Meksika vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • D. Gül 26 Nis 2020, 16:01
    Merhaba ben meksika vizesi 2020 şartlarına dair bilgi almak istiyorum. Vize başvurum onaylanırsa Meksika’da ne kadar kalabilirim? Vize işlemlerini başlatmak için ofisinize mi gelmem gerekiyor? Seyahatin ne kadar öncesinden iletişime geçmem gerek sizinle? Bu sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Nis 2020, 16:01

    İyi günler, Meksika Birleşik Devletleri vatandaşlarımızın sahip olduğu pasaport türüne göre başvuru şeklini online olarak kabul edebilmektedir. Meksika vizesi başvuru süreci dahilinde Bordo Umuma Mahsus Pasaport hamili olan kişilerin vize talepleri e-vize sistemi üzerinden yapılabilmektedir. Kurum olarak başvurunun prosedüre uygun olarak gerçekleştirilmesi için profesyonel olarak danışmanlık hizmeti sağladığımızı hatırlatmak isteriz. 

    Meksika vize işlemleri sonucunda e-vize başvurusu olumlu olarak sonuçlanan vatandaşlar ülke sınırları içerisinde 180 güne kadar ikamet edebilmektedir. Vize sonuçlanma tarihinden itibaren 30 gün içerisinde Meksika’ya giriş yapılması gerekmektedir. 

    Meksika vizesi başvuru işlemlerinin kurumumuz vize temsilcileri ile gerçekleştirilmesi halinde herhangi bir şekilde şahsen bulunmanız gerekmemektedir. Vize talebi oluşturma işlemleri vize uzmanlarımız tarafından sizin adınıza en doğru ve güncel bilgilere uygun olacak şekilde tamamlanmaktadır. Seyahat tarihinin en az 20 gün öncesinden kurumumuz ile iletişime geçmeniz halinde başvuru işlemleri başlatılmakta ve söz konusu işlemleri şahsen bulunmamanıza karşın kolaylıkla takip edebilmeniz sağlanmaktadır. 

    Meksika vizesi başvuru süreci boyunca tüm adımlar güncel ve doğru bilgiler doğrultusunda yapılmaktadır. Böylece vatandaşlarımızın başvuru aşamasında yapmış oldukları hatalardan dolayı değerlendirmenin olumsuz olarak sonuçlanmasının önüne geçilmektedir. Başvuru işlemleri ile birlikte vize talebi oluşturma aşamasında hazırlanması gereken form ve dilekçe evraklarına dair danışmanlık sağladığımızı hatırlatırız.

    Vize temsilcilerimiz ile sağladığımız profesyonel danışmanlık sayesinde başvuru sahibi kişilerin karmaşık bulduğu vize sürecini kolaylaştırarak işlemlerin talep edildiği şekilde tamamlanması konusunda hizmet vermekteyiz. Meksika seyahat detaylarına ilişkin ayrıca bilgi almak için aşağıda yer almakta olan iletişim bilgilerimizi kullanabilirsiniz. 

    Meksika vizesi 2020 şartlarına dair ayrıca merak ettiğiniz bilgiler için vize temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Meksika vize uzmanlarımıza [email protected] elektronik posta adresi veya +90 (850) 460 15 84 numaralı telefon üzerinden rahatlıkla ulaşabilir olduğunuzu hatırlatmak isteriz. 

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Meksika vizesi 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp