Meksika Turistik Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • H.L. 14 Oca 2021, 17:36
    Merhabalar, Meksika turistik vize 2021 yılında alabilmemiz mümkün müdür? Doktorum kendi ofisim var. Bordo pasaportum var. Ne kadar ödeme yapmam gerekir? Ne kadar zamanda çıkar? Konsolosluğa şahsen başvuru yapmama gerek var mı?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Oca 2021, 17:36

    Merhabalar,

    Meksika turist vizesi almak isteyen başvuru sahiplerinin dikkat etmesi gereken en önemli konu hangi pasaport türüne sahip olduğudur. Daha önce pasaport türüne bakmaksızın bu imkânı sunarken, 15 Temmuz olayları sonrasında bu durum değişmiştir. Meksika turist vizesi almak isteyen yeşil pasaportlular, Konsolosluğa başvuru yaparak vize alırken, bordo pasaport sahipleri elektronik vize alarak gidebilmektedir.

    Türk Vatandaşları Meksika Konsolosluğu sitesi üzerinden tüm işlemlerini yapabilmektedir. Fakat özellikle form doldurma kısmında hatalı bilgi girişi ya da işlem hatası yaparsanız vize alma konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Vize başvurunuzu sorunsuz gerçekleştirebilmek için güncel pasaport fotokopisi ve Nüfus Cüzdanı fotokopinizi bize göndermeniz, ulaştırmanız yeterlidir. Vize uzmanlarımız tarafından sizin mail adresinize gerekli evrak listesi ile birlikte Meksika vize başvuru formunu taslağı mail atılacaktır. Siz bu taslak formu çıktı olarak aldıktan sonra, kişisel bilgilerinizi eksiksiz doldurup mail atmalısınız. Meksika vizenizin 24 saat içerisinde mailinize gönderilecektir. Meksika turistik vize ücreti olarak sadece 150 Türk Lirası ödemeniz yeterlidir.

    Meksika’ya seyahat etmek için vize işleminiz sonuçlandıktan sonra 30 gün içerisinde ülkeye giriş yapmanız gerekir yoksa vizenizin süresi bittiği için ülkeye giriş yapamazsınız. Seyahatiniz ertelenirse yeni bir başvuru yapmanız ve yeni bir vize almanız gerekir. Aldığınız Meksika e-vize ile ülkeye sadece tek giriş yapılabilir. Meksika’ya giriş yaptığınız gün 180 gün kalma süreniz başlamaktadır. Bu durum Turistik vize, ticari vize, transit vizeler için geçerli olmasının yanı sıra kısa süreli eğitim, dini amaçlı ya da muhabir olarak gitmek isteyenler içinde geçerlidir.

    Meksika turistik vize ücreti banka hesap numaramıza yatırdığınızda dekontu mail attığınız takdirde işlemleriniz hemen başlayacaktır.

    Meksika turistik vize 2021 yılı başvuruları hakkında en güncel bilgileri öğrenmek ve Meksika vizenizi sorunsuz almak istiyorsanız +90 (850) 460 15 84 numaralı Meksika özel vize hattımızı arayabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Meksika turistik vize2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp