Meksika vize ücretleri 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • B. Pekin 29 Nis 2020, 19:19
    İyi günler Vize Merkezi, ben 2020 yılı sona ermeden Meksika’ya seyahat etmek istiyorum. Meksika vize ücretleri 2020 detaylarını öğrenebilir miyim? Turistik gezi amacıyla seyahat edeceğim ve yaklaşık olarak 2 hafta kalmayı planlıyorum. Bu durumda ne kadar ücret ödemem gerekiyor? Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 Nis 2020, 19:19

    İyi günler, Meksika vize fiyatları dönemsel olarak güncellenmekle birlikte Meksika Konsolosluğu tarafından belirlenmektedir. Başvuru öncesinde belirlenmiş olan güncel ücretlerin öğrenilmiş olması oldukça önem arz etmektedir. Vize talebi değerlendirmesi sürecinin olumsuz karar ile sonuçlandırılması halinde başvuru sırasında ödenen ücret iade edilmemektedir. 

    Meksika seyahat planı olan kişiler başvurularını sahip oldukları pasaport türüne göre farklı olarak yapabilmektedir. Bordo Umuma Mahsus Pasaport hamili T.C. vatandaşları vize taleplerini online olarak elektronik vize sistemi üzerinden gerçekleştirebilmektedir. Kurum olarak Meksika online vize işlemleri sürecinde danışmanlık hizmeti sağlayarak başvuru sahipleri adına başvuru aşamasının güncel ve doğru olarak tamamlanmasını sağlamaktayız. 

    Meksika vize başvurusu sırasında e vize işlemleri için 150₺ + KDV ücret tutarı bulunmaktadır. Meksika turistik elektronik vizesi ile Meksika sınırları içerisinde 180 güne kadar ikamet edilebilir olduğunu hatırlamak isteriz. 

    Hususi Yeşil Pasaport ve Hizmet Gri Pasaport hamili kişilerin turistik gezi amacıyla Meksika’ya seyahat etmeyi planlaması halinde başvuru işlemleri konsolosluğa veya vize başvuru merkezleri aracılığıyla gerçekleştirememektedir. Meksika vize uzmanlarımız Meksika vize işlemleri konusunda başvuru sahiplerine sağladıkları danışmanlık ile sürecin belirlenen prosedüre uygunluk gösterecek şekilde tamamlanması konusunda hizmet vermektedir. 

    Meksika vize fiyatları Meksika’ya yapılacak seyahat türüne, ülkeye giriş yapabilme hakkına ve seyahat süresine göre farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle planan seyahate uygun olarak ücret detaylarının işlemler öncesinde teyit edilmesi gerekliliği bulunmaktadır. Başvuruya ilişkin detayların vize uzmanlarımız ile görüşülmesi halinde ödenmesi gereken ücret kolaylıkla teyit edilebilmektedir.

    Meksika vize ücretleri 2020 yılına ait bilgilere ve vize başvuru sürecine dair ayrıca merak ettiğiniz soruları vize uzmanlarımıza yönelterek kolaylıkla bilgi sahibi olabilirsiniz. Meksika vize temsilcilerimize [email protected] elektronik posta adresinden yazarak ya da +90 (850) 460 15 84 numaralı telefonumuzu kullanarak ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

    Saygılarımızla 
    Vize Merkezi

    Meksika vize ücretleri 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp