Meksika Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.M. 13 Oca 2021, 12:00
    Merhabalar, Meksika vizesi 2021 yılında başvurularında herhangi bir değişiklik oldu mu? Aldığım vize ile Meksika’da ne kadar kalabilirim? Birçok kişiye sordum kimisi sadece 30 gün geçerli olduğunu söylerken bazı vize danışmanları 180 gün kalabileceğimi belirtti. Vize işlemlerimi sizin aracılığını ile yapmak istiyorum. Seyahatin ne kadar öncesi evraklarımı size göndermem gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi Çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Oca 2021, 12:00

    Merhabalar,

    Meksika’ya vize almak isteyen kişilerin dikkat etmeleri gereken en önemli konu hangi pasaporta sahip olduğudur. Meksika elektronik vize alma olanağını sadece Türkiye, Rusya ve Ukranya vatandaşları için sunmaktadır. Türk vatandaşları için daha önce pasaport türüne bakmaksızın bu imkanı sunarken, 15 Temmuz olayları sonrasında yeşil pasaport sahibi devlet memurlarının özel yazılı izinle yurtdışına çıkabildikleri için Meksika Konsolosluğuna başvuru yapmaları zorunluluğu getirdi. Bu durum daha sonra devlet memurları için kaldırılmış olmasına rağmen Meksika’ya vize almak isteyen yeşil pasaportlular için Konsolosluğa başvuru yapılarak vize alımı değişmemiştir.

    Meksika Vizesi 2021 Yılı Başvuru Detayları

    Bordo pasaport sahibi olan Türk Vatandaşları Meksika Konsolosluğu sitesi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Meksika’ya gitmek için vize başvurunuzu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için güncel pasaportunuzun fotoğraflı olan sayfasının fotokopisini ve Nüfus Cüzdanı fotokopinizi bize mail olarak göndermeniz yeterlidir. Ayrıca, Meksika vize başvuru formunuzu eksiksiz doldurabilmemiz için vize uzmanlarımız tarafından sizin mail adresinize gerekli evrak listesi ile birlikte taslak bir form gönderilecektir. Siz bu taslak formu çıktı olarak alıp, kişisel bilgilerinizi doldurup mail atmanız yeterlidir. Meksika vizenizin sonucu 24 saat içerisinde sonuçlanacaktır. 

    Meksika’ya gitmek için vize aldıktan sonra 30 gün içerisinde ülkeye giriş yapmanız gerekir. Eğer seyahatiniz elinizde olmayan sebeplerden dolayı ertelenirse yeni bir başvuru yapmanız gerekir. Aldığınız elektronik vize ile ülkeye tek giriş yapabilirsiniz. Meksika’ya giriş yaptığınız günden başlamak üzere 180 güne kadar kalabilirsiniz. Bu durum Turistik vize, ticari vize, transit vizelerde geçerli olduğu gibi eğitim, dini amaçlı ya da muhabir olarak gitmek isteyenler içinde geçerlidir.

    Meksika vizesi 2021 yılı başvurularında herhangi bir değişiklik olmadı. Güncel bilgileri öğrenmek ve Meksika vizenizi sorunsuz alabilmek için +90 (850) 460 15 84 numaralı Meksika özel vize hattımızı arayın.

    Saygılarımızla

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Meksika vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp