Rusya vizesi kaç günde çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • P.E. 07 Oca 2021, 16:58
    Selam, ben 2021 yılı Mart ayında gerçekleştireceğim Rusya seyahati için vize başvurusunda bulunacağım. Daha önce bir arkadaşım sizden danışmanlık hizmeti alarak başka bir ülkeye vize başvurusunda bulunmuştu. Kendisi hizmetinizden memnun kaldığı için ben de vize başvurumu sizinle yapmak istiyorum. Seyahatin ne kadar öncesinden sizinle iletişime geçmem gerekir Rusya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için güncel bilgi var mıdır öğrenmek istiyorum. İyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Oca 2021, 16:58

    İyi günler, Rusya'ya vize kaç günde çıkar sorusu kurumumuza sıkça yöneltilen sorular arasında yer almaktadır. Rusya Federasyonu sınırları içerisine yapılacak olan seyahat nedeniyle gerçekleştirilen vize başvuruları Rusya Konsolosluğu tarafından değerlendirilmektedir. Kurumumuz başvuru işlemleri sırasında danışmanlık desteği vererek sürecin en doğru şekilde yürütülmesini sağlamaktadır. Başvurunun kabul edilmesi ve değerlendirmesi konusunda herhangi bir yetkiye sahip olmadığını hatırlatmak isteriz.

    Rusya vizesi çıkma süresi ortalama 4 ila 7 iş gününü kapsamaktadır. Başvurunun konsolosluğun yoğun olduğu bir döneme veya resmi tatil günlerine denk gelmesi durumunda sonuçlanma gün sayısında değişiklikler meydana gelebilmektedir. Söz konusu durumların göz önünde bulundurulması oldukça önem arz etmektedir. Rusya'ya vize kaç günde çıkar sorusu için ortalama sürenin değişebildiği bir diğer durum başvuru sahibinden ek evrak talep edilmesidir. Bu nedenle talep edilen belgelerin eksiksiz bir şekilde ibraz edilmesi gerekmektedir.

    Rusya vizesi çıkma süresi ile ilgili olarak bilgi verilmesi gereken konulardan biri 48 saat içerisinde sonuçlanan ekspres vize başvurusudur. Acil durumlar için söz konusu vize türüne başvuru yapılabilmektedir. Kurumumuz ile seyahatin başlangıç tarihinden en az 2 hafta kadar iletişime geçmeniz gerekmektedir. Temsilcilerimiz başvuru detayları, ekspres vize ile ilgili detayları bilgileri tarafınız ile paylaşmaktadır.

    Rusya vizesi kaç günde çıkar 2021 güncel bilgisi dahilinde sormuş olduğunuzu soruyu tarafınıza yardımcı olacak şekilde yanıtlamaya çalıştık. Başvuru işlemleri, işlem süreleri ile ilgili ayrıca merak ettikleriniz için uzman kadromuz ile görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Vize temsilcilerimiz ile iletişim adreslerimiz üzerinden rahatlıkla görüşme yapabilecek olduğunuzu hatırlamak isteriz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • R. F. 11 May 2021, 15:42

    Merhabalar, Rusya vizesi hakkında engin tecrübelerinize inanarak sizlerden yardım istiyoruz. Bizler Rusya ile düzenli şekilde ticari ilişkileri olan bir firmayız. Bu zamana kadar işlemlerinizi şahsen yaptık ama artık zamanımız yok. 1 yıldız yeni başvurumuz olmadı sorumuz şu ki Rusya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için değişmeler var mı? Sizlerle çalışırsak kısaca ücretlendirmeler ve çalışma şeklinizi öğrenebilir miyiz? Teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 May 2021, 15:44

    İyi günler, öncelikle Rusya vizesi hakkında bizleri Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Söylemiş olduğunuzdan anladığımız üzere ticari vize başvurularınız hakkında üst düzey danışmanlık servisimizi sizlere sağlayabiliriz. Pasaportunuzun istenen özellik ve geçerlilik tarihleri olduğu sürece ve seyahatinizi davetiye sağladığınız durumlarda ticari, sağlayamadığınız durumlarda onayınız ile turistik vize başvurularınız hakkında Vize Merkezi Rusya ülkesi vize uzmanı çalışma arkadaşlarımız ile bağlantı kurarak vize servisimizden faydalanabilirsiniz. Vize Merkezi web sitemizdeki iletişim bilgilerimizden müşteri temsilcilerimiz ile hızlıca bağlantı kurabilir ve sizden istenen belgeleri sizlere belirtilen adresimize kargo veya şahsen teslim ettirerek vize işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

    Rusya vizesi çıkma süresi hakkında iste şöyle açıklayabiliriz; Rusya turistik veya ticari vize başvurularınızda Rusya vizesi başvurunuz için alacağımız randevu tarihinden itibaren 4 veya 7 iş günü sürmektedir. Rusya vizesi işlem servisi ve konsolosluk tarafından sağlanan bir başka servis ise ekspres vize yani Rusya hızlı vize servisi tercihinizden Rusya vizesi çıkma süresi 1 veya 2 iş günü sürmektedir. Söylemiş olduğumuz çıkma süreleri için ücretlendirmeler de farklıdır. Turistik vizesi normal süreçte danışmanlık ve konsolosluk harç bedeli 180 Dolar + KDV, hızlı vize ücretlendirmesi 280 Dolar + KDV’dir. Rusya ticari vize ücretlendirmeleri ise elinizde bulunan davetiye tarihlerine göre değişmekte olup Rusya vizesi ücretleri için web sitemizden veya müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek destek almanız daha sağlıklı olacaktır.

    Rusya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için güncel bilgilendirmeler yukarıda yazılı olmak üzere sizlere özetle belirtmeye çalıştık fakat ayrıntılı ve detaylı tüm vize işlemlerimiz hakkında Vize Merkezi müşteri temsilcilerimizle görüşerek vize servisimizi alabilirsiniz.  0212 970 05 72

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.A. 07 Eki 2021, 13:18

    Merhaba, Rusya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında çok beklemeden Rusya için vize başvurusunda bulunmak istiyorum. En hızlı şekilde işlemleri nasıl başlatabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Eki 2021, 13:20

    Merhaba, Rusya vizesi kaç günde sonuçlanır sorusu bize en çok yöneltilen soruların başında gelmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus pasaport hamili vatandaşlar ile Rusya’da oturum izni bulunan yabancı vatandaşlar Rusya sınırları içerisine seyahat edebilmek için Rusya vizesini almalıdır.

    Rusya başvuruları turistik, ticari, transit, aile ziyareti gibi farklı amaçlar için alınabilmektedir. Standart vize Rusya Federasyonu’nda en çok 30 gün kalma hakkı tanır. Her bir vize türü için vizenin sonuçlanma süresi farklılık gösterebilmektedir ancak standart bir başvuru genellikle 6 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Sonuçlanma süresi konsolosluğun yoğunluğuna bağlı olarak ve resmi tatillerde bu süre uzayabilmektedir. Seyahatinizin son günlerine kalmadan 1 ay öncesinde işlemlerin yapılması tavsiye edilmektedir. Standart başvurunun yanı sıra Rusya vizesi için ekspres vize imkanı bulunmaktadır. Ekspres vize başvurusunda bulunulduğunda ise Rusya vizesi çıkma süresi 4 iş gününe inmektedir. Standart vize ile ekspres vizenin çıkma süreleri birbirinden farklı olduğu gibi ücretlerde farklılık göstermektedir. Rusya vizenin hızlı sonuçlanmasını istediğiniz durumda daha fazla ücret ödemeniz gerekecektir. Vize ücreti ödendiğinde başvurular işleme alınmaktadır. Müşteri temsilcilerimizi aradığınızda Rusya vizesi çıkma süresi ile ilgili gerekli bilgilendirmeyi ve ücreti sizinle paylaşacaklardır.

    Rusya vizesi için şahsen başvuru merkezine gitmeye gerek kalmadan işlemlerinizi bizim aracılığımızla başlatabilirsiniz. Seyahat detaylarınız ve ne amaçla seyahat edeceğinize göre hazırlamanız gereken belgeler farklılık göstermektedir. Temsilcilerimizle görüşüp vize türünüzü belirledikten sonra sizi güncel evraklar konusunda bilgilendireceklerdir. Belgeleri hazırlayarak ofisimize göndermeniz başvuru işlemlerinizi başlatmanız için yeterli olacaktır.

    Rusya vizesi kaç günde çıkar 2021 sorunuza dair gereken detayları için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Vize Merkezi, alanında uzman çalışanlarıyla başvuru sürecinin her adımında sizlere destek vererek, işlemlerinizin en hızlı ve güvenilir şekilde yapılmasını sağlamaktadır. İstanbul ofisimizi +90 (212) 970 05 72 numaralı hattan arayarak temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp