Rusya transit vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Y.Umar 05 Oca 2021, 17:13
    İyi günler, ben Rusya aktarmalı olarak başka bir ülkeye giriş yapacağım. Rusya transit vize 2021 şartlarına dair bilgi almak istiyorum. Hangi durumlarda gerekiyor ya da gerekmiyor bilgisine ulaşabilir miyim? Siz başvuru işlemlerine dair nasıl bir destek veriyorsunuz ondan da kısaca bahsedebilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden dönüş için, iyi günler diliyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Oca 2021, 17:13

    İyi günler, Rusya’ya transit vize yalnızca Rusya Havalimanı sınırları içerisinde kalma süresinin 24 saati aşması durumunda verilebilmektedir. Bir sonraki transit uçuşun 24 saatten kısa süre içerisinde gerçekleşecek olması durumunda transit geçiş için ayrıca bir vize talep edilmemektedir. Transit vize Rusya Federasyonu tarafından motorlu taşıt veya ağır araçlarla geçiş yapacak kişilerin ticari vizeleri tamamlanabilecek en az mesafe hesaplanarak verilmektedir. Söz konusu süre 10 günü geçmemektedir.

    Çift ve çıkışlı izni olan transit geçiş izinlerinin geçerlilik sürelerinin bir ayın üzerinde olmaması gerekmektedir. Rusya Havalimanı sınırları içerisinden transit geçiş yapacak ve terminal değiştirmeyecek olan kişilerin Rusya’ya transit vize başvurusunda bulunmaları gerekmemektedir. Yolcuların transit geçiş bölgesinden çıkış yapacak olmaları durumunda veya kısa süreliğine dahi olsa havalimanından çıkış yaparak ülkeye giriş yapacak olmaları durumunda Rusya vizesine sahip olmaları gerekmektedir.

    Kurum olarak vize başvuru işlemleri ile ilgili başvuru sahiplerine gerekli danışmanlık desteğini vererek sürecin oldukça hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktayız. Transit vize Rusya aktarmalı olarak yapılacak uçuşlarda seyahatin detaylarına göre talep edilmektedir. Kurumumuz seyahate uygun olarak başvuru işlemlerini şahsınız adına en doğru şekilde gerçekleştirerek takibini yapabilmenizi sağlamaktadır.

    Transit geçiş için talep edilen vize başvuruları için talep edilen gerekli evraklar, vize ücreti, başvuru sonuçlanma süresi gibi detaylara buradan ulaşabilir ve konu ile ilgili ayrıca bilgi sahibi olabilirsiniz.

    Rusya transit vize 2021 şartlarına ayrıca merak ettikleriniz için vize uzmanlarımız ile iletişim bilgilerimiz üzerinden kolaylıkla görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Konu ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabileceğiniz gibi başvuru işlemlerini de kolay ve hızlı bir şekilde başlatabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Kurumumuz tercih etmeniz nedeniyle teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • H.B. 14 Eyl 2021, 11:56

    Merhaba, hangi durumlarda transit vizeye ihtiyaç duyulmaktadır? Rusya aktarmalı uçak biletim var transit vize başvurusunda bulunmalı mıyım? Rusya Transit vize 2021 için gerekli evrak listesini mail olarak iletebilir misiniz? İlgiliniz için şimdiden teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Eyl 2021, 11:59

    Merhaba, Rusya’ya transit vize için gerekli evrakların listesini mail adresinize ilettik. Size genel olarak vize başvurusundan bahsedecek olursak Rusya aktarmalı demiryolu, karayolu ve havayolu transit seyahatler için vizeye ihtiyaç duyulmaktadır. Tek girişli Rusya transit vizesi ile seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz.

    Rusya’ya transit vize sadece havaalanından çıkmanız gerektiği durumlarda gereklidir. Rusya havalimanında 24 saati geçmeyen transit geçişler için vizeye ihtiyaç duyulmamaktadır. Rusya’da uçak değiştirmeniz gerekiyorsa ve bu süre 24 saatten uzun sürecek ise temsilcilerimizle iletişime geçerek işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Vatandaşların seyahat edecekleri ülkeye girişlerini ispatlayacak belgeleri yanında bulundurmaları gerekmektedir. Uçak biletiniz ve gerekli diğer evraklar yanınızda olmalıdır.

    Transit vize Rusya için 2 adet güncel fotoğraf gereklidir. Arka fonu beyaz, 3,5x4,5cm ölçülerinde biyometrik fotoğraf ile başvuru yapmalısınız. Pasaportunuz seyahat sonrası 6 ay daha geçerli olmalı ve içinde en az 2 adet boş sayfa bulunmalıdır. Rusya giriş çıkış tarihlerini gösteren uçak biletiniz, vize başvuru formu ve seyahat sağlık sigortası gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları için sağlık sigortası yaptırmak zorunlu değildir ancak tavsiye edilmektedir.  Belgelerin eksiksiz olması ve çelişki içermemesi vize alabilmeniz için önemlidir. Transit vize Rusya başvurusunda bulunurken ülkeye gidiş dönüş biletinin süresine ve asıl seyahat edeceğiniz ülke için aldığınız gidiş dönüş biletinin süresine mutlaka dikkat edilmelidir. Gözden kaçan ufak detaylar havaalanından geçişinizin engellenmesine neden olabilir. Profesyonel destek alarak Rusya vize uzmanlarımızla başvurunuzu kolay ve en hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

    Rusya transit vize 2021 hakkında daha kapsamlı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizlere en iyi hizmeti sağlamak için çalışmaktayız. Vize Merkezi müşteri temsilcilerimizle mesai saatleri içinde +90 (212) 970 05 72 numaralı hat üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Profesyonel ekibimizle sizlere hizmet vermekteyiz. Umarız yardımcı olabilmişizdir.

    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp