Etiyopya vize reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • B.Ortaç 14 Haz 2021, 23:18
    Merhaba, iyi günler. Ben Etiyopya’ya vize başvurusunda bulunarak turistik bir gezi gerçekleştirmeyi planlıyorum. Bu durumda işlemler sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenmek istiyorum. Etiyopya vize reddi 2021 yılında hangi durumlarda karşımıza çıkabiliyor ve bu durumla karşılaşmamak için sizin önerileriniz neler? Yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Haz 2021, 23:18

    İyi günler, Etiyopya vizesi ret kararı Etiyopya Konsolosluğunun vize değerlendirmesi sonucu oluşabilecek olumsuz bir durumdur. Vize başvurularını kabul etme ve değerlendirme yetkisi yalnızca konsolosluğa aittir. İşlemler sırasında danışmanlık desteği veren kurumumuzun vize taleplerini değerlendirme yetkisine sahip olmadığını hatırlatmak isteriz.

    Başvurular sırasında en yaygın Etiyopya vize ret kararı eksik evrak teslim edilmesi halinde verilmektedir. Eksik evrak başvurunun olumsuz sonuçlanmasına ya da işleme alınmamasına neden olabildiği gibi tarafınızdan ek evrak talep edilmesine de yol açabilmektedir. Bu durumda vize değerlendirme süreci tahmin edilenden uzun sürebilmektedir. Seyahat planı ile ilgili olarak herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmamak adına evrakların tam olarak ibraz edilmesi ve başvuru adımlarının doğru olarak tamamlanması oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır.

    Konsolosluk tarafından hazırlanan başvuru formunun eksik, hatalı ya da tutarsızlık gösterecek şekilde doldurulması da Etiyopya vizesi ret kararı ile karşılaşılmasına yol açabilmektedir. Formun doğru bilgilerle, eksiksiz olarak doldurulması zorunluluğu bulunmaktadır. Kurumumuz bu konuda başvuru sahiplerine destek vererek form ve belgelerin tutarlılık gösterecek şekilde hazırlanmasını sağlamaktadır.

    Olumsuz sonuçlanan başvurularda başvuru sahipleri redde neden olan durumu ortadan kaldırarak tekrardan başvuru yapabilmektedir. Konu ile ilgili olarak itiraz dilekçesi yazılması da yapılabilecekler arasında yer almaktadır. Konsolosluğun Etiyopya vize ret nedenini açıklamak gibi bir zorunluluğa sahip olmadığını hatırlatmak isteriz. Bu nedenle sürecin doğru şekilde yöneltilmesi oldukça önemli arz eden konular arasındadır.

    Tarafımıza yönetmiş olduğunuz Etiyopya vize reddi 2021 yılı için dikkat edilmesi gerekenlere dair sorunuzu yanıtlamış bulunmaktayız. Sürece dair diğer merak ettiklerinizi sormak ya da işlemleri profesyonel danışmanlık desteğimiz ile gerçekleştirmek için bizimle 0212 970 05 38 numaralı telefonumuz üzerinden Etiyopya vizesi temsilcilerimiz iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Etiyopya Vize Reddi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • E.H. 19 Ağu 2021, 19:01

    Selamlar, iyi çalışmalar. Etiyopya vize reddi 2021 yılı konusunda bilgi almak istiyorum. Hangi hatalardan dolayı başvuru reddedilebiliyor? İşleme alınmaması gibi bir bilgiye denk geldim bu doğru mu acaba? Böyle durumlarda ne yapılması gerektiğini de söyler misiniz lütfen. Ona göre önlem almak istiyorum çünkü. Şimdiden teşekkürler, iyi günler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Ağu 2021, 19:04

    İyi günler, Etiyopya Konsolosluğu yetki alanı içerisinde bulunan Etiyopya vize ret kararı önemli birkaç durumda verilebilmektedir. Söz konusu nedenleri öğrenerek bunlardan kaçınmak durumunda olumsuz ihtimalin önüne geçebilmeniz mümkün olmaktadır. En sık rastlanan olumsuz karar nedeni başvuru sırasında eksik evrak teslim etmektedir. Konsolosluk tarafından talep edilen belgelerin eksik veya hatalı olarak ibraz edilmesi başvurunun işleme alınmamasına ya da ret kararı ile sonuçlanmasına yol açabilmektedir.

    Etiyopya vizesi ret kararı ile karşılaşmamak için evrakların eksiksiz olarak teslim edilmesi, başvuru işlemlerinin doğru olarak tamamlanması önem arz etmektedir. Ayrıca başvuru sırasında seyahat bitişinden sonra ülkeden çıkış yapılacağının taahhüt edilmesi de vize kararını doğrudan etkilemektedir.

    Kurumumuzun danışmanlık hizmetinden faydalanarak başvuru sahiplerinin süreç içerisinde sıkça yaptığı hatalardan dolayı başvurularının reddedilmesi ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz. Temsilcilerimiz Etiyopya vize ret kararı ile karşı karşıya kalmamak adına evraklarınızı titizlikle inceleyerek vize talebinin konsolosluğun uygun gördüğü şekilde gerçekleştirilmesi konusunda destek vermektedir.

    Etiyopya vize işlemleri sırasında dikkat edilmesi gerekenlere dair ayrıca merak ettiğiniz konuların bulunması durumunda bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Uzman temsilcilerimiz ile Etiyopya vizesi ret konusunda detaylı bilgi almak ya da danışmanlık desteği talep etmek için size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz doğrudan 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanarak görüşme yapabilmeniz de mümkündür.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Etiyopya vize reddi 2021 yılında dikkat edilmesi gerekenlere dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Konu ile ilgili olarak detaylı bilgi almak istemeniz halinde yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimizi kullanarak bizimle doğrudan görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile iletişime geçerek danışmanlık desteği hizmeti ile başvuru sürecini başlatabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Bilgi için bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp