Rusya vize başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.E. 06 Oca 2021, 16:49
    Merhabalar öncelikle, ben önümüzdeki ay içerisinde Rusya’ya gideceğim. Seyahat amacım turist gezi olacak. Rusya vize başvurusu 2021 şartlarını öğrenmek istiyorum. Başvuru nasıl ve nereye yapılır bilmiyorum daha önce Rusya’da bulunmadım. Size birkaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine yazıyorum. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz lütfen? Başvuruyu tek başıma yapabilecek yeterliliğe sahip değilim. Kısaca bilgilendirme yapar ve sizinle ne zaman görüşmem gerektiğine dair bilgi verir misiniz? İyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Oca 2021, 16:49

    İyi günler, Rusya vizesine başvurmak için ilk olarak seyahat amacının ve seyahat detaylarının belirlenmiş olması gerekmektedir. Bir sonraki adımda seyahat amacına uygun olan vize türünün belirlenmesi ve söz konusu ait vize türüne ait gerekli evrakların ve vize ücretinin öğrenilmesi gerekmektedir. Kurumumuz bu konuda danışmanlık hizmeti vererek başvuru sahiplerinin süreç boyunca merak ettikleri tüm soruları yanıtlayarak tüm işlemlerin en doğru şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

    Rusya vizesi başvuru işlemleri için Rusya Konsolosluğu tarafından talep edilen belgelerin eksiksiz olarak bir araya getirilmesi ve başvuruya uygun bir dosya hazırlanması gerekmektedir. Konsolosluk tarafından talep edilen belgeler içerisinde eksiklik veya tutarsızlık olması durumunda vize talebi olumsuz olarak değerlendirilebilmektedir. Rusya vizesine başvurmak için kurumumuz ile planlanan seyahat başlangıç tarihinden en az 2 hafta kadar önce iletişime geçilmesi tavsiye edilmektedir.

    Rusya vizesi başvuru sürecinde Rusya Konsolosluğu tarafından belirlenen vize ücreti başvurunun olumsuz olarak sonuçlanması halinde iade edilmemektedir. Bu nedenle başvuruya dair tüm adımların en doğru şekilde gerçekleştirilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır. Vize Merkezi olarak başvuru sürecinde sıkça yapılan hataların önüne geçerek vize talebinin söz konusu hatalardan dolayı reddedilmesi ihtimalini ortadan kaldırmaktayız.

    Rusya vize başvurusu 2021 başvuru şartları, gerekli evrakları, vize ücreti konuları ile ilgili diğer merak ettiklerinizi öğrenmek veya vize talebi oluşturma sürecini başlatmak için vize temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz. Rusya vizesi konusunda uzman kadromuz ile iletişim adreslerimizi kullanarak kolay ve hızlı bir şekilde görüşme yapabilir veya dilerseniz ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Y.M 11 Haz 2021, 13:15

    Merhabalar, 3 arkadaş olarak 3 yıl önce ufak bir Rusya seyahatimiz olmuştu. Şuanda bu sene ki iznimizde 1 hafta kalmak üzere tekrar gitmek istiyoruz. Öncekinden farklı olarak değişikler var ise yardım isteyeceğiz. Rusya vize başvurusu 2021 de neler yapmamız lazım, ücretlendirmeler hakkında da kısaca bilgiler lazım. Birde siz Vize Merkezi olarak bizim başvurularımızı yapabilir misiniz? Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Haz 2021, 13:17

    İyi Günler, öncelikle Rusya vizesi hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Rusya vize başvurularında Rusya Konsolosluğu tarafından yetkilendirilmiş dosya kabul merkezine başvurularınızı yapmak adına yetkili kayıtlı acente olduğumuzu bildirir tüm vize adımlarınızı sizler adına yapabilme hakkına sahibiz. Müşteri temsilcilerimizle yapacağınız konuşma sonrasında e-mail ve telefon numaralarınıza başvurunuz için sizden isteyeceğimi evraklarla işlemelerinizi başlatabilirsiniz. Evraklarınızı sizlere en yakın olan Vize Merkezi ofisimize bırakabilir veya kargoyla gönderebilirsiniz.

    Rusya vizesi başvuru işlemleri hakkında nasıl işlem yapacağımız konusunda sorularınıza istinaden şöyle anlatabiliriz. Rusya turistik vize başvurusu olarak işleme alacağımız dosyanız için sizlerden; 10 yıldan eski olmayan ve geçerlilik süresi planlanan seyahat dönüş tarihinizden en az 6 ay geçerli olan pasaportunuzun aslı, 2 adet biyometrik fotoğrafınız, her kişinin kişisel bilgilerini içeren tek sayfalık bir form doldurmanız başvurunuzu yapmamız için yeterlidir. Rusya vizesine başvurmak için zorunlu evrak olan otel voucher belgesi Konsolosluğun ve Rusya sınır polislerinin kabul ettiği formatta olmak zorundadır ve bu belge tarafımızdan adınıza hazırlanmaktadır. Rusya turist vizeleri ücretlendirmeleri ise 1 haftalık seyahatiniz nedeni ile 15 gün tek girişli turist vizesinden faydalanabilmektesiniz. Konsolosluk ve dosya kabul merkezi 125 Dolar, Vize Merkezi servis bedelimiz ise 35 Dolar olmak üzere her başvuru sahibi için toplamda 160 Dolar olarak fiyatlandırma bulunmaktadır. Vize talebinizin 30 gün olma isteğinize ilişkin ise ücretlendirme 180 Dolar’dır.

    Rusya vize başvurusu 2021 yılı için tüm güncel bilgiler yukarıda anlattığımız üzere belirtmiş bulunmaktayız. Rusya turist vizeleri hakkında ayrıntılı ve güncel tüm bilgilere vizemerkezi ismimiz ile sosyal medya üzerinden takip edebilir veya müşteri temsilcilerimizden destek alabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • E.K. 14 Eyl 2021, 00:07

    İyi günler, vize işlemleri hakkında bilgi almak istiyorum. Rusya vize başvurusu 2021 yılında nasıl yapılıyor? Bizzat konsolosluğa gitmeme gerek var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Eyl 2021, 00:09

    Merhaba, Rusya Federasyonu’nun ülkemizde çok fazla temsilciliği bulunmaktadır. Ankara Rusya Büyükelçiliği, Antalya, İstanbul ve Trabzon Rusya Başkonsolosluğuna bireysel başvuruda bulunulabileceği gibi şahsen gitmeden de vize alınabilmektedir. Başvuru esnasında konsoloslukta bulunma zorunluluğunuz yoktur. Vize Merkezi aracılığıyla başvurunuz hızlı ve doğru şekilde gerçekleşebilir. Rusya vizesine başvurmak için öncelikle seyahat amacınız belirlenmesi gerekmektedir. Rusya’da kalış süresi, ülkeye giriş yapılacak sınır kapısının planı vize almadan önce yapılmalıdır. Elektronik vize ile de başvuruda bulunmak mümkündür ancak sadece St. Petersburg ve Leningrad Bölgesi’ne giriş hakkı tanımaktadır. Elektronik vizeler 30 günlük süreyle verilmekte olup 8 gün kalma hakkı tanımaktadır.

    Rusya vizesi başvuru değerlendirilmesinde ve karara bağlanmasında tek yetkili Rusya Konsolosluğu’dur.  Vize Merkezi, Rusya vizesine başvurmak için dosyanızın hazırlanması ve takibi konusunda hizmet vermektedir. Konsolosluk şartlarına uygun vize başvurusu gerçekleştirmek için danışmanlık hizmeti alınmasında fayda vardır. Vize şartlarını yerine getirmeyen her başvuru reddedilmektedir. Vize değerlendirmesinde başvuru formunun doğru bilgilerle doldurulması ve eksikler içermemesi vize sonucu için oldukça önemlidir. Rusya Konsolosluğu belgelerin birbirleriyle tutarlı olup olmadığını inceler. Temsilcilerimiz, vize formunun doldurulmasında size yardımcı olacaklardır. Vize kategorisine bakılmaksızın başvuru için davetiye gerekmektedir. Rusya vizesi başvuru davetiyesinin içeriği vize türüne göre değişmektedir. Vize Merkezi olarak kısa sürede davetiyeyi temin edebilmekteyiz. Tüm bunlarla birlikte başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk ek evrak isteyebilmektedir. Temsilcilerimiz sizin durumunuza uygun doğru bir yol izleyecek olup, sizin adınıza başvuruda bulunacaklardır. Stressiz vize süreci geçirmeniz için hizmet vermekteyiz.

    Rusya vize başvurusu 2021 başvuru işlemlerini başlatmak için +90 (212) 970 05 72 numaralı iletişim hattımızdan destek alabilirsiniz. Süreci stressiz ve doğru adımlarla ilerletmek isterseniz danışmanlık hizmetimizden yararlanmanız sizin için yeterli olacaktır. Uzmanlarımız evraklarınızı en doğru şekilde hazırlayarak başvuru sonucunuzun olumlu olması için sizlere hizmet vereceklerdir.

    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp