Etiyopya vizesi nasıl alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • R.G. 14 Haz 2021, 23:06
    Merhaba iyi çalışmalar öncelikle, ben Etiyopya vizesi nasıl alınır 2021 yılı güncel bilgilerini öğrenmek için bu soruyu oluşturuyorum. Sitenizde sorulan sorulara cevap verdiğinizi gördüğüm için buradan bir ön bilgi alırım diye düşündüm. Süreçle ilgili bana bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim ve işlemleri başlatmak için sizinle ne zaman doğrudan görüşme yapmak daha iyi olur onu da söyler misiniz lütfen? Teşekkür ediyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Haz 2021, 23:06

    İyi günler, Etiyopya'ya vize nasıl alınır sorusu başvuru işlemleri sırasında kurumumuza sıkça yöneltilen sorular arasında yer almaktadır. Kurumumuz başvuru sahiplerine süreç hakkında bilgi vermekle birlikte aynı zamanda işlemler sırasında da profesyonel olarak danışmanlık desteği sunmaktadır. İşlemler sırasında şahsen bulunmanıza dair herhangi bir zorunluluk söz konusu olmadığını hatırlatmak isteriz. Dilerseniz sürecin takibini uzaktan rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

    Etiyopya vizesi alma yolları arasında ilk olarak seyahatin hangi amaçla ve ne kadar süreli olarak gerçekleştirilecek olduğunun belirlenmesi yer almaktadır. Daha sonra planlanan seyahate uygun olan vize türünün belirlenmesi yer almaktadır. Konsolosluğun talep ettiği belgeler ve ücretler başvuru yapılan vize türüne göre farklılık göstermektedir. Seyahat planının uygunluk göstermesi halinde başvurular online olarak e-vize sisteminden yapılabilmektedir. Etiyopya online vize başvuruları konusunda temsilcilerimiz destek vermeye devam etmektedir.

    Planlanan seyahatin en az 20 gün öncesinden başvuru işlemlerinin başlatılması tavsiye edilmektedir. Etiyopya'ya vize nasıl alınır sorunuza ek olarak bahsetmek isteriz ki gereken evraklarınız temsilcilerimiz tarafından titizlikle incelenmektedir. Bu aşamada eksik ya da hatalı evrak bulunması durumunda tarafınız ile iletişime geçerek başvuru dosyanızın eksiksiz olarak hazırlanması sağlanmaktadır. Eksik evrak sunulması başvurunun Etiyopya Konsolosluğu tarafından işleme alınmamasına ya da ret kararı ile sonuçlanmasına yol açabilmektedir.

    Etiyopya vizesi nasıl alınır 2021 yılı için güncel bilgilerini tarafınız ile paylaşmış bulunmaktayız. Konu ile ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz sorularınızı vize danışmanlarımıza iletebilirsiniz. Vize uzmanlarımız ile görüşmek için ikamet adresinize en yakın ofisimizi ziyaret edebilir veya 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla

    Etiyopya Vizesi Nasıl Alınır 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • L.G. 19 Ağu 2021, 15:44

    İyi günler dilerim Vize Merkezi, Bordo pasaport sahibi olanlar için turistik Etiyopya vizesi nasıl alınır 2021 yılında gelen yeni bir güncelleme söz konusu mu? Ben başvuru yapmak istiyorum ve nereden başlamam gerektiği konusunda emin olamıyorum. Danışanlarınıza bu konuda ne gibi destekler sağladığınızdan da bahseder misiniz kısaca lütfen? Teşekkür ediyorum şimdiden dönüşünüz için iyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Ağu 2021, 15:51

    İyi günler, turistik gezi amacıyla Etiyopya’ı ziyaret edecek kişiler Bordo Umuma Mahsus Pasaport hamili olmaları durumunda başvurularını e-vize sistemi üzerinden yapabilmektedir. Online başvuru Etiyopya vizesi alma yolları arasında en hızlı vize talebi oluşturma sürecini içermektedir. Başvurunun online olarak yapılabilmesi halinde konsolosluk tarafından talep edilen belgelerin eksiksiz olarak başvuru dosyasına eklenmesi şartı aranmaktadır.

    Hızlı ve doğru bir şekilde Etiyopya'ya vize nasıl alınır sorusunu cevaplarken ilk olarak evrakların eksiksiz bir şekilde bir araya getirilmesi gerektiğinden bahsedilebilir. Belgelerin hatalı ya da eksik olarak sisteme yüklenmesi başvurunun işleme alınmamasına ya da değerlendirme sürecinin olumsuzlukla sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Seyahat planınızı gözden geçirerek başvurunun online olarak yapılmasına uygun olması durumunda kurumumuz ile işlemleri hızlıca başlatabilirsiniz.

    Süreç boyunca şahsen bulunmanıza dair herhangi bir şart aranmamaktadır. Bu sebeple Etiyopya vizesi alma yolları içerisinden süreci uzaktan takip edebilme seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Evrakları kurumumuza elden teslim edebilir veya dilerseniz kargo ya da kurye desteğinden faydalanabiliriz. Belgelerinizi online olarak tarafımıza iletme yolunu da tercih edebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

    Etiyopya turistik vize işlemlerine dair detaylı bilgi talep etmeniz halinde ya da vize talebi oluşturma sürecini kurumumuz desteği ile tamamlamak istemeniz durumunda bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile görüşme yapabilmek için ikamet etmekte olduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz turistik Etiyopya vizesi nasıl alınır 2021 yılı güncel bilgilerine dair sorunuzu cevapladık. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olacağını umuyoruz. Ayrıca bilgi almak istediğiniz konuların bulunması durumunda kurumumuzla yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimizi kullanarak görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp