Meksika Vize Başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • L.F.S. 15 Oca 2021, 13:10
    Merhabalar, Meksika vize başvurusu 2021 yılı yaz aylarında yapmak istiyorum. Pasaportumun süresi doldu ve 2031 yılına kadar geçerli yeni bir pasaport aldım. Süresi dolan pasaportumda hala geçerli Amerika vizem var. Bu vize ile Meksika’ya seyahat edebilir miyim? Sitenizde var olan Amerika vizem ile gidebileceğim yazıyor ama ben işimi garantiye almak için Meksika vizesi almak istiyorum. Vize alma konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Oca 2021, 13:10

    Merhabalar,

    Geçerli Amerika vizeniz olduğundan dolayı Meksika vizesine başvurmak zorunda değilsiniz. Fakat sizin gibi birçok müşterimiz Amerika vizesi olmasına rağmen elektronik vize alıp, Meksika’ya o şekilde gittiler. Bordo pasaportu olanlar Meksika Konsolosluğu sitesi üzerinden elektronik vize işlemleri yapılabilmektedir. Meksika’ya seyahat tarihiniz yaklaştığında 24 saat içerisinde elektronik vizenizi alabiliriz.

    Meksika Vize Başvurusu 2021 Yılı Detayları

    Başvuru yapabilmeniz için size en yakın ofisimizi arayarak hazırlamanız gereken evrak listesini size mail atmasını isteyebilirsiniz. Vize uzmanlarımız Meksika vizesine başvurmak için gerekli evrak listesi ile birlikte taslak bir form göndereceklerdir. Gönderilen Meksika vizesi taslak formunu çıktı alıp, kişisel bilgilerinizi doldurduktan sonra mail atmanız yeterlidir. Meksika vizesi başvuru yapacak olanların sorunsuz bir şekilde vizelerini alabilmesi için güncel pasaportlarının fotoğraf olan sayfasının fotokopisi ve Nüfus Cüzdanı fotokopisini Meksika vize uzmanlarımıza mail olarak göndermesi yeterlidir. Meksika vizesi başvuru sonucu 24 saat içerisinde sonuçlanacaktır. 

    Meksika vizeniz sonuçlandıktan sonra vize uzmanlarımız vizenizi sizin mail adresinize gönderecektir. Vizeniz başvuru sonucu tarihinde başlar 30 gün geçerlidir. 30 gün dolmadan Meksika’ya giriş yapmanız gerekir. Aldığınız vize tek girişlidir. Ülke sınırlarından çıkış yaptığınız takdirde tekrar giriş yapabilmek için yeni bir vize talebinde bulunmanız gerekmektedir. Meksika’ya giriş yaptığınız günden başlamak üzere Meksika’da 180 güne kadar kalabilirsiniz. Bu verilen vize süreleri Turistik vize, ticari vize, transit vize, eğitim, dini amaçlı ya da muhabir olarak gitmek isteyenler içinde geçerlidir.

    Elektronik vizenizi sorunsuzca kullanabilmeniz için Meksika’ya gideceğiniz havayolu şirketinin SAE sistemine sahip olup olmadığını öğrenin. Meksika’ya vardığınızda gümrükten geçerken bir FMM formu doldurmanız gerekir. Meksika vizesi onayını yazdırıp, saklayın. Çünkü havayolları görevlisine ve Meksika’ya vardığınızda Federal Göçmen Polisi’ne göstermeniz gerekmektedir. Meksika’daki otel rezervasyonu ve uçak dönüş biletinizi, gezinin amacını kanıtlayabileceğiniz belgeleri; tur programınız, şirket davetiyeniz, şirket sözleşmenizi yanınızda bulundurmalısınız. Ekonomik durumunuzun belgelenmesi, giriş noktasında göçmenlik yetkilileri tarafından istenebilmektedir.

    Meksika vize başvurusu 2021 yılında değişiklikler olup olmadığını vize uzmanlarımızı +90 (850) 460 15 84 numaralı Meksika özel hattımızdan arayarak öğrenebilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel Erdin

    Meksika vize başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp