Danimarka vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • C.G 22 Nis 2020, 19:53
    Merhabalar İstanbul Üniversitesinde öğrenciyim ve turistik olarak Danimarka’ya bir seyahat düşünüyorum. Danimarka vizesi 2020 yılında herhangi bir değişiklik mevcut mu? Ve asıl sormak istediğim soru Danimarka vize başvurumda danışmanlık alma durumumda şahsen başvuruya gelmem gerekecek mi? Öğrenci olmam sebebi ile final dönemlerindeyim ve devamsızlık yapmam sınavlarımı kötü etkileyecek bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Bilgi rica ediyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 22 Nis 2020, 19:53

    Merhabalar, Danimarka vize başvurusu yapacak olan başvuru Danimarka Konsolosluğunun 2014 yılında biyometrik parmak izine geçme sebebi ile başvuru sahipleri her başvuru esnasında parmak izi için başvuru esnasında hazır bulunmalıdır. Danimarka vize başvurusu yapacak başvuru sahipleri her başvuruda parmak izini yenilemesi gerekmektedir. Vize başvurusu Vize Merkezinin online sizin adınıza randevu alarak yapılmakta olan bir işlemdir.

    Vize merkezi online vize randevunuzu sizin müsait olduğunuz bir gün için teyit alarak randevunuzu onaylamakta ve başvuru esnasında size eşlik etmektedir. Bu işlemlere başlamadan önce gidiş amacınıza ve statünüze uygun gerekli evrakları hazırlayarak Vize Merkezine ulaştırmanız gerekmektedir. Evraklarınız tarafımıza ulaştıktan sonra vize işlemlerinize başlanmış sayılmaktadır. Vize başvurularında 2020 yılında Danimarka Konsolosluğu vize başvurularını seyahate en az 15 takvim günü kala kabul etmektedir.15 günden az kalan seyahatlerde vize başvurunuz kabul edilmemektedir. Vize başvurunuzda herhangi bir aksaklık ve inceleme sürecini baz alarak 30 takvim günü önceden başvurunuzu yapmanız önerilmektedir. İşlemleriniz Vize Merkezi tarafından gerçekleştirilmekte biyometrik parmak izi için başvuru esnasında başvuru merkezinde bulunmanız gerekmektedir. Vize takip süreci tarafımızca yapılmakta ve vizeniz sonuçlandıktan sonra tarafınıza vize sonucunuz iletilmektedir.

    Danimarka vizesi 2020 yılı başvuru sürecini hızlı ve eksiksiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Vize merkezi gidiş amacınıza ve statünüze göre detaylı evrak listesini size mail yolu iletmekte ve hazırlamış olduğunuz evrakları teslim etme durumunuzda dosyanızı eksiksiz hazırlayarak online vize başvuru formunu sizin verdiğiniz beyanlara göre eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak, Danimarka vize randevunuzu gidiş amacınıza göre almakta ve vize başvurunuzda size eşlik etmektedir. Hazırlamış olduğunuz evrakları şahsen ofisimize veya kargo, kurye yolu ile teslim etmeniz gerekmektedir.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp