Etiyopya vize randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • O.Caymaz 14 Haz 2021, 14:34
    Selamlar, bu yıl içerisinde Etiyopya’ya bir seyahat planlıyorum. Başvurunun nasıl yapıldığını ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenmek istiyorum. Bu işlemler sırasında Etiyopya vize randevusu 2021 yılı geçerli mi? Yoksa süreci daha kolay bir şekilde tamamlamanın başka bir yolu var mı? Siz işlemler sırasında yardımcı oluyorsunuz diye biliyorum bu durumda tüm süreçle tek başımıza ilgilenmek durumu ortadan kalkıyor değil mi? Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Haz 2021, 14:34

    Etiyopya vizesine randevu almakİyi günler, Etiyopya vize başvurusunda bulunmak ve Etiyopya vizesine randevu almak işlemleri için kurumumuz başvuru sahiplerine profesyonel olarak danışmanlık desteği sunmaktadır. Başvuru işlemlerini başlatmadan önce ilk olarak seyahat amacının ve süresinin belirlenmesi gerekmektedir. Vize türleri seyahatin amacına ve süresine göre farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle ilk olarak yapılması gerekenler arasında başvuru yapılacak olan vize türünün teyit edilmesi bulunmaktadır.

    Etiyopya vizesi randevu işlemleri öncesinde gerekli evrakların bir araya getirilmesi ve tutarlı bir başvuru dosyası oluşturulması gerekmektedir. Kısa süreli seyahatler için Etiyopya vize işlemleri e-vize sistemi üzerinden online olarak yapılabilmektedir. Bu aşamada talep edilen evrakların taratılarak bilgisayar ortamına aktarılması şartı aranmaktadır. Daha sonra söz konusu belgelerin vize sistemine yüklenmesi ve diğer başvuru adımlarının tamamlanması gerekmektedir.

    Evrakların hatalı, eksik ya da tutarsızlık gösterecek biçimde ibraz edilmesi başvurunun işleme alınmamasına ya da konsolosluk tarafından ret kararı ile sonuçlanmasına yol açabilmektedir. İşlemlerin şahsınız adına en doğru şekilde gerçekleştirilmesi için vize uzmanlarımız profesyonel danışmanlık vermeye devam etmektedir.

    Etiyopya vizesine randevu almak ve işlemlerin gerçekleştirilmesine dair ayrıca merak ettiğiniz konuların bulunması halinde aşağıda yer alan iletişim bilgilerimizi kullanarak vize temcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Temsilcilerimiz tarafınıza gerekli bilgileri vererek sürecin doğru olarak yönetilmesini sağlamaktadır.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Etiyopya vize randevusu 2021 ve başvuru işlemleri ile ilgili sorunuzu size yardımcı olacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettiğiniz konuların bulunması halinde vize uzmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz. Sorularınızı sormak ya da başvuru işlemlerini başlatmak için 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Etiyopya Vize Randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • C.Y. 19 Ağu 2021, 15:21

    Merhabalar, Etiyopya vize randevusu 2021 yılında nasıl alınıyor? Benim şahsen konsolosluğa giderek mi başvuru yapmam lazım. Edirne’de yaşıyorum ve bunun için İstanbul’a gelmem gerekiyor acaba? Vize sürecini en kolay nasıl tamamlayabileceğim konusunda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Dönüş için şimdiden teşekkür ediyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Ağu 2021, 15:24

    İyi günler, öncelikle vize başvuru sürecine dair bilgi almak için kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Etiyopya vizesine randevu almak sorusu başvurularda tarafımıza sıkça sorulan sorular arasında yer almaktadır. Kurum olarak vize talebinde bulunacak olan kişilerin işlemleri sırasında profesyonel olarak danışmanlık hizmeti vermekte olduğumuzu hatırlatmak isteriz.

    Başvurularda Etiyopya vizesi randevu öncesinde ilk olarak seyahatin hangi nedenle ve ne kadar süreliğine planladığının belirlenmiş olması oldukça önem arz etmektedir. Başvuru yapılacak olan vize türü söz konusu bilgiler ışığında belirlenmektedir. Vize türüne göre talep edilen belgeler ve ücretler de farklılık göstermektedir. Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahipleri turistik gezi amaçlı seyahatleri için başvurularını e-vize (elektronik vize) sistemi üzerinden online olarak yapabilmektedir.

    Başvurularda tarafımızdan destek almanız durumunda Etiyopya vizesine randevu almak gerekmemektedir. Temsilcilerimiz şahsınız adına tüm işlemleri eksiksiz olarak gerçekleştirerek konsolosluğun değerlendirmesine sunmaktadır. Süreç boyunca şahsen bulunmanıza dair herhangi bir zorunluluk aranmamaktadır. Bu sayede işlemleri uzaktan rahatlıkla takip edebilmeniz mümkün kılınmaktadır. Başvuruda gereken evrakları tarafımıza elden teslim edebileceğiniz gibi kargo veya kurye ya da online olarak iletme seçenekleriniz olduğunu da hatırlatırız.

    Etiyopya vizesi ile ilgili detaylı bilgi talep etmeniz halinde veya bizim desteğimizle başvuru sürecini başlatmak istemeniz durumunda temsilcilerimizle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımızla görüşmek için Edirne’de ikamet etmekte olduğunuzda Edirne ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu rahatlıkla kullanabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Kurumumuza sormuş olduğunuz Etiyopya vize randevusu 2021 başvuru işlemlerine dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardım sağlayacağını umuyoruz. Başvuruya dair diğer merak ettiklerinizi sormak veya vize talebi oluşturulması adımlarını başlatmak için yukarıdaki iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz. Kurum olarak bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp