Danimarka Öğrenci vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • P.R 30 Nis 2020, 01:29
    Merhaba Danimarka’ya Üniversite eğitimi için Danimarka Öğrenci vizesi 2020 yılında başvurusu yapmak istiyorum. Danimarka’da Üniversiteden kabul belgesi geldi ve araştırmalarım sonucu öğrenci vizesi olarak baktığımda tüm siteler Turistik öğrenci vizesi açıklaması yer alıyor baktığım tüm danışmanlık sitelerinde Vize Merkezi web sitesi oldukça anlaşılır olduğunu gördüm. Sizden danışmanlık almak ve vize başvurumu sizinle yapmak istiyorum. Bunun dışında sormak istediğim bankada aylık ne kadar para göstermem gerekir? Ve hangi belgeleri hazırlamalıyım? Vize başvurumda formumu siz mi dolduruyorsunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Nis 2020, 01:29

    Merhabalar, Öğrenci vizesi Danimarka’ya vize başvurusu yapacak olan başvuru sahipleri vize başvurularını kısa dönem ve uzun dönem olmak üzere 2 ayrı kategoride kendine uygun başvuruyu yapmaları gerekmektedir. Danimarka’da Uzun dönem eğitim almak için oturma izni almanız gerekmektedir. Bir oturum izninin verilebildiği 3 ana eğitim kategorisi bulunmaktadır. Yüksek eğitim Programları, temel ve gençlik eğitim programları ve lise eğitimleridir. Danimarka vize öğrenci olacağı üniversiteden ve zorunlu belgelere ek olarak sunması gereken evraklar bulunmaktadır.

    • Danimarka’da eğitim kurumundan düzenlenen kabul mektubunun aslı ya da renkli çıktısı.
    • Danimarka’da Konaklama ve yaşam masrafları içi yeterli mali kaynak kanıtı ( Banka hesabı, hibe mektubunun aslı (aylık 5941 Danimarka korununa denk gelecek şekilde maddi destek sunulmalıdır.)
    • Öğrenci belgesi aslı ve onaylı İngilizce çevirisi gibi, belgeleri sunmanız gerekmektedir.

    Öğrenci vize Danimarka’ya başvuru yapmak isteyen başvuru sahipleri bilmesi gereken en önemli husus Danimarka konsolosluğunun ek belge isteme hakkına sahiptir. Türkçe belgeler, yeminli çevirmen tarafından İngilizceye tercüme edilmelidir.

    Danimarka öğrenci vizesi 2020 başvuru yapmak isteyen başvuru sahipleri Vize merkezi çağrı merkezimizi arayarak gerekli evrak ve fiyat bilgisini mail ve sms yolu ile temin etmeleri gerekmektedir. Hazırlanan evrakları vize merkezi ofisimize ulaştırma durumunuzda dosya kontrolünüz gerçekleştirilerek vize başvuru formunuz doldurularak dosyanız eksiksiz şekilde online randevunuz alınarak gerçekleştirilmektedir. Başvuru esnasında şahsen başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Danimarka Konsolosluğu her başvuruda başvuru sahibinden biyometrik parmak izi almaktadır. Bu sebeple dış operasyon yetkilimizle beraber başvuru günü vize başvurunuzu başvuru merkezinde gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp