Rusya turistik vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • H.T. 06 Oca 2021, 16:24
    Merhaba, ben Rusya turistik vize 2021 başvuru işlemlerine dair bilgi almak istiyorum. Turist vizenin başvuru şartları, vize süresi, ücreti gibi konularda bilgi verebilirseniz sevinirim. Başvuru işlemleri sırasında kurumunuzdan danışmanlık hizmeti düşünüyorum fakat öncesinde sürece dair kısaca bilgi almam da fayda vardır diye düşünerek ilk olarak bu şekilde iletişime geçtim. Buradan yanıtınız ile birlikte bilgi sahibi olduktan sonra sizinle doğrudan iletişime geçeceğim. İyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Oca 2021, 16:24

    İyi günler, Rusya turist vizesi 1 ay süreli ve en fazla çift giriş hakkı doğrultusunda verilen bir vize türüdür. Söz konusu vize ile ülke sınırları içerisinde 30 gün yasal olarak ikamet edilebilmektedir. Başvuru işlemleri için Rusya’daki seyahat acentası veya tur operatörlerinden alınan ve davetiye niteliği taşıyan Voucher belgesi alınması gerekmektedir. Kurumumuz ilgili belgenin temini ile ilgili olarak başvuru sahiplerine destek sağlamaktadır.

    Rusya turistik vizesi ücreti başvuru yapılan seyahat süresi, ülkeye giriş hakkı, işlem süresi gibi konulara bağlı olarak farklılık göstermektedir. Bu nedenle ilk olarak seyahate dair detayların belirlenmiş olması gerekmektedir. Başvuru işlemleri için seyahat detaylarının belirlenmesinin ardından kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçilerek ibraz edilecek evrakların ve başvuruya uygun vize bedelini öğrenilmesi gerekmektedir. Temsilcilerimiz gerekli ve doğru yönlendirmeleri yaparak süreci başlatmaktadır.

    Rusya turist vizesi başvuruları 4 ila 7 gün içerisinde Rusya Konsolosluğu tarafından değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Başvurunun herhangi bir nedenden dolayı konsolosluk değerlendirmesinden geçememesi ve ret kararı ile sonlandırılması durumunda başvuru aşamasında ödenen Rusya turistik vize ücreti başvuru sahibine iade edilmemektedir. Bu nedenle başvuru adımlarının hatasız, eksiksiz ve talep edildiği biçimde gerçekleştirilmiş olması oldukça önem arz etmektedir. Kurumumuzun profesyonel danışmanlık desteğinden faydalanarak Rusya vize talebinin şahsınız adına en doğru şekilde oluşturulmasını ve süreci rahatlıkla takip edebilmenizi sağlayabilirsiniz.

    Rusya turistik vize 2021 başvuru işlemlerine dair diğer merak ettikleriniz için veya başvuru sürecini doğrudan kurumumuz ayrıcalığı ile başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Vize temsilcilerimiz ile ikamet bölgenize en yakın ofislerimizden birini ziyaret ederek veya iletişim adreslerimizi kullanarak kolaylıkla görüşebilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • E.K 14 Haz 2021, 16:36

    Rusya’da yapılacak olan bir fuar etkinliğine şirket yetkilimiz ben ve bir mühendisimiz eşliğinde ziyaret etmek istiyoruz. Davetiye veya fuar giriş belgesi almak şart mı? Çünkü sadece ziyaret edeceğiz. Bir de Rusya turistik vize 2021 yılında yapılacak olan başvurularda herhangi bir güncelleme var mı? Yani çalışma evrakı, banka hesabı gibi evraklar gerekli mi? Pasaport süremiz bitmek üzere genel bir bilgilendirme rica ediyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Haz 2021, 16:38

    İyi günler, Rusya vize başvurularınız hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz sorulara istinaden öncelikle geçerli pasaport bilgisi ile başlamak isteriz. 10 yıldan eski olmayan ve planlanan seyahat dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaporta sahip olmanız kesinlikle zorunludur. Bir diğer sorunuz ise işyeri evrakları hakkında Rusya vizelerinde herhangi bir çalışma veya gelir kaynağı belgesi sunmanıza gerek yoktur. Herhangi bir otel belgesi, uçak belgesi veya e devletten bir belge sunulması zorunlu değildir. Bizler Vize Merkezi Rusya vize danışmanlık servisimiz ile müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşmenizde sizlerden talep ettiklerimizi öğrenebilir hızlıca vize sürecinizi başlatabilirsiniz. Başvuru sırasında başvuru sahiplerinin konsolosluğa gelmelerine gerek yok bizler sizler adına başvuru yapmaya yetkili olduğumuz söylemek isteriz.

    Fuar ziyaretlerinde herhangi bir kurumla bire bir görüşmeniz söz konusu değil ise davet mektubu veya fuar giriş belgesine gerek olmadan turisti vizesi başvurusu yapabilirsiniz. Rusya turist vizesi başvurusu yapabilmemiz için sizlerden talep ettiğimiz evraklar özetle; pasaportunuzun aslı, 2 adet biyometrik fotoğraflarınız, online form işlemlerinizi yapmamız için kişisel birkaç soru içeren bilgi formu rica ediyoruz (müşteri temsilciniz tarafından paylaşılacaktır). Rusya sınır polisleri tarafından kabul edilen Rusya otel voucher belgesi istenir ve bizler tarafından sağlanmaktadır. Rusya turistik vizesi ücreti hakkında ayrıntılı tüm bilgileri; ekspres ve normal süreçli vize servisleri hakkında müşteri temsilcilerimiz ile konuşmanızı öneririz.

    Rusya turistik vize 2021 yılı içinde bulunan tüm güncel bilgileri sizler ile paylaşmış bulunmaktayız. Fakat çalışma prosedürümüz ve servis bedelimizin dahilin de ki tüm bilgilere Vize Merkezi müşteri temsilcilerimizden temin edebilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A.R. 14 Eyl 2021, 00:13

    Merhaba sayın yetkili, vize başvurularında güvenilir danışmanlık hizmeti verdiğinizi duydum. Turistik vize başvurum için sizden hizmet almak istiyorum. Ailecek Rusya’ya tatil planlamaktayız. Rusya turistik vize 2021 evraklarını, vizenin kaç girişli verildiğini ve sizden alacağımız danışmanlık ücretini öğrenebilir miyim?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Eyl 2021, 00:15

    Merhaba, T.C. Umuma Mahsus pasaportlu vatandaşlarının Rusya’ya seyahat edebilmeleri için vize almaları gerekmektedir. Gri, yeşil ve siyah pasaportlu vatandaşlar ise 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren vizeden muaf tutulmuştur. Seyahat amacına uygun olan vize kategorisinin belirlenmesi ve bu doğrultuda işlem yapılması gerekir. Turizm amaçlı seyahat planlıyorsanız Rusya'ya turist vizesi başvurusunda bulunmanız gerekecektir. Bu vize 1 ay süreyle tek ve çift girişli olarak verilmektedir. Vizeyi aldığınız takdirde Rusya sınırları içinde en 1 aylık serbest dolaşım elde etmiş olursunuz.

    Schengen vizesinden farklı olarak Rusya’ya turistik seyahat edecek kişilerden de davetiye istenmektedir. Voucher adını taşıyan bu belge Rusya’da bulunan seyahat acentesi tarafından gönderilmelidir. Bu belge turistik seyahat edecek başvuru sahibinin kabul evrakıdır. Temsilcilerimizden Rusya'ya turist vizesi başvurusunda bulunabilmek için gerekli olan bu belgenin nasıl temin edileceği konusunda destek alabilirsiniz. Hazırlamanız gereken diğer belgeler; pasaport, kimlik fotokopisi, biyometrik fotoğraf ve vize başvuru formudur. Belgelerin birbirleriyle tutarlı bilgiler içermesi gerekmektedir. Başvuru formunu doldururken en ufak bir hata vize reddine sebep olabilmektedir. Vizenin reddedilmesi durumunda Rusya turist vize ücreti iade edilmemektedir. Maddi kaybı önlemek adına gerekli koşulları sağlayarak doğru başvuru yapılmalıdır. Profesyonel hizmet alarak olumsuzluk riskini en aza indirebilirsiniz.

    Rusya turist vize ücreti zaman zaman değişmekte olup güncel koşullara göre farklılık göstermektedir. Aynı şekilde evraklarda da farklılık olabilmektedir. Dış sağlayıcı ücreti, Voucher  belgesi ve vize harcının toplamı 15 günlük vize için 160$, 30 günlük vize için 180$. Başvuru dosyasını hazırlamadan önce temsilcilerimizden güncel bilgileri almanız daha sağlıklı olacaktır.

    Rusya turistik vize 2021 teklif listesini temsilcilerimiz tarafından SMS veya mail olarak iletilecektir. +90 (212) 970 05 72 numaralı irtibat hattımızdan Vize Merkezi İstanbul ofisimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp