Meksika Transit Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Y. A. U. 13 Oca 2021, 15:53
    Merhabalar, Meksika transit vize 2021 yılı için değişiklik oldu mu? Uçağım Meksika üzerinden Amerika’ya geçiyor. Amerika vizem var ama yine de transit vize almam gerekir mi? Bordo pasaportum var elektronik vize alırsam sorunsuz şekilde havalimanında aktarma yapabilir miyim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Oca 2021, 15:53

    Merhabalar,

    Meksika’ya transit vize almak isteyen bordo pasaport sahipleri Meksika elektronik vize alarak havalimanında aktarma yapabilirler. Meksika e-vize almak isteyen Türk Vatandaşları Konsolosluk sitesi üzerinden işlemlerini yapabilirler. Transit vize Meksika içine girmeden sadece havalimanında aktarmalar için kullanılır. Fakat aldığınız Meksika e-vize ile ülkeye de giriş yapabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken en önemli konu Meksika elektronik vize tek girişlidir. Eğer Türkiye’ye dönüşte de uçağınız Meksika üzerinden gelecek ise yeni tarihli ikinci bir e-vize almanız gerekir.

    Meksika Transit Vize 2021 Yılı Detayları

    Geçerliliği olan Amerika vizesi olan kişilerden Meksika Devleti, Meksika’ya transit vize talep etmemektedir. Ama birçok yolcumuz havalimanında sorun çıkmaması için e-vize alıp o şekilde seyahat ettiler. Bunun kararı tamamen size aittir. Eğer transit vize Meksika elektronik vize başvuru yapmak isterseniz, başvurunuzu sorunsuz bir şekilde Meksika vize uzmanlarımız gerçekleştirmektedir. Başvuru için güncel pasaportunuzun fotoğraflı olan sayfasının fotokopisi ve Nüfus Cüzdanı fotokopisi yeterlidir. Bu belgeleri bize mail olarak gönderebilirsiniz. Aynı zamanda başvuru formunuzu eksiksiz doldurabilmemiz için Meksika vize uzmanlarımız tarafından size gerekli evrak listesi ile birlikte Meksika vizesi taslak başvuru formunu mail atacaktır. Bu taslak formu çıktı olarak alıp, kişisel bilgilerinizi kalem ile doldurup uzmanlarımıza mail atmanız yeterlidir. Meksika vizeniz, sabah evraklarınız gelirse en geç ertesi gün elinizde olacaktır. 

    Meksika vizeniz onay aldıktan sonra 30 gün içerisinde Meksika’ya girmeniz zorunludur. Seyahatinizin tarihlerinde değişiklik olursa ya da elinizde olmayan sebeplerden dolayı gidemez ve 30 günlük süreniz geçerse yeni bir başvuru yapmanız gerekir. Aldığınız e-vize ile Meksika’ya sadece tek giriş yapabilirsiniz. Meksika’ya girdiğiniz gün vizenizin süresi başlar. Aynı vize ile 180 güne kadar kalabilirsiniz. Turistik vize, ticari vize, transit vizeler için geçerli olan bu durum kısa süreli eğitim vizesi, dini amaçlı seyahatler ya da muhabir olarak gitmek isteyenler içinde geçerlidir.

    Meksika transit vize 2021 yılı başvurularınız hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız +90 (850) 460 15 84 numaralı Meksika özel vize hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Meksika transit vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp