Etiyopya vizesi kaç günde çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.S. 14 Haz 2021, 23:10
    Merhabalar, ben Etiyopya’yı ziyaret etmeyi planlıyorum. Başvuru işlemlerinin ortalama ne kadar sürdüğünü öğrenmek istiyorum. Ayrıca Etiyopya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için kesin bir süreden bahsetmek mümkün mü? Buna göre toplamda ne kadar bir süreye ihtiyacım olacağını kestiremiyorum. Kısaca bana bilgi verirseniz eğer ben de ona göre plan yapabilirim. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Haz 2021, 23:10

    İyi günler, Etiyopya'ya vize kaç günde çıkar sorusu vize işlemleri sırasında kurumumuza sıkça yöneltilen sorular arasında yer almaktadır. Seyahat planının uygunluk göstermesi durumunda yapılan Etiyopya online vize başvuruları konsolosluk tarafından ortalama 3 iş günü içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Planlamış olduğunuz seyahatin başlangıç tarihinden en az 20 gün öncesinde tarafımız ile iletişime geçerek başvuru işlemlerini başlatabilirsiniz. Bu sayede şahsınız adına vize talebiniz eksiksiz ve hatasız olarak vize temsilcilerimiz tarafından oluşturulmaktadır.

    Başvuru işlemlerinin resmi tatil günlerine denk gelmesi, konsolosluğun yoğun olması gibi durumlarda Etiyopya vizesi çıkma süresi değişikliğe uğrayabilmektedir. Ayrıca başvuru işlemleri sırasında başvuru sahibinin eksik evrak ibraz etmesi değerlendirme sırasında ek evrak talep edilmesine yol açabilmektedir. Bu durumda da sonuçlanma gün sayısında farklılıklar meydana gelebilmektedir.

    Başvuruda eksik evrak sunulması ek evrak talebine yol açabildiği gibi aynı zamanda konsolosluğun başvuruyu işleme almamasına ya da ret kararı ile sonuçlandırmasına yol açabilmektedir. Bu nedenle vize talebi oluşturulması aşamasında tüm belgelerin eksiksiz olarak sunulması oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır.

    Etiyopya vizesi çıkma süresi göz önünde bulundurularak başvuru işlemlerinin seyahat planını etkilemeyecek bir tarihte gerçekleştirilmesi tavsiye edilmektedir. Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak sürecin şahsınız adına hızlı ve kolayca tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

    Etiyopya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı güncel bilgileri ve başvuru işlemlerinin ne kadar süreceğine dair sorunuzu sizin için cevaplamış bulunmaktayız. Konu ile ilgili olarak diğer merak ettiklerinizi sormak ya da vize talebi oluşturma adımlarını temsilcilerimiz desteği ile tamamlamak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Vize uzmanlarımız ile 0212 970 05 38 numaralı telefonumuz üzerinden rahatlıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Saygılarımızla

    Etiyopya Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • K.Y. 19 Ağu 2021, 18:26

    İyi çalışmalar diliyorum öncelikle. Etiyopya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında başvuru oluşturma ortalama ne kadar bir süre istiyor bunları öğrenmek istiyorum. Hangi aşamada evrakları ve ücreti teslim etmemiz gerekiyor? İşlemleri başlatmak için sizinle iletişime geçmeyi düşünüyorum ama en doğru zaman nedir onu öğrenebilirsem çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden iyi günler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Ağu 2021, 18:29

    İyi günler, Etiyopya’yı ziyaret nedeniyle vize başvurusunda bulunacak kişilerin ilk olarak başvuru yapacakları vize türünü öğrenmeleri gerekmektedir. Vize türünü belirlemek için seyahatin hangi amaçla ve ne kadar süreliğine gerçekleştirilecek olduğunun kesinleştirilmesi oldukça önem arz etmektedir. Etiyopya'ya vize kaç günde çıkar sorusu için ortalama bir süreden bahsedilebilmektedir. Başvuru sahibinin Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahibi olarak kısa süreli turistik gezi planlaması durumunda vize talebi online adımlarla oluşturulabilmektedir.

    E-vize (elektronik vize) sistemi üzerinden yapılan başvurularda Etiyopya vizesi çıkma süresi ortalama 3 iş günü olarak belirlenmiştir. Söz konusu süre konsolosluk yoğunluğu, resmi tatil günleri veya ek evrak talep edilmesi gibi durumlarda değişikliğe uğrayabilmektedir. Bu süreyi de göz önünde bulundurarak başvuru sahiplerinin seyahat başlangıç tarihlerinden en az 20 gün öncesinde başvuru işlemlerini başlatmalarını tavsiye etmekteyiz.

    Kurum olarak e-vize başvurusunda bulunacak kişilerin işlemleri konusunda profesyonel destek vererek sürecin oldukça hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktayız. Etiyopya vizesi çıkma süresi göz önüne alınarak temsilcilerimizle iletişime geçmeniz halinde başvuru işlemleri şahsınız adına gerçekleştirilmektedir.

    Etiyopya vize işlemleri konusunda uzman kadromuz ile iletişime geçerek konu ile ilgili detaylı bilgi alabilir ya da başvuru oluşturulması adımlarını hızlıca başlatabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımzıla görüşmek için size en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Etiyopya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvuru işlemlerine dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Sürece dair diğer merak ettiklerinizle ilgili olarak bilgi almak istemeniz halinde bizimle yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimiz üzerinden kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz. Bilgi desteği için kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar, iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp