Rusya vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • S.Sengul 05 Oca 2021, 15:34
    Merhabalar, ben turistik gezi amaçlı olarak arkadaşlarımla birlikte Rusya’ya seyahat edeceğim. Aramızda hem bordo pasaport hem de yeşil pasaport sahipleri var. Vize muafiyeti ile ilgili bilgi almak istiyorum. Vize muafiyetinin olmadığı durumlarda başvuru işlemleri nasıl yapılıyor, hangi evraklar talep ediliyor öğrenmek istiyorum. Rusya vize 2021 başvurularına dair yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Oca 2021, 15:34

    İyi günler, Rusya için vize sahibi olma şartı Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus Bordo Pasaport sahipleri için geçerli kabul edilmektedir. Hususi (Yeşil) Pasaport sahipleri 30 güne kadar olan Rusya Federasyonu seyahatleri için vize sahibi olma zorunluluğundan muaf tutulmaktadır. Söz konusu muafiyet süresinin aşılacak olması durumunda Yeşil Pasaport sahibi kişilerin de vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

    Rusya’ya vize almak için başvuru işlemlerinin konsolosluk tarafından talep edilen evrakları bir araya getirerek başvuru dosyası hazırlaması ve ilgili vize bedelini ödemesi gerekmektedir. Kurumumuz başvuru sürecinde danışmanlık hizmeti vererek sürecin en doğru şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır. Vize uzmanlarımız ile iletişime geçerek başvuru işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde başlatarak tüm sürecin şahsınız adına en uygun biçimde tamamlandığından emin olabilirsiniz.

    İşlemler sırasında Rusya için vize evrakları başvuru yapılan vize türüne göre, seyahat detaylarına göre ve başvuru sahibinin mesleğine göre farklılık gösterebilmektedir. İşlemler için genel olarak Vize Başvuru Formu, Pasaport, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Biyometrik Fotoğraf, Voucher Belgesi talep edilmektedir. Seyahat planına uygun olarak ibraz edilmesi gereken evraklar ile ilgili vize temsilcilerimiz başvuru sahiplerine detaylı bilgilendirme sağlamaktadır.

    Rusya’ya vize almak için seyahat planının belirlenmesinin ardından işlemler başlatılarak başvuru adımları şahsınız adına tamamlanmaktadır. Bu süreçte işlemleri rahatlıkla takip edebilmeniz için vize uzmanlarımız sizinle iletişim halinde olmaya devam etmektedir. Kurumumuz süreç sona erene kadar tüm adımlar konusunda gerekli yetkiye sahip olarak hizmet vermektedir.

    Rusya vize 2021 başvuru işlemleri, gerekli evrakları, vize ücreti gibi konular dahilinde ayrıca merak ettikleriniz için vize temsilcilerimiz ile görüşme yapabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile iletişim bilgilerimizi kullanarak rahatlıkla görüşme gerçekleştirerek merak ettiklerinizi sorabilir veya doğrudan başvuru işlemlerini başlatabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • C. G. 11 May 2021, 15:50

    Sağlıklar dilerim öncelikle, Rusya’da yapılacak olan konser etkinliği var. Ben ve kız arkadaşım gitmek istiyoruz. Turistik Rusya vize 2021 yılı için vize gerekiyor mu? İkimizde öğrenciyiz istenen evraklar hakkında hiç bir bilgimiz yok ailemizden evrak gerekiyor mu? Başvurumuz için otel ve uçak rezervasyon işlemlerini siz yapar mısınız? Işlem süresi ve sizler ile nasıl çalışacağız.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 May 2021, 15:52

    İyi günler, öncelikle Rusya vizesi işlemlerini hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkürler. Rusya’ya yapacağınız turistik seyahatiniz için Bordo normal pasaport sahibi Türk vatandaşlarının Rusya’ya girişleri için Rusya turist vizesi almaları zorunludur. 10 yıldan eski olmayan ve planladığınız seyahat dönüş tarihinizden en az 6 ay geçerli olan pasaportunuz olduğu takdirde Rusya vizesi başvurunuzu sorunsuz yapabilmekteyiz. Ailenizden herhangi bir sponsorluk belgesi istenmemektedir. Rusya vizesinde işlem süresi tercih edeceğiniz vize servis hizmetine göre değimektedir. Normal vize işlem süreci 4 ile 7 iş günü arasında değişmekte olup Rusya ekspres hızlı vize işlem süresi ise 1 veya 2 iş günüdür.

    Rusya’ya vize almak için sizlerden talep ettiğimiz evraklar özetle ve basitçe şöyledir; Rusya sınır polisi ve Rusya Konsolosluğu’nun Kabul ettiği otel belgesi voucher belgesi ile birlikte, pasaportlarınızın asılları, 2 şer adet güncel biyometrik fotoğraf, Rusya online başvuru formunuzu doldurmamız için Rusya vizesi bilgi formunuzu doldurmanızı sizlerden rica ediyoruz. Istediğimiz belgeleri bizlere Vize Merkezi müşteri temsilcilerimiz ile görüşmenize istinaden sizzler ile paylaşacağımız posta adresimize kargolayabilir veya şahsen getirebilirsiniz. Rusya için vize başvuru işlemlerinde başvuru sahibi olarak sizlerin şahsen başvuruya gelmesine gerek yoktur. Rusya vizesi danışmanlık servisimiz içeriğinde dosyanızın eksiksiz kontrolü, online başvuru formu hazırlığı, randevu alımı ve tüm süreci takip edecek olan operasyon çalışanımız olacaktır.

    Turistik Rusya vize 2021 yılında seyahat edecek olan başvuru sahiplerimizin dikkat etmeleri gereken birçok konu vardır. Bu nedenle bir danışmanlık servisi ile başvuru yapmaları önemle tavsiye edilmektedir. Rusya vizesi için ücretlendirmeler dahil olmak üzere tüm işlemlerin detaylı bilgileri için Vize Merkezi iletişim kanallarından destek alabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • H.S. 14 Eyl 2021, 12:08

    Merhabalar, Rusya vize 2021 işlemleri için parmak izi vermek gerekiyor mu? Rusya Konsolosluğu’na gitmeden başvuruda bulunabilir miyim? Çalıştığım için vize başvurusuna zaman ayıramıyorum. Kısa süreli bir gezi planlamaktayım. Benim adıma başvuruyu tamamlayabilir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Eyl 2021, 12:10

    İyi günler, Rusya için vize işlemlerinde şahsen konsolosluğa müracaat etmeye gerek olmadığı gibi biyometrik veri ibrazı da talep edilmemektedir. Parmak izi vermeye gerek kalmadan başvuruda bulunabilirsiniz. Gerekli evrakların dosyasını hazırlayarak size en yakın ofisimize ulaştırmanız yeterlidir.

    Rusya’ya vize almak için başvurunuzu Vize Merkezi aracılığı ile kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Vize başvurularında ilk adım seyahat planın belirlenmesidir. Planlamış olduğunuz seyahate göre ilgili vize türünde işlem yapılması gerekir. 16 günden kısa sürecek bir seyahat için e-vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Rusya elektronik vize 60 gün içinde maksimum 16 gün konaklama imkanı tanır. Daha uzun bir seyahat planı yapıyorsanız elektronik vize başvurusunda bulunamazsınız.

    Rusya’ya vize almak için elektronik platformda  sunacağınız belgelerin geçerlilik süresini yitirmemiş olması ve beyan ettiğiniz bilgilerin doğru olması, birbirleriyle örtüşmesi gerekir. Tüm bilgilerinizin sisteme eksiksiz girilmesi başvuru sonucu için önemlidir. Başvuru online gerçekleştiğinden dolayı belgeler online olarak değerlendiremeye sunulmaktadır. Temsilcilerimizin size ileteceği evrak listesinde yer alan tüm belgeleri tamamlayıp eksiksiz olarak tarafımıza iletilmesi gerekir. Evrakların uygunluğu kontrol edildikten sonra ülke uzmanlarımız tarafından size bilgilendirme yapılacaktır. Sürecin tamamlanması konusunda Vize Merkezi olarak gerekli hizmeti sağlamaktayız. Rusya için vize sonucunun olumsuz sonuçlanması durumunda para iadesi bulunmamaktadır. Vizenizin reddi para kaybı ve seyahat planının aksamasına yol açacağından dolayı iyi organize edilmiş bir seyahat planınızın olması ve güncel belgelerle başvuru yapmak vizenin olumlu sonuçlanması için önem arz etmektedir.

    Rusya vize 2021 işlemleri için temsilcilerimizden danışmanlık hizmeti alarak başvurunuzu Vize Merkezi aracılığıyla uygun ve hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimize mesai saatleri içinde +90 (212) 970 05 72 numaralı iletişim hattımız üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Eksiksiz bir başvuru gerçekleştirmeniz için sizlere en iyi hizmeti vermekteyiz.

    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp