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Rusya’ya yapacakları seyahatleri için vize almaları gerekmektedir. Diplomatik (siyah), hizmet (gri), hususi (yeşil) pasaport hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlar ise vizeden muaf kılınmıştır. Vizeye başvurmadan önce seyahatinizin amacı, kalış süreniz gibi detayları bilmemiz Rusya’ya vize almak kaç para sorunuzun yanıtını oluşturacaktır. Ücretler belirttiğim durumlara bağlı olarak değişmektedir. Rusya vize başvurularında bölge ayrımı bulunmamaktadır. Belgeleri tarafımıza ilettiğinizde sizin adınıza vize alma yetkimiz bulunmaktadır.

    Rusya vizesi, Schengen vizelerinden farklı olarak turistik amaçlı seyahatler içinde davetiye istemektedir. Voucher belgesinin başvuru evraklarının arasına eklenmesi önemlidir. Başvurunuz için danışmanlık hizmetimizden yararlanarak kolaylıkla vize almak isterseniz temsilcilerimizle irtibata geçebilirsiniz. Voucher’in temini için size yardımcı olacaklardır. Yapacağınız ön görüşmeyle temsilcilerimiz tarafından hazırlamanız gereken evraklar, Rusya’ya vize ücreti ve süreç hakkında detaylı bilgilendirileceksiniz. Voucher belgesi Rusya seyahat acentesi tarafından gönderilen kişinin kabul evrakıdır. Belgenin orijinal olarak gelmesi gerekmektedir. Başvuruyu Vize Merkezi aracılığıyla yaptığınızda sizin adınıza belgeyi temin edip konsolosluğun belirlediği kriterlere göre başvurunuzu gerçekleştiriyoruz.

    Rusya’ya vize ücreti güncel koşullara göre değişebilmektedir. Yukarıda da bahsettiğim gibi vizenin net ücreti sizin seyahatinize göre belirlenmektedir. Vize ücretinin içinde konsolosluk harç bedeli, vize ücreti, davetiye ve Vize Merkezi koordinasyon ücreti vardır. Rusya’ya 15 günlük turistik vize başvurusunda bulunacaksanız ödemeniz gereken işlem ücreti 160$, 30 günlük vize için ücret 180$. Çift girişli vize ve ekspres vizede ücret artmaktadır. Güncel bilgilerle ilerlemeniz daha sağlıklı olacaktır. Rusya’ya vize almak kaç para gibi sorularınızın yanıtını temsilcilerimizden almanızı tavsiye ederiz. Güncel bilgilerle sizi yönlendireceklerdir.

    Rusya vizesi kaç para 2021 ve aklınızda ki diğer tüm sorularınız için temsilcilerimizi +90 (212) 970 05 72 numaralı hattımızdan arayarak başvurunuzu Vize Merkezi aracılığıyla en kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp