Rusya vize fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.Ceyhan 05 Oca 2021, 17:49
    Merhaba, ben turistik gezi amaçlı olarak Rusya’ya seyahat edeceğim için vize başvurusunda bulunacağım. Turistik gezi için Rusya vize fiyatları 2021 hakkında bilgi almak istiyorum. Vize başvuru işlemleri konusunda çok fazla bilgi değilim. Bu yüzden başvuruyu yanlış yaparsam ve reddedilirse ödediğim vize ücretini geri alabiliyor muyum merak ediyorum. Süreç içerisinde riske girmemek adına sizden danışmanlık alırsam nasıl yardımcı oluyorsunuz. Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Oca 2021, 17:49

    İyi günler, Rusya vize fiyatları başvurunun yapıldığı vize türüne bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Turistik vize için tek bir ücretten bahsetmek mümkün olmamaktadır. Turistik vize ücretleri vize izin süresine göre farklılık göstermektedir. Vize izin süreleri turistik vize başvurularında 15 günlük, 30 günlük olarak değişiklik göstermektedir. Ayrıca ülke sınırları içerisine giriş sayısı ve işlem süresi talep edilen tutarın farklı olmasına yol açmaktadır. Bu nedenle Rusya vize fiyatı seyahat detaylarına bağlı olarak öğrenilebilmektedir.

    Rusya Konsolosluğu tarafından kabul edilen ve değerlendirilen vize başvuruları herhangi bir nedenden dolayı reddedildiği takdirde ödenen vize bedeli başvuru sahibine iade edilmemektedir. Bu nedenle işlemlerin talep edildiği şekilde eksiksiz ve hatasız olarak gerçekleştirilmesi oldukça önem arz etmektedir. Seyahat planı, ve Rusya vize fiyatı ile ilgili herhangi bir sorun ile karşılaşılmaması adına sürecin doğru yönetilmesi gerekmektedir.

    Vize Merkezi olarak başvuru sahiplerine profesyonel olarak danışmanlık hizmeti sağlamaktayız. Bu sayede başvuru sahipleri adına tüm işlemler eksiksiz olarak gerçekleştirilmektedir. Başvuru aşamasında yapılabilecek hatalar vize uzmanlarımız tarafından ortadan kaldırmakta ve başvurunun bu hatalardan dolayı reddedilmesi ihtimalinin önüne geçilmektedir. Rusya vize fiyatları ile ilgili bilgi almak için seyahat detaylarınızı kurumumuz yetkilileri ile paylaşarak başvurunuza uygun vize bedeline kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Gerekli evraklar, başvuru adımları ile ilgili temsilcilerimizi sizi doğru şekilde yönlendirerek sürecin kolay ve hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır.               

    Rusya vize fiyatları 2021 ile ilgili olarak merak ettiğiniz diğer soruları sormak için Rusya vizesi konusunda uzman olan temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz. Vize uzmanlarımız ile iletişim adreslerimiz üzerinden veya ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret ederek görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • B. G. 05 May 2021, 16:15

    Rusya vize işlemlerimi yaptırmak için bir danışmanlık firması arıyorum ama çok farklı fiyat farklarına denk geldim. Vize işlemleri hakkında da çok bir bilgim yok. Tecrübeli olduğunuzu görüyorum. Sizlerden talebim şu öncelikle Rusya vize fiyatları 2021 yılı için bilgileri ve turistik vize için gerekli bilgileri isteyebilir miyim? Yardımlarınızı bekler teşekkür ederiz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 May 2021, 16:19

    Söylemiş olduğunuz üzere tüm dünya ülkeleri için danışmanlığımız üst seviyede olmakta olup Rusya vizesi için de oldukça ileri seviyede servis hizmetimiz bulunmaktadır. Rusya vizesi başvurunuzu yapabilmemiz için en önemli olan detay ne zaman gitmek istediğiniz ve geçerli süre ve istenen özelliklere sahip olan pasaportunuzdur. İşlem süresi ise 4 ile 7 iş günü sürmektedir. İşlemlerinizin daha da kısalması için ekspres ve ultra ekspres hizmeti bulunmaktadır. Ekspres vize 1 veya 2 iş gününde sonuç vermekte fakat ultra ekspres vize ise o günün sabahında çok erken saatte yapılması koşulu ile aynı gün sonuç alınabilmektedir. Tabi bu durum tamamen konsolosluğun insiyatifinde olup süreç az da olsa uzayabilmektedir.

    Rusya vizesi için sizlerden talep ettiğimiz evraklar ve Rusya vize fiyatları ile ilgili bilgileri şöyle özetlersek; Pasaportunuzun aslı, 2 adet fotoğrafınız, kimlik kopyanız, online bir şekilde formunuzu doldurmamız adına birkaç bilgi talep eden sizler ile paylaşacağımız Rusya vizesi bilgi formunuzu doldurmanızı ve hangi vize servisinden faydalanacağınızı bizlere bildirmeniz yeterli olacaktır. Rusya vize fiyatı ise; 4 ile 7 iş gününde sonuçlanmasını isterseniz 15 günlük tek girişli 160 Dolar + KDV, 30 günlük tek girişli ise 180 Dolar + KDV’dir. Rusya turist vizeler en fazla 30 gün alınabilir. Ekspres vize ise 1 veya 2 iş gününde sonuçlananlar sırası ile 245 Dolar + KDV, 280 Dolar + KDV’dir. Ultra ekspres vize belirttiğimiz vize ücretleri üzerine 100 Dolar ekleyebilirsiniz. Ücretlendirmeler oldukça komplike gelebilir bu nedeniyle Rusya vizesi uzman çalışma arkadaşlarımızla Vize Merkezi iletişim numaralarımızla görüşebilirsiniz.

    Rusya vize fiyatları 2021 ve vize işlemlerine ilişkin detaylar hakkında müşteri temsilcilerimiz ile ayrıntılı görüşebilirsiniz. 0212 970 05 72

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • N.S. 13 Eyl 2021, 20:21

    Selamlar, Rusya vize fiyatları 2021 hakkında bilgi almak istiyorum. İlk defa Rusya’da düzenlenecek bir fuara katılım sağlayacağım. Rusya ticari vizesinin süresi kaç gündür?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Eyl 2021, 20:29

    İyi günler, Rusya Federasyonu’na fuar, seminer gibi ticari amaç doğrultusunda seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının vize alması gerekmektedir. Rusya ticari vize tek girişli, çift girişli ve çok girişli olarak verilmekte olup 90 gün geçerliliği bulunmaktadır. Yapacağınız seyahate ve süresine göre farklı ücret tarifesi uygulanmaktadır. Bu sebepten dolayı Rusya vizesinin fiyatları seyahat amacı ve kalış sürelerine göre değişebilmektedir.

    Rusya'nın vize fiyatı konsolosluk harç bedeliyle Vize Merkezi koordinasyon ücretini kapsamaktadır. Sizi doğru bilgilendirebilmek için başvuru detaylarına hakim olmamız önemlidir. Dilerseniz müşteri temsilcimiz ile telefonda ön görüşme yaparak daha kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Ücretlerde zaman zaman artış olabilmektedir. Güncel Rusya vizesinin fiyatları 3 aylık tek girişli vize için 170$, çift girişli vize için 220$, bir yıllık multi vize için ise 360$. Rusya’ya acil seyahat etmeniz gerekiyorsa ekspres vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Rusya ekspres vizesi için üç aylık tek girişli vize 270$, üç aylık çift girişli vize için 390$, bir yıllık multi vize için ise 590$. Ticari vize için Rusya Dışişleri Bakanlığı onaylı davetiye gerekmektedir. Davetiyeyi sizin adınıza temin edebiliyoruz. Ticari davetiye bizden olduğu durumda başvuru ücretlerinde farklılık olmaktadır. Fiyatlar için temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

    Başvurunun reddedilmesi durumunda Rusya'nın vize fiyatı iade edilmemektedir. Ticari vize başvurusu için tek yetkili Rusya Konsolosluğu’dur. Aynı şekilde vizenin kaç girişli verileceğine karar verme yetkisine de sahiptir. Hatalı ve eksik belgeler ile yapılan başvurular vize sonucunu doğrudan etkilemektedir. Bu durumda başvuru sahibinin maddi kayıp yaşamasının yanı sıra zaman kaybı yaşamasına da neden olmaktadır. Vize reddi almamak için danışmanlık desteği almak önemlidir.

    Rusya vize fiyatları 2021 hakkında bilgi almak için Vize Merkezi iletişim hattımız üzerinden temsilcilerimiz ile irtibat kurabilirsiniz. İstanbul ofisimizi +90 (212) 970 05 72 numaralı hattan arayabilirsiniz. Güncel fiyatları öğrenerek başvuru yapmanızı tavsiye ederiz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp