Etiyopya öğrenci vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • G.Vardar 11 Haz 2021, 15:41
    İyi günler dilerim, ben Etiyopya’da bir eğitim programına katılmayı düşünüyorum. Etiyopya öğrenci vizesi 2021 başvuru işlemleri konusunda da sizden yardım almak istiyorum. İşlemleri başlatmak için önce sürecin nasıl ilerlediğine dair bilgi sahibi olmak istiyorum. Bana kısaca bilgi verebilir misiniz ve bu işlemler sırasında benim tam olarak ne yapmam gerekiyor? Teşekkürlerimi sunarım.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Haz 2021, 15:41

    İyi günler, öğrenci vizesi Etiyopya konsolosluğunun uygun gördüğü şartların karşılanması halinde başvuru sahiplerine tahsis edilmektedir. Bu nedenle eğitimin ne kadar sürecek olduğunun, ülkeye kaç kez giriş yapılacağının, eğitim derecesinin belirlenmiş olması oldukça önem arz etmektedir. Kısa süreli eğitimler için başvuru sahipleri vizeleriyle birlikte Etiyopya sınırları içerisinde kısa süre ikamet edebilmektedir.

    Uzun sürecek eğitimler için başvuru sahiplerinin Etiyopya Öğrenci Oturum İzni sahibi olması gerekmektedir. Tarafınıza işlemlerle ilgili daha detaylı bilgi aktarımı yapabilmemiz için kurumumuz ile iletişime geçerek alacağınız eğitime dair bilgileri bizimle paylaşabilirsiniz. Bu sayede danışmanlarımız başvuru şartlarını, gerekli evrakları ve ücretleri eğitim planınıza uygunluk gösterecek şekilde tarafınız ile paylaşmaktadır.

    Başvuru sırasında öğrenci vizesi Etiyopya Konsolosluğu tarafından talep edilen belgelerin eksiksiz biçimde bir araya getirilmesi şartı bulunduğunu hatırlatmak isteriz. Konsolosluğun talep ettiği belgelerin değerlendirmeye eksik bir şekilde sunulması vize talebinin işleme alınmaması ya da vize reddi kararı ile sonuçlanması gibi olumsuz durumlara yol açabilmektedir. Temsilcilerimiz bu konuda destek vererek belgelerinizi titizlikle inceleyerek bir araya getirmektedir. Bu aşamada hata, eksik ya da tutarsız evrak tespit etmesi halinde şahsınız ile iletişime geçmektedir.

    Etiyopya Öğrenci Oturum İzni işlemleri ile ilgili olarak da eğitim planınıza dair merak ettiklerinizi sormak için aşağıda yer alan iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz.

    Etiyopya öğrenci vizesi 2021 başvuru işlemlerine dair oluşturmuş olduğunuz soruyu size yardımcı olacak şekilde yanıtlamaya çalıştık. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz soruların oluşması halinde temsilcilerimiz ile görüşme yaparak sorularınızı yöneltebilirsiniz. Etiyopya vizesi kadromuz ile 0212 970 05 38 numaralı telefonumuz üzerinden ya da ikamet etmekte olduğunuz bölgeye en yakın ofislerimizden birini ziyaret edebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Etiyopya Öğrenci Vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • B.Ç. 18 Ağu 2021, 16:57

    Merhabalar, iyi çalışmalar herkese. Etiyopya öğrenci vizesi 2021 yılı başvuruları nasıl yapılıyor bunu öğrenmek istiyorum. Acaba başvurudan önce oradan bir okulla mı anlaşmak lazım yoksa gidip orada mı okul bulmak gerekiyor. Böyle bir niyete göre nereden başlanarak hareket edilmesi doğru olur ve siz bu konuda başvuru sahiplerine yardım sağlıyor musunuz? Teşekkür ederim şimdiden, iyi günler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Ağu 2021, 17:00

    İyi günler, Etiyopya sınırları içerisinde eğitim görmeyi planlayan kişilerin ilk olarak eğitim sürelerini teyit etmeleri gerekmektedir. Eğitimin süresi ve niteliğine bağlı olarak başvuru yapılabilmektedir. Kısa süreli programlar için öğrenci vizesi Etiyopya konsolosluğu için yeterli kabul edilmektedir. Söz konusu programın süresi kadar olan vize ile seyahat gerçekleştirilebilmektedir.

    Uzun süreli olarak tasarlanmış olan eğitimlerde Etiyopya Öğrenci Oturum İzni talep edilmektedir. Bu nedenle yukarıda belirtmiş olduğumuz için katılınacak olan programa dair detayların belirlenmesi oldukça önem arz etmektedir. Kurumumuz başvuru işlemleri konusunda danışmanlık desteği vererek işlemlerin konsolosluğun talep ettiği şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

    Başvuru aşamasında öğrenci vizesi Etiyopya konsolosluğu tarafından talep edilen evrakların eksiksiz olacak şekilde değerlendirmeye sunulması gerekmektedir. Eksik bilgi ya da belge ibraz edilmesi vize talebinin işleme alınmamasına ya da olumsuz olarak sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Temsilcilerimiz işlemler sırasında evrakları titizlikle inceleyerek eksik ya da hata bulması durumunda tarafınızı bilgilendirmektedir. Bu sayede başvuru sahiplerinin süreç içerisinde sıkça yaptığı hatalardan dolayı vize talebinin reddedilmesi ihtimalinin önüne geçilmektedir.

    Etiyopya Öğrenci Oturum İzni başvurularına merak ettiklerinize eğitim planınızı yaptıktan sonra temsilcilerimizle görüşerek rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

    Etiyopya vize işlemleri ile ilgili merak ettiğiniz soruları sormak veya başvuru işlemlerini doğrudan kurumumuz desteği ile başlatmak için bizimle görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile görüşmek için 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabilir ya da ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Etiyopya öğrenci vizesi 2021 yılı başvuru işlemleri ile ilgili sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Ayrıca bilgi almak istediğiniz konuların bulunması durumunda bizimle yukarıda yer vermiş olduğumuz iletişim adreslerimiz aracılığıyla doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp