Rusya vize randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.Umar 07 Oca 2021, 15:43
    Selamlar, ben rusya seyahatim için vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Bordo pasaport sahibi olduğum için vize başvurusunda bulunmam gerekiyormuş sanırım. Başvuru işlemlerinin hangi sırayla yapıldığını bilmiyorum. Süreç içerisinde Rusya vize randevusu 2021 şartlarına dair bilinmesi gerekenleri aktarabilir misiniz? Bu işlemleri benim şahsen mi yapmam gerekiyor yoksa danışmanlık hizmeti aldığımda siz destek veriyor musunuz? Teşekkür ederim şimdiden.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Oca 2021, 15:43

    İyi günler, Rusya vizesi randevu şartları kurumumuza yöneltilen sıkça sorulan sorular arasında yer almaktadır. Öncelikle Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahibi T.C. vatandaşlarının Rusya seyahatleri öncesinde vize sahibi olmaları gerektiğini hatırlatmak isteriz. Kurumumuz başvuru işlemleri konusunda danışmanlık desteği vererek başvuru sahipleri için sürecin en doğru şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır.

    Başvuru işlemleri sırasında kurumumuzdan danışmanlık hizmeti talep etmeniz halinde şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Rusya vizesine randevu almak ve başvuru dosyasını en uygun şekilde hazırlamak için vize temsilcilerimiz gerekli desteği sağlamaktadır. Rusya sınırları içerisinde seyahat edilecek bölgeye göre başvuru sahiplerinin vize talepleri e-vize (elektronik vize) sistemi üzerinden oluşturulabilmektedir.

    Vize temsilcilerimiz yardımıyla şahsınız adına hazırlanan başvuru dosyayı gerekli adımların tamamlanmasının ardından Rusya Konsolosluğu değerlendirmesine sunulmaktadır. Rusya Konsolosluğu gerek görmesi halinde başvuru sahibinden ek evrak talep edebilmekte veya Rusya vize randevu sistemi ile mülakat gerçekleştirebilmektedir.

    Başvuru işlemlerini en doğru şekilde başlatabilmek için öncelikle seyahat detaylarının belirlenmesi gerekmektedir. Daha vize uzmanlarımız seyahat amacına uygun olan vize türü, gerekli evrakları, vize ücreti Rusya vizesine randevu almak gibi konularla ilgili olarak güncel ve doğru bilgileri tarafınızla paylaşmaktadır. Bu sayede vize talebi hatasız ve eksiksiz olarak gerçekleştirilerek başvuru sırasında yapılan hatalardan dolayı sürecin olumsuz sonuçlanmasının önüne geçilmektedir.

    Rusya vize randevusu 2021 şartlarına dair ayrıca merak ettiğiniz soruları sormak ve başvuru işlemleri için kurumumuzdan danışmanlık desteği almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Vize uzmanlarımız ile dilerseniz iletişim bilgilerimizi kullanarak veya ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret ederek kolay ve hızlı bir şekilde görüşme yapabilirsiniz. Kurumumuz tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • K.A. 14 Eyl 2021, 00:02

    Selamlar, Rusya vize randevusu 2021 yılında nasıl alınır? Şirket çalışanları olarak Rusya’da gerçekleşecek bir toplantıya katılım sağlamamız gerekiyor. Önümüzde ki aylarda da toplantının durumuna bağlı olarak sık sık Rusya’ya seyahat etmemiz gerekecek. Başvuruyu sizin aracılığınız ile yapmak istiyoruz. Genel olarak vize süreci ile ilgili bilgilendirme yapabilir misiniz? Ne zaman ofisinizi ziyaret edebiliriz? İyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Eyl 2021, 00:04

    İyi günler, Rusya vizesine randevu almak gerekir mi sorusu ile Rusya vizesi randevu işlemlerinin nasıl olduğu başvuruda bulunacak kişilerin aklında soru işareti uyandırmaktadır. Öncelikle randevu işlemlerinizde bizimle hareket etmek isterseniz ülke uzmanlarımız başvurunuzu sizin adınıza gerçekleştirecektir. Rusya’ya seyahat edecek kişilerin sahip oldukları pasaport türüne göre farklılık gösteren vize işlemleri vardır. Başvuruda bulunmadan önce seyahat nedeni ve kaç gün süreli ikamet etmek istediğinizi göz önünde bulundurmanız ve temsilcimize belirtmeniz gerekmektedir.

    Rusya’ya fuar gibi ticari faaliyetler doğrultusunda seyahat edecek kişilerin Rusya ticari vizesine başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Ticari vize üç farklı şekilde alınabilmektedir. 3 aylık tek girişli ve 3 aylık çift girişli alınabileceği gibi 1 yıllık çok girişli olarak da alınabilmektedir. Rusya vizesi randevu talepleri başvuru türüne göre değişmektedir. Kısa süreli ticari ve turistik seyahatler için randevuya gerek duyulmamaktadır. Bu kategoriler için randevusuz işlem yapılmaktadır. Aile birleşimi, oturum izni ve uzun dönem vize kategorileri için ise Rusya vizesine randevu almak gerekir. Belgelerinizi ofisimize gelmenize gerek kalmadan kargo yoluyla gönderebilirsiniz. Öncelikle temsilcilerimizden temin etmeniz gereken belgeleri öğrenmeniz gerekmektedir. Ticari vize için en önemli belge davetiyedir. Davetiye belgesini temin ettiğiniz takdirde başvuruda bulunabilirsiniz, aksi durumda vize başvurunuz reddedilecektir. Her bir bireyin belgelerini eksiksiz ve doğru biçimde hazırlaması gerekmektedir.

    Rusya vize randevusu 2021 hakkında bilgi almak ve başvuruda bulunmak için size en yakın Vize Merkezi’ni mesai saatleri içerisinde ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz temsilcilerimizle +90 (212) 970 05 72 numaralı hattan iletişime geçerek ücretsiz ön görüşme yapabilir, size uygun teklif listesinin e-posta adresinize gönderilmesini isteyebilirsiniz.

    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp