Danimarka vizesi ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • L.K 22 Nis 2020, 20:07
    Merhabalar, Önümüzdeki yaz eşim ile beraber Danimarka’ya Turistik bir seyahat yapmayı düşünüyoruz. Birkaç araştırmalarım sonucu Danimarka vizesi ücreti 2020 yılında değişikliğe uğradığını gördüm. Sorum Danimarka’ya vize başvurusu yapma durumumuzda kişi başı ödememiz gerekecek tutar nedir? Ve ne kadar önceden başvuru yapmamız gerekir? Vizenin çıkma süresi ne kadardır? Bilgi alabilir miyim? Şimdiden Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 22 Nis 2020, 20:07

    Merhabalar, Danimarka’ya seyahat edecek olan Bordo pasaport sahibi Türk vatandaşlarının Danimarka vizesi başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Vize ücreti Danimarka vize başvurularında 3 kategoride ödenmektedir. Konsolosluk harcı 80 € Danimarka başvuru merkezi koordinasyon ücreti 10 € ve Vize Merkezi danışmanlık bedeli 30 € olarak ödenmektedir. Toplam vize ücreti kişi başı 120 €’dur. Vize ücreti kişinin yaşına, vatandaşlığına ve gidiş amacına göre değişiklik göstermektedir. Örneğin 0-5 yaş arası çocuklardan Konsolosluk harcı alınmamakla birlikte 06-11 yaş arası çocuklardan Konsolosluk ücreti yarı ücret olarak 40 € tahsil edilmektedir. Vize ücreti Danimarka Başvurularında 11 ve üzeri bordo pasaport sahiplerinden 80 € tam ücret talep etmektedir.

    Danimarka vize başvurularında Danimarka konsolosluğu seyahate 15 gün kala başvuru yapılmasını talep etmekte ve seyahatte 15 günden az kalan başvurular kabul edilmemektedir. Danimarka Konsolosluğu yoğun dönemlerinde inceleme sürecinin uzama sebebi ile başvuruları 30 takvim günü kala yapılmasını önermektedir. Vize işlem süresi Konsolosluğun yoğunluğuna göre değişmektedir. Danimarka Konsolosluğu inceleme sürecinde ek evrak talep etme hakkına sahiptir bu sebeple başvuruların 1 ay öncesinden yapılması önerilmektedir.

    Danimarka vizesi ücreti 2020 yılı ve başvuru sürecini hızlı ve eksiksiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Vize merkezi gidiş amacınıza ve statünüze göre detaylı evrak listesini size mail yolu iletmekte ve hazırlamış olduğunuz evrakları teslim etme durumunuzda dosyanızı eksiksiz hazırlayarak online vize başvuru formunu sizin verdiğiniz beyanlara göre eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak, Danimarka vize randevunuzu gidiş amacınıza göre almakta ve vize başvurunuzda size eşlik etmektedir. Hazırlamış olduğunuz evrakları şahsen ofisimize veya kargo, kurye yolu ile teslim etmeniz gerekmektedir.

    Daha fazla bilgi için çağrı merkezimizi arayabilir destek alabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp