• Rusya vize fotoğraf ölçüleri
    A.P., 23 Mar 2021, 18:41

    Merhabalar, ben turistik gezi için Rusya’dan vize almak istiyorum. Gerekli belgelere baktım. Rusya vize fotoğraf ölçüleri nasıl olması lazım sanırım pasaporttan farklı olması gerekiyormuş. Evrakların detayları ile ilgili dönüş yapabilir misiniz? Başka dikkat edilmesi gereken bir şey var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya 1 yıllık vize başvuru
    F.Ersoy, 23 Mar 2021, 18:14

    Selam, ben Rusya’da bir süre ikamet etmek istiyorum. Rusya 1 yıllık vize başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? Hangi vize türüne başvurmam nasıl ve işlemler nasıl yapılıyor bu konuda bana bilgi verebilir misiniz lütfen? Ücretler, dikkat edilmesi gerekenler gibi konulara dair. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize uygulaması
    D.Erdost, 22 Mar 2021, 22:45

    İyi günler Vize Merkezi, Rusya vize uygulaması hakkında bilgi almak istiyorum. Şuan bordo pasaport sahipleri başvuruda bulunuyor mu bulunuyorsa online vize alabiliyor mu bunları öğrenmek istiyorum. Bordo pasaportumla nasıl seyahat edebilirim bilgi verir misiniz? İyi çalışmalar, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizesi ne kadar
    E.Onaran, 22 Mar 2021, 22:39

    Merhaba, ben sizinle birlikte vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Rusya vizesi ne kadar ve başvuru sırasında hangi belgeler talep ediliyor? Başvurunun reddedilmesi durumunda söz konusu bedel iade ediliyor mu? İşlemler konusunda daha detaylı bilgiye sahip olmamı sağlarsanız memnun olurum. Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara Rusya Konsolosluğu
    S.Yener, 22 Mar 2021, 16:56

    İyi günler, ben Ankara’da ikamet ediyorum. Rusya’ya seyahatim için vize başvurusunda bulunmam gerekiyormuş çünkü bordo pasaport sahibiyim. İşlemler direkt Ankara Rusya Konsolosluğu üzerinden mi yapılıyor yoksa bunun daha kolay bir yolu var mı acaba? Sürecin nasıl başlaması gerektiğine ve nasıl ilerlemesi gerektiğine dair kısa bir özet geçebilir misiniz lütfen?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize belgeleri
    R.Yerlitaş, 22 Mar 2021, 16:52

    Selam, ben rusya vize belgeleri hakkında bilgi almak için bu soruyu oluşturuyorum. Vize türlerine göre gereken belgeler değişiyor mu bu durumda hangi evrakları hazırlamam gerektiğini bilmiyorum. Herhangi bir belgede eksiklik olması durumunda başvuru reddediliyor mu? Bana kısaca bilgi verir misiniz lütfen? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize talep dilekçesi
    H.Özgür, 22 Mar 2021, 15:31

    İyi çalışmalar dilerim öncelikle Vize Merkezi, Rusya’ya vize başvuru işlemleri konusunda sayfanız üzerinden bilgi sahibi oldum. Bu konuda sizden danışmanlık desteği almayı planlıyorum. İşlemler sırasında Rusya vize talep dilekçesi hazırlanması gerekiyormuş sanırım. Bu belgenin nasıl hazırlanması gerektiğini bilmiyorum. Sizden yardım aldığım takdirde belgelerin hazırlanması aşamasında destek veriyor musunuz acaba? Dönüşünüz için şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya İstanbul Konsolosluğu vize
    T.Çıtak, 22 Mar 2021, 15:28

    Merhaba iyi çalışmalar, ben Rusya Moskova’ya seyahat planlıyorum. Başvuru işlemleri Rusya İstanbul konsolosluğu vize başvurusu ile mi yapılıyor öğrenmek istiyorum. İlk olarak oradan randevu mu almam gerekiyor. Turistik vizeye başvuracağım. Hangi yolu izlemem doğru olur? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vizeli mi Bordo Pasaport
    S.A., 17 Mar 2021, 23:53

    Selam, t.c. vatandaşıyım ve nisan ayında rusya’ya seyahat planlıyorum. rusya vizeli mi bordo pasaport sahibi olduğum için ayrıca vize başvurusunda mı bulunmam lazım? Nasıl yapıldığına dair bilgim yok bu yüzden siz nasıl yardımcı oluyorsunuz öğrenmek istiyorum. Ne zaman iletişim kurmam doğru olur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya iş davetiyesi
    M.Erçetin, 17 Mar 2021, 23:23

    Merhabalar, Rusya’da işçi olarak çalışmak için Rusya iş davetiyesi sahibi olunması gerekiyor mu? Eğer gerekiyorsa bu davetiyenin nasıl ve nereden alınması lazım? Ticari vize ile bana kısaca bilgi verebilirseniz memnun olacağım. Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize çıkma süresi
    C.Dinçer, 16 Mar 2021, 22:48

    İyi günler dilerim Vize Merkezi, ben turistik gezi için Rusya’da seyahat planlıyorum. Başvuru işlemleri sırasında kurumunuzdan yardım almak gibi bir planım var. Çünkü başvuru oluşturma detaylarına dair bilgi sahibi değilim. Rusya vize çıkma süresi ne kadardır öğrenmek istiyorum. İşlemlerin ne kadar süre önce yapılması lazım ve toplamda ne kadarlık bir zaman dilimini kapladığını merak ediyorum. Teşekkür ederim ve iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya uzun süreli vize
    D.A., 16 Mar 2021, 20:32

    Merhabalar, ben Rusya uzun süreli vize hakkında bilgi almak istiyorum. Başvuru yaptığımda en fazla ne kadar süre orada kalmama izin verirler ya da bu izin için ayrıca başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Siz bu konuda yardımcı oluyor musunuz oluyorsanız sizinle nasıl iletişime geçebilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Sanatçı Vizesi
    G.Y., 16 Mar 2021, 15:20

    İyi günler diliyorum öncelikle Vize Merkezi, ben bir tiyatro oyuncusuyum bir tiyatro festivaline katılma amacıyla vize başvurusunda bulunacağım. Festivale yalnızca seyirci olarak katılacağım için turistik vize başvurusunda bulunmak mı daha iyi olur yoksa eğer varsa Rusya sanatçı vizesi gibi bir şeye de başvuru yapabilir miyim? Seyahatim toplamda yaklaşık bir hafta kadar sürecek bu durumda hangi adımın atılması daha doğru olur, yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Cevabınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum ve iyi günler diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya erasmus vize
    F.Özyurt, 16 Mar 2021, 15:15

    İyi günler, ben İstanbul’da 1.sınıf üniversite öğrencisiyim. Bu yıl sınava girerek bir dönem Rusya’da okumak istiyorum. Bu uygulamada bulunan ülkelerden biri mi bilmiyorum ama Rusya erasmus vize başvuru işlemlerine dair bilgi almak amacıyla bu soruyu oluşturuyorum. Başvuru nasıl yapılıyor, hangi belgeler gerekir, ücret nedir konularına dair bana bilgi verebilir misiniz lütfen? Teşekkürler Vize Merkezi.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya dil okulu vizesi
    Y.Koç, 16 Mar 2021, 15:10

    Merhaba Vize Merkezi, rusya dil okulu vizesi başvuru işlemlerine dair bilgi almak istiyorum. Kısa süreli bir kursta eğitim göreceğim bu durumda başvurunun nasıl yapılması gerektiğine dair ve hangi belgelerin talep edildiğine dair bilgi verebilirseniz çok sevinirim. İşlemlerin nasıl gerçekleştirildiğine dair herhangi bir bilgim yok. Cevap için şimdiden teşekkür ediyorum ve iyi çalışmalar diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Eğitim Vizesi
    T.Fatih, 15 Mar 2021, 14:57

    İyi günler öncelikle, ben Rusya eğitim vizesi başvurusunda bulunmayı düşünüyorum. Bunun için başvuruyu nasıl yapmam gerekiyor ve bu işlemler sırasında hangi belgeleri hazırlamam lazım. Bu konuda siz başvuru sahiplerine nasıl bir yardım yapıyorsunuz. Ayrıca başvuru ücretleri hakkında bilgi alabilirsem çok memnun olurum. İyi günler diliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Fuar Vizesi
    S.Küçük, 15 Mar 2021, 14:51

    İyi günler Vize Merkezi, Rusya’da düzenlenecek bir fuara katılma amacıyla pasaport başvurusunda bulundum. Bordo pasaportlu olacağım için sanırım rusya fuar vizesi sahibi de olmam gerekecek. Bu durumda başvurunun nasıl yapıldığı, hangi belgelerin talep edildiği, işlemlerin ne kadar sürdüğü gibi konulara dair bilgi almak istiyorum. Daha önce bunları yapmadığım için nasıl yürüdüğüne dair bilgim yok. Bu konuda sizden destek alırsam bana nasıl bir yardım sağlıyorsunuz öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya vize süresi
    E.Denizci, 15 Mar 2021, 14:44

    Merhaba, bir ay sonrasına planladığım seyahat için vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Başvuru işlemleri konusunda tecrübe sahibi değilim ve sizden bu konuda yardım almayı düşünüyorum. Rusya vize süresi hakkında bilgi almak ve işlemler için sizinle ne zaman iletişime geçmem gerektiğini öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler ve iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türkmen vatandaşları için Rusya vizesi
    R.B., 24 Şub 2021, 16:50

    İyi günler diliyorum öncelikle Vize Merkezi, Türkiye’de yaşayan Türkmen vatandaşları için Rusya vizesi şartı var mıdır? Yoksa vize sahibi olmadan giriş yapılabiliyor mu? Eğer vize zorunluluğu varsa başvurunun nasıl yapılması doğru olur? Sizin süreçte nasıl yardımlarda bulunduğunuzdan kısaca bahsedebilirseniz ayrıca sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Katar vatandaşları için Rusya vizesi
    F.R., 19 Şub 2021, 18:05

    Selam, Türkiye’de ikamet eden Katar vatandaşları için Rusya vizesi başvuruları nasıl yapılıyor? Hangi belgeler talep ediliyor ve başvurunun nereye yapılması gerekiyor? Özellikle olması gereken bir belge var mı yoksa Türkiye’deki vatandaşlardan talep edilen belgeler mi? Bilgi alabilirsem çok memnun olurum. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Lübnan vatandaşları için Rusya vizesi
    E.Y., 19 Şub 2021, 17:59

    Merhabalar, lübnan vatandaşları için rusya vizesi nasıl alınır? Hangi evraklar talep edilir ve başvuru ücreti ne kadar? İşlemler sırasında kurumunuz yardımcı oluyor mu ve dikkat edilmesi gerekenler neler? Bu konularda kısaca bilgilendirme yapabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Dubai vatandaşları için Rusya vizesi
    K.S., 19 Şub 2021, 14:07

    İyi günler, ben Türkiye’de yaşayan bir dubai vatandaşıyım. Dubai’den bir arkadaşım Türkiye’ye gelecek ve buradan onunla Rusya’yı seyahat etmek istiyoruz. Dubai vatandaşları için Rusya vizesi başvuruları nasıl yapılıyor? Siz bu konuda yardımcı olduğunuzda bizim ayrıca bir şey yapmamız gerekir mi? Bilgi için teşekkürler ve iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suriye vatandaşları için Rusya vizesi
    A. R., 19 Şub 2021, 13:56

    Merhabalar, Rusya vizesine başvuru sürecinde kurumuzun nasıl yardımcı olduğunu öğrenmek istiyorum. Türkiye’de ikamet izni bulunan Suriye vatandaşları için Rusya vizesi sahibi olmak için size gelebilir mi? Bu konuda nasıl bir destek veriyorsunuz? Hangi evraklar gerekiyor ve ortalama ne kadar süre gerekiyor? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Özbek vatandaşları için Rusya vizesi başvuru
    M. K., 19 Şub 2021, 13:50

    İyi günler Vize Merkezi, ben Özbek vatandaşları için Rusya vizesi başvuru hakkında bilgi almak istiyorum. İzmir’de ikamet edilmesi durumunda söz konusu başvuru işlemlerinin nereden yapılması gerekiyor? Bu sürecin kolay ve hızlı bir şekilde halledilmesi mümkün mü ve yolları nelerdir? Bu konuda kısa bir özet geçebilir misiniz lütfen? Teşekkürler, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Irak vatandaşları için Rusya vizesi
    S.D., 18 Şub 2021, 16:07

    İyi çalışmalar Vize Merkezi, ben Türkiye’de yaşayan yabancıların başka bir ülkeye seyahat edebilmeleri için vize başvurularını nasıl yapmaları gerektiğini öğrenmek amacıyla bu soruyu oluşturuyorum. Irak vatandaşları için Rusya vizesi başvuru prosedürü hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen? Bu aşamada sizden destek alındığında işlemler gerçekleştirilirken orada olma zorunluluğu bulunuyor mu? Seyahatten ne kadar süre önce sizinle iletişime geçilmesi doğru olur? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İran vatandaşları için Rusya vizesi başvuru
    M.V., 18 Şub 2021, 16:02

    Merhaba, İran vatandaşları için Rusya vizesi başvuru işlemleri nasıl ve nereye yapılmaktadır? Türkiye’den başka bir ülkeye seyahat edebilmek için sahip olunması gereken belgeler nelerdir? Bu konuda bilgi sahibi değilim bu yüzden Vize Merkezi ile işlemleri gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Bana bilgi verirseniz sevinirim. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Serbest meslek sahibi olanlara Rusya vizesi
    R.E., 18 Şub 2021, 15:57

    Merhaba, serbest meslek sahibi olanlara rusya vizesi nasıl alınır? Düzenli bir gelire sahip değilim fakat kendi işimde iyi kazanıyorum diyebilirim. Bu durumda başvurusu sırasında nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Hangi belgeleri sunmam gerekir, sizden destek aldığımda ayrıca bir şey yapmam gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Resmi geliri olmayanlara Rusya vizesi
    B.Toprak, 11 Şub 2021, 13:37

    İyi çalışmalar, Rusya’ya vize talebinde bulunmak istiyorum. Resmi gelirim yok fakat evden çalışarak iyi bir gelire sahip olabiliyorum. Resmi geliri olmayanlara rusya vizesi almak istenirse gelir için belge lazım mı? Siz başvurunun en doğru şekilde gerçekleşmesi konusunda nasıl bir destek veriyorsunuz? Sizden danışmanlık almak istemem halinde ne zaman iletişime geçmem doğru olur? Teşekkür ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelance Çalışanlara Rusya Vizesi
    E.Bozbağ, 11 Şub 2021, 13:26

    İyi günler, ben grafik tasarımcıyım ve işlemlerimi freelancer olarak yapıyorum. Herhangi bir yerde çalışıyor gözükmüyorum fakat her ay düzenli olarak gelir sahibi oluyorum. Freelance çalışanlara Rusya vizesi başvuruları nasıl yapılıyor öğrenmek istiyorum. Uzun süreli veya ticari gezi gibi amaçla olmayacak seyahatim yalnızca 1 hafta kadar kalacağım. Bu durumda ne yapmam daha doğru olur? Teşekkür ederim şimdiden cevap için.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kira geliri ile Rusya vizesi
    C.Ü, 10 Şub 2021, 22:28

    İyi çalışmalar, Rusya’da yaşayan bir arkadaşımı ziyaret etmek ve ülkeyi gezmek için vize başvurusunda bulunacağım. Şuan herhangi bir işte çalışmıyorum. Ama kira geliri ile Rusya vizesi başvurusunda bulunabilirim diye düşünüyorum. Başvuruda maddi gelir olarak bu belgeleri sunsam kabul edilir mi yoksa illa bir yerde çalışıyor olmam mı lazım? Seyahatim uzun süreli olmayacak 2 hafta kadar kalıp dönmeyi planlıyorum. Bu durumda nasıl bir yol izlemek mantıklı olur? Teşekkürler şimdiden ve iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Rusya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp