Rusya vizesi için gerekli evraklar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • C.Kadiroglu 06 Oca 2021, 12:24
    Merhabalar, ben kurumunuzdan danışmanlık desteği alarak Rusya için vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Seyahat etme nedenim turistik gezi amaçlı olacak. Bordo Pasaport sahibiyim ve ülke sınırları içerisinde yaklaşık olarak 2 hafta kalmayı planlıyorum. Rusya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için hangileridir bunu öğrenmek için sorumu oluşturuyorum. Konu ile ilgili dönüş yaparak bilgi verebilirseniz memnun olacağım. Teşekkür ederim. İyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Oca 2021, 12:24

    İyi günler, Rusya vizesi için gerekli evraklar başvurunun gerçekleştirileceği vize türü, ikamet süresi, başvuru sahibinin mesleği gibi nedenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Bu sebeple başvuru öncesinde seyahate dair tüm detayların belirlenmiş olması oldukça önem arz etmektedir. İşlemler sırasında ibraz edilen belgelerin seyahat amacını kanıtlayacak nitelikte olması talep edilmektedir.

    Rusya vizesi için gerekenler yukarıda yer alan nedenlere bağlı olarak değişiklik göstermekle birlikte bazı belgelerin her durumda değerlendirmeye sunulması gerekmektedir. Bu belgeler arasında Vize Başvuru Formu, Voucher Belgesi, Pasaport, Biyometrik Fotoğraf, Otel ve Uçak Rezervasyonları yer almaktadır.

    Rusya vize talebinin değerlendirilmesi aşamasında gerek görülmesi halinde başvuru sahibinden ek belgeler talep edilebilmektedir. Rusya vizesi için gerekli evraklar eksik veya hatalı olarak ibraz edildiğinde vize talebinin olumsuz olarak sonuçlanmasına neden olabilmektedir. Bu nedenle tüm bilgi ve belgelerin prosedüre uygunluk gösterecek şekilde hazırlanması oldukça önem arz etmektedir.

    Kurumumuz ile iletişime geçilerek seyahat detaylarının aktarılmasının ardından vize temsilcilerimizi Rusya vizesi için gerekenler konusunda detaylı olarak bilgilendirme sağlamaktadır. Başvuru belgelerinin eksiksiz olarak bir araya getirilmesi ve ilgili vize bedeli ödemesinin ardından tüm işlemler şahsınız adına kurumumuz desteği ile en doğru şekilde tamamlanmaktadır. Başvuru adımları sırasında şahsen bulunmanıza dair herhangi bir zorunluluk söz konusu değildir. Süreci dilediğiniz gibi temsilcilerimiz aracılığıyla takip ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.

    Rusya vizesi için gerekli evraklar 2021 listesine dair ayrıca merak ettikleriniz için vize temsilcilerimiz ile iletişime geçerek sorularınızı yöneltebilirsiniz. Vize uzmanlarımız ile ikamet adresinize en yakın ofisimizi ziyaret ederek veya iletişim bilgilerimizi kullanarak görüşme yapabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunarız.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • P. L. 05 May 2021, 16:49

    Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Rusya’ya arkadaşlarım ile turistik seyahatimiz olmuştu. Şimdi ise tekrar gitmek istiyoruz. Rusya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için herhangi bir gelişme veya değişiklik var mı? Zamanımız çok fazla yok ve danışmanlığınızdan faydalanıp işlemlerimizi sizler yapın istiyoruz. Sizler ile nasıl çalışacağız? Teşekkür eder yardımlarınızı bekleriz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 May 2021, 16:51

    Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür eder ve Rusya turist vizelerinde başvuru sahiplerimizden talep ettiğimiz en önemli evrakı seyahat belgesi olan pasaportunun aslıdır. Pasaportunuzun 10 yıldan eski olmaması ve planladığınız seyahat dönüş tarihinizden itibaren en az 6 ay geçerli olması başvurunuzu yapmamız için yeterli olacaktır. Vize Merkezi müşteri temsilcilerimiz veya web sitemizde bulunan evrak listesinde ki belgeleri bizlere kargo veya şahsen teslim etmeniz doğrultusunda sizleri Konsolosluk veya başvuru kabul merkezine kadar yormadan adınıza tüm vize sürecinizi yönetebilmekteyiz.

    Rusya vizesi için gerekli evraklar ve vize danışmanlık ücretlerimiz hakkında özetle; pasaportlarınızın asılları, 2 adet biyometrik fotoğrafınız, Rusya online vize formunuzu doldurmak adına sizlerden istediğimiz Rusya vize bilgi formunuzu ve kimlik kopyanızı sizlerden rica etmekteyiz. İşlem süreleri ise şöyledir; normal vize servis süresi 4 ile 7 iş günü arasında değişmektedir. Vize sürecinizin daha kısa sürmesini isterseniz 1 veya 2 iş gününde sonuçlanması için Rusya ekspres vize servisinden faydalanabilirsiniz. Rusya vizesi için gerekenlere ek olarak ücretlendirmeler ise istemiş olduğunuz vize süresi ve servis şekline göre değişmekte olup şöyle açıklayabiliriz. Rusya turist vizeleri 15 günlük veya 30 günlük olarak sınıflanmaktadır. Sırası ile ücretleri 160 Dolar + KDV ve 180 Dolar + KDV’dir. Ekspres vize ücretleri ise sırası ile 245 Dolar + KDV ve 280 Dolar + KDV’dir.

    Söylemiş olduğumuz vize ücretlerine şunlar dahildir; eksiksiz evrak kontrolü, dosya ve başvuru formu hazırlığı, randevu alımı, Rusya sınır polislerinin talep etmiş olduğu otel voucher belgesi ve tüm vize sürecini yapan yöneten Vize Merkezi çalışma ekibimizdir. Rusya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı içinde tüm detaylar için arayınız. 0212 970 05 72

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A.C. 14 Eyl 2021, 11:47

    Selamlar, Rusya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılında değişti mi? Başvuru türüne göre belgeler değişiyor mu? Güncel belgeler hakkında beni bilgilendirmenizi rica ederim. Uzun zamandır Rusya’ya gitmek istiyordum ve sonunda arkadaşımla turistik bir gezi organize ettik. Arkadaşım, yeşil pasaportu olduğundan dolayı vize almasına gerek olmadığını söyledi. Tatil planımızı birlikte yaptığımızdan dolayı başvuruda aksilik yaşamak istemiyorum. Vize reddi almamak için nelere dikkat etmeliyim? Başvurumun en doğru şekilde gerçekleşmesini istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Eyl 2021, 11:51

    Merhabalar, öncelikle Rusya turistik başvurunuzda Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Rusya vize uzmanlarımız, Rusya’ya vize için gerekli evraklar hakkında sizi bilgilendirerek başvuru sürecinde sizlere danışmanlık hizmeti vermektedir. Yeşil, gri ve siyah pasaportlu vatandaşlar 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren vizeden muaf tutulmaktadır ancak bordo pasaportlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Rusya seyahatleri için vizeye ihtiyaç duymaktadır. Vize Merkezi olarak Rusya için başvuruları Rusya Konsolosluğu’nun belirttiği doğrultuda hızlı ve güvenli bir şekilde yapmaktayız.

    Rusya turistik vize ile Rusya Federasyonu içinde en fazla 30 gün dolaşım hakkınız bulunmaktadır. Rusya başvurusu için gerekenler arasında Rusya’da bulunan seyahat acentesi tarafından temin edilmesi gereken, davetiye niteliği taşıyan Voucher bulunmaktadır. Seyahatinizi iyi organize ederek işlemleri başlatmalısınız. Seyahat planınızı, gidiş ve dönüş tarihlerinizi kesinleştirerek belgeleri temin etmenizi tavsiye ederiz. Rusya’ya vize için gerekli evraklar; pasaport, biyometrik fotoğraf, kimlik fotokopisi, Voucher ve vize başvuru formudur. Rusya vize başvuru formu doğru bilgilerle doldurulmalıdır. Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu vatandaşların ikamet belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Belgeler eksik ve hatalı ibraz edildiğinde başvurunun ret edilmesine sebep olmaktadır.

    Ülke uzmanlarımızdan Rusya başvurusu için gerekenler hakkında bilgi alarak evrakların detaylı listesini mail adresinize talep edebilirsiniz. Belgelerin kontrolü sağlandıktan sonra sizi bilgilendirerek adınıza Rusya turistik vize başvurusu tamamlanmaktadır.

    Rusya vizesi için gerekli evraklar 2021 hakkında bilgi almak için Vize Merkezi İstanbul ofisi ile +90 (212) 970 05 72 numaralı hat üzerinden iletişime geçebilir, danışmanlık desteği alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp