Etiyopya turistik vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.Gürbüz 14 Haz 2021, 14:25
    İyi çalışmalar, arkadaşlarımla beraber Etiyopya’ya seyahat edeceğim. Aramızda yeşil pasaport sahibi olanlarda var bordo pasaport sahibi olanlarda var. Bu durumda vize muafiyetine denk gelen oluyor mu? Gezimiz turistik amaçlı olacak bu nedenle Etiyopya turistik vize 2021 başvurularının nasıl yapıldığına dair bilgi almak istiyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Haz 2021, 14:25

    İyi günler, Etiyopya seyahat edecek olan Bordo, Yeşil ve Gri (Umuma Mahsus, Hususi ve Hizmet) Pasaportu sahiplerinin seyahatleri öncesinde Etiyopya turist vizesi sahibi olmaları gerekmektedir. Başvuru işlemleri elektronik vize (e-vize) sistemi aracılığıyla online olarak gerçekleştirilebilmektedir. Kurumumuz bu konuda başvuru sahiplerine profesyonel olarak danışmanlık desteği sunmakta ve sürecin başvuru sahibi adına en uygun şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

    Etiyopya turistik vize ücreti ve gerekli evrakların ibraz edilmesi ile birlikte başvuru işlemleri başlatılmaktadır. Temsilcilerimiz ibraz edilen belgelerin kontrolünü titizlikle gerçekleştirmektedir. Bu sırada belgeler arasında eksiklik olması durumunda tarafınız ile iletişime geçilerek eksik ya da hatanın giderilmesi sağlanmaktadır. Başvurunun eksik ya da yanlış belge ibraz edilerek yapılması halinde başvuru işleme alınmayabilir ya da ret kararı ile sonuçlanabilir.

    Etiyopya turist vizesi başvurularında tarafımızdan destek alınması halinde başvuru sahibinin şahsen bulunması şartı aranmamaktadır. İşlemler temsilcilerimiz tarafından gerçekleştirilirken şahsınız adına sürecin takibini uzaktan rahatlıkla yapabilirsiniz. Etiyopya online vize başvurularında vize talebi ortalama 3 iş günü içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Değerlendirme sonucu başvuru işlemleri sırasında belirtilmiş olan elektronik posta adresine gönderilmektedir.

    Başvuru aşamasında ödenen Etiyopya turistik vize ücreti işlemlerin olumsuz olarak sonuçlanması halinde başvuru sahibine iade edilmemektedir. Bu nedenle tüm sürecin en doğru adımlarla gerçekleştirilmiş olması oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Etiyopya turistik vize 2021 başvuru işlemlerine dair sorunuzu size yardımcı olacak şekilde yanıtlamaya çalıştık. Sürece dair ayrıca bilgi almak istediğiniz konuların bulunması halinde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile 0212 970 05 38 numaralı telefonumuz üzerinden ya da size en yakın ofisimizi ziyaret ederek görüşme yapabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunarız.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Etiyopya Turistik Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • P.T. 19 Ağu 2021, 14:33

    Merhabalar, Etiyopya turistik vize 2021 yılı başvuru işlemlerine dair birkaç sorum var. Ben öğrenciyim ve Etiyopya’ya seyahat etmek istiyorum ama şuan herhangi bir gelirim yok seyahat masraflarımı ailem karşılayacak bu durumda başvuruyu nasıl yapmam gerekiyor ve siz bu konuda ne gibi yardımlarda bulunuyorsunuz acaba? Bana yapılması gerekenlere dair bilgi verirseniz ona göre başvuruyu başlatmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Ağu 2021, 14:36

    İyi günler, Etiyopya turist vizesi başvuru sürecinde kurum olarak başvuru sahiplerine profesyonel danışmanlık desteği verdiğimizi hatırlatarak sorunuzu yanıtlamak isteriz. Vize talebi oluşturabilmek için ilk olarak seyahatin hangi nedenle ve ne kadar süreliğine gerçekleştirilecek olduğunun belirlenmesi gerekmektedir. Başvuru yapılacak olan vize türü belirlendikten sonra işlemler başlatılmaktadır. Talep edilen belgeler ve Etiyopya turistik vize ücreti başvuru yapılan vize türüne göre farklılık göstermektedir.

    Gelir sahibi olmadan oluşturulan vize taleplerinde başvuru sahibinde birinci dereceden yakınlarının sponsor olması gerekmektedir. Bu aşamada sponsor dilekçesi hazırlanarak seyahat marsaflarının karşılanacak olduğunun taahhüt edilmesi şartı aranmaktadır.  Başvuru sahibinin Bordo Umuma Mahsus Pasaport hamili olarak turistik gezi amaçlı vize talebinde bulunacak olması halinde işlemler e-vize sistemi üzerinden yapılabilmektedir.

    Kurumumuz online Etiyopya turist vizesi başvurularında başvuru sahiplerine destek vererek işlemlerin en doğru ve hızlı şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. İşlemler sırasında başvuru sahibinin şahsen bulunması şartı aranmaması nedeniyle dilerseniz sürecin takibini uzaktan rahatlıkla yapabilmeniz mümkündür.

    Etiyopya vize işlemleri ile ilgili olarak ayrıca sormak istediğiniz soruların bulunması halinde ya da doğrudan başvuru sürecini kurumumuz desteği ile başlatmak istemeniz halinde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız ile görüşmek için 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabilir ya da ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Etiyopya turistik vize 2021 yılı başvuru işlemlerine dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olmasını umarız. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettikleriniz için yukarıda yer vermiş olduğumuz iletişim adreslerimiz üzerinden bizimle görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Bilgi ve danışmanlık desteği için bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp