Meksika Vize Fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • S.S. 14 Oca 2021, 12:56
    Merhabalar, Meksika vize fiyatları 2021 yılında değişiklik oldu mu? Meksika Konsolosluğuna ödeme yapacak mıyız? Bordo pasaport sahibiyim uluslararası bir firmada yönetici olarak çalışıyorum, önümüzdeki yaz Meksika seyahati yapmayı planlıyorum. Seyahatime kaç gün kala başvuru yapmalıyım? Vize alımı konusunda yardımcı oluyor musunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Oca 2021, 12:56

    Merhabalar,

    Bordo pasaport sahibi olduğunuzdan dolayı elektronik vize başvurularını, Meksika Konsolosluğu sitesi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Konsolosluk tarafından vizenizin sorunsuz bir şekilde sonuçlanabilmesi için Meksika başvuru formunuzun eksiksiz ve yanlışsız olarak doldurulması gerekir. Meksika’ya gidiş tarihinize 1 ay kala başvuru yapabilirsiniz. 1 aydan daha fazla süre varken başvuru yaparsanız Meksika’ya yapacağınız giriş tarihinde vizenizin süresi bitmiş olacaktır. Çünkü vizenizin onaylandığı gün vize süresi başlar ve 30 gün sonra biter. Meksika vize fiyatları başvuru şekline ve türüne göre değişiklik gösterir.

    Meksika Vize Fiyatları 2021 Yılında Değişti Mi?

    Meksika vizenizi sorunsuz bir şekilde alabilmeniz için Meksika vize uzmanlarımız yardımcı olmaktadır. Güncel pasaportunuzun ve Nüfus cüzdanınızın fotokopilerini mail olarak göndermelisiniz. Aynı zamanda, Meksika vize başvuru formunuzu eksiksiz doldurabilmek için vize uzmanlarımız size başvuru taslak formunu mail adresinize gönderecektir. Bu formu çıktı olarak alıp, doldurduktan sonra taratıp, mail olarak gönderebilirsiniz. 

    İstenilen belgeler ve formu vize uzmanımıza ilettikten sonra size gönderilen maildeki banka hesabına Meksika vize fiyatı ödeme yaptıktan sonra ödemin yapıldığını gösteren banka dekontunu mail ile göndermelisiniz. Meksika vizenizin sonuçlanması 24 saat içerisinde olmaktadır. Deneyimli Meksika vize uzmanlarımız tarafından güvenli bir şekilde gerçekleştirilecek olan bu danışmanlık ve hizmet için Meksika vize fiyatı sadece 150 Türk Lirasıdır.

    Meksika seyahatiniz ileri bir tarihe ertelenirse yeni bir başvuru yapmalı, yeni tarihli bir vize almalısınız. Meksika elektronik vize tek girişlidir. Vize süresi Meksika’ya girdiğiniz gün itibari ile başlar, 180 güne kadar kalabilirsiniz. Alınan vize; Turistik, ticari, transit vizelerde geçerli olduğu gibi kısa süren dil eğitimi, dini amaçlı seyahatler ya da muhabir olarak gitmek isteyenler içinde geçerlidir.

    Meksika Konsolosluğu’na bizzat başvuru yapması zorunlu yeşil pasaport sahipleri ya da çok girişli vize almak isteyen bordo pasaport sahipleri ise Meksika vize fiyatları geçen yıl olduğu gibi 44 Dolardır.

    Meksika vize fiyatları 2021 yılında herhangi bir değişiklik olmamıştır. Bu konuda daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 0212 970 05 50 numaralı Meksika özel vize hattımızdan uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Meksika vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp