Etiyopya Turistik ve Ticari Vize

Etiyopya Turistik Vize başvuruları için tarafımıza ulaştırılması gereken belgeler
 
1. Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
2. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, Etiyopya Büyükelçiliği'ne hitaben yazılmış dilekçe, ıslak imza ve kaşeli olmalıdır)
3. Nüfus Cuzdanı Fotokopisi
4. 2 adet Biometrik Fotoğraf
5. Uçak bileti ve Otel Konfirmasyonu (otel rezervasyonun onaylandığını kesinleştiren belge)
 
Etiyopya Ticari Vize için başvuru gerçekleştirecek kişilerin ek olarak hazırlaması gereken belgeler
 
1. Davetiye (Etiyopya şirketinin antetli kağıdında düzenlenecek davetiye belgesinde etiyopya şirketinin adres ve iletişim bilgileri bulunmalıdır.)
2. Davet eden kişinin Etiyopya Kimlik Kartı ve Pasaport Fotokopisi
3. başvuru sahibinin şirketine ait evraklar (faaliye belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, sicil gazete fotokopileri)
4. Başvuru sahibinin şirketine ait Banka hesap özeti (son 3 aylık en az 2500 TL bakiyesi olan kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)

ETİYOPYA VİZESİ
Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 38
Faks : +90 (212) 287 72 44
ortadogu@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 38
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 38
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 25 21
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+ 90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com